.st0{fill:#FFFFFF;}

Kom naar ons pop-up event en vier één jaar Keto Huis 

Door Christophe Bouten (KetoHuis)

Het Keto Huis bestaat ondertussen één jaar. En dat vieren we.

Niet met taart, zoals we dat misschien nog zeven jaar geleden (zie foto – Mateo werd toen één jaar) hadden gedaan. Maar met een event.

Van donderdag 29 november tot en met zaterdag avond 1 december organiseren we namelijk het eerste keto pop-up in Vlaanderen.

Wat kan je die dagen verwachten?ketoman 3D boek

Keto Kennis: we zorgen ervoor dat je heel wat keto-bagage ontvangt, letterlijk en figuurlijk. Je krijgt van ons tips, tricks, een splinternieuw boek, folders en heel wat persoonlijke inzichten in een keto levensstijl.

ontbijtmuffins met prosciuttoKeto Lekkers: ’s morgens staan we klaar om je een keto-ontbijt te serveren, ’s middags is er een uitgebreid lunch-buffet en ’s avonds openen we ons keto-restaurant. Keuze genoeg!
Keto Netwerk: je zult zien dat jij niet de enige weirdo bent die met keto is gestart. De pop-up is een ideaal moment om met ons en andere bezoekers te overleggen hoe zij het aanpakken.

Inschrijven ervoor kan op de pagina van de keto pop-up zelf.

Waarom Keto Huis?

Het Keto Huis is een initiatief dat we na een zomervakantie in Nicaragua moesten starten.

We wilden namelijk onze eigen ervaringen met een keto levensstijl delen, maar beseften ook dat keto zonder de motivatie en inzichten van anderen niet werkt. Om die reden zijn we meteen de Keto Huis Facebook Groep gestart. In de afgesloten Facebook Groep zitten ondertussen 1.175 keto doeners en denkers. Allemaal toppers. 😉

Ondertussen hebben we al tientallen sympathieke mensen over de vloer gekregen – via Keto Workshops of Komen keto Eten.

Heel wat mensen willen graag meer vernemen over de keto levensstijl.

Vanuit verschillende invalshoeken:

We zijn super enthousiast over alle ontmoetingen en alle positieve feedback die we krijgen.

Gewoon even laten weten hoe super ik jullie website vind. Werd me aangeraden door een collega op het werk. Ben er al gans de dag in aan het verkennen, hier, facebook en instagram en hoe meer ik lees hoe meer ik me erin wil verdiepen. Ben gestart sinds maandag en het smaakt naar meer. Ik wou jullie gewoon oprecht bedanken voor de mooie site en leuke en leerrijke blogs.

Ook wij steken enorm veel op, vinden het leuk om te schrijven, kennis te verspreiden, te koken en recepten te delen, en zijn blij aan dit avontuur te zijn gestart.

Meer dan ooit zijn we overtuigd dat met de steun en inzichten van iedereen (hier, via instagram of facebook) we op termijn een grote impact kunnen hebben.

november 21, 2018  geschreven

Christophe Bouten (KetoHuis)

Over de auteur

Christophe (1977) is een eeuwige student, keto coach, held in zijn eigen gezondheidsavontuur en een pro in een leven opbouwen met maximale vrijheid. Hij is verslaafd aan zijn verfrissende duik in de zee in de ochtend, koffie en koude douches. Wil je je eigen keto-avontuur starten of optimaliseren? Hij kan je coachen.
Het boek "Ketoman - Bevrijd van alle onzin: eetstrategieën voor sceptici" schrijven was zijn eerste stap als auteur.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontdek ons volledig keto starterspakket

Pak die gezonde keto-levensstijl meteen goed aan!

Met het advies uit onze 2 boeken, tientallen recepten, inspirerende eetweken en een motiverend 21-dagen programma bieden we je alle ingrediënten om keto meteen zelf goed te starten.

Abonneer je op onze ketohuis nieuwsbrief

>
× Hoe kunnen we je helpen?