Keto Huis

8 maanden Keto Huis

Het Keto Huis bestaat ondertussen acht maanden.

Een initiatief dat we na een zomervakantie in Nicaragua moesten starten.

nicaragua

Om onze eigen ervaringen met een keto levensstijl te delen, maar ook met het besef dat keto zonder de motivatie en inzichten van anderen niet werkt. Vandaar ook de Facebook Groep.

In mei hadden we via de website 11.000 bekeken pagina’s en 3.000 unieke gebruikers. In de Facebook Groep zitten 500 keto doeners en denkers. Allemaal toppers. 😉

Ondertussen hebben we al tientallen sympathieke mensen over de vloer gekregen – via Keto meet-ups of Komen keto Eten.

Elk op zijn beurt wil meer vernemen over de keto levensstijl. Vanuit verschillende invalshoeken: gewoon terug op gewicht geraken, beter voelen, gezonde sportieve ambities, PCOS, diabetes type2, kanker, pure nieuwsgierigheid…)

We zijn super enthousiast over alle ontmoetingen en de feedback die we krijgen.

Zeker als we zoals vandaag zo’n reactie ontvangen:

Gewoon even laten weten hoe super ik jullie website vind. Werd me aangeraden door een collega op het werk. Ben er al gans de dag in aan het verkennen, hier, facebook en instagram en hoe meer ik lees hoe meer ik me erin wil verdiepen. Ben gestart sinds maandag en het smaakt naar meer. Ik wou jullie gewoon oprecht bedanken voor de mooie site en leuke en leerrijke blogs.

Ook wij steken enorm veel op, vinden het leuk om te schrijven, te koken en recepten te delen, en zijn blij aan dit avontuur te zijn gestart.

Meer dan ooit zijn we overtuigd dat met de steun en inzichten van iedereen (hier, via instagram of facebook) we op termijn een grote impact kunnen hebben.

Keto Huis (Christophe)

Christophe Bouten (1977) loopt traag en verdiept zich graag.

Als vader van twee jonge kereltjes probeert hij open van geest door het leven te stappen. Op zijn dertigste nam hij zijn gezondheid weer in eigen handen.

Samen met zijn partner Sofie Desmedt is hij op zijn veertigste het Keto Huis gestart. De keto levensstijl is voor hem een boeiend leerproces, waarover hij met plezier zijn eigen bevindingen deelt.

Hij bezit twee coaching diploma's (voetbal & gezondheid) waarmee hij nog veel te weinig doet.

Keto Workshop voor Starters: “Ontdek de voordelen van de keto levensstijl en leer praktisch hoe je er snel mee aan de slag kunt“

Schrijf je in voor onze workshop

Voeg reactie toe

Geef een reactie

Keto essentie

Wanneer je lichaam makkelijk vet kan verbranden voor energie, gaat je lichaam dat ook permanent doen.

Daardoor heb je minder honger. Eten wordt optioneel. Je lichaam verbrandt eigen lichaamsvet voor haar energie.

Je eet minder omdat je minder honger hebt. Je energiestroom is constant, en je begint gewicht te verliezen. Dit is eigen aan het (oer)menselijke lichaam.

Keto Workshop – Voor Starters

Graag de voordelen van de keto levensstijl ontdekken en praktisch leren hoe je er snel mee aan de slag kunt?

Schrijf je in

Word lid van de Belgische Facebook Groep

We willen van het Keto Huis een inspirerende en informerende plek maken voor iedereen die een keto levensstijl beter wil begrijpen maar niet de moed, zin of tijd heeft om alles alleen uit te dokteren.

Word ook lid van de Belgische Keto Facebook Groep!

Zoek een Recept
%d bloggers liken dit: