.st0{fill:#FFFFFF;}

12 redenen waarom jij één van onze keto workshops moet bijwonen 

Door Christophe Bouten (KetoHuis)

Keto is steeds populairder aan het worden. Dat merken we aan alle vragen die we ontvangen. Heel wat mensen weten niet hoe ze keto op een goede, gezonde manier moeten aanpakken. En er een lange termijn levensstijl van moeten maken. Of ze bekijken het als het zoveelste dieet. Onze workshops kunnen je hierbij helpen!

Keto Levensstijl & IF Workshop 
Je wil vooral inhoudelijk goed begrijpen hoe van keto een levensstijl te maken, en wat naast voeding belangrijke principes en strategieën zijn

Hieronder geef ik je 12 argumenten waarom ook jij één van onze keto workshops moet bijwonen.

1/ Ongedwongen sfeer

De workshops vinden plaats in onze Keto Pop-Up locatie in Antwerpen We ontvangen je met een lach en een knipoog, in een ongedwongen relaxte sfeer. Er is veel kennisoverdracht.

We houden het informeel en ontspannen.

2/ Heerlijk eten

Het eten is lekker. Pas op. Dat is totaal niet mijn verdienste. Wél die van Sofie. En ook niet noodzakelijk onze mening. Wél die van onze gasten die zo vriendelijk zijn ons dit aan tafel te zeggen. En daarna per mail of in de Facebook Groep herhalen.

Sofie doet bij de voorbereiding van de workshop 200% haar best om de hele dag in de keuken te staan. En een gang of drie op tafel te toveren. Met aperitief en hapjes. Allemaal super keto-vriendelijk. De laatste workshop had ze zelfs zo hard haar best gedaan, dat ze vergeten was de soep op te dienen.

3/ De verre verplaatsing waard

We hebben nog amper Antwerpenaren over de vloer gehad. Voor hen heeft de keto levensstijl wellicht geen geheimen. Gasten komen uit Leuven, uit Kortrijk, uit Knokke en zelfs de Zwalm-streek. De volgende keer krijgen we zelfs iemand van Nederland. Dat maakt ons blij. Niets is leuker dan sterk gemotiveerde deelnemers. Motivatie is de eerste stap.

4/ Positieve recensies

De feedback die we krijgen in de Facebook Groep is top.
Je moet mij niet op mijn woord geloven. Lees de mening van anderen, hier en hier bijvoorbeeld.

SUPER GEZELLIG EN ONGEDWONGEN
Hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid. Het Ketohuis is een magnifieke setting, jullie zijn zulke lieve en warme mensen, ik voelde me onmiddellijk welkom.
De avond was super gezellig, ongedwongen en de hapjes en het eten waren stuk voor stuk lekker, maar de avond was vooral ook zeer leerrijk, informatief en interactief.
Het was oprecht een zeer fijne eerste kennismaking met Keto !
Ik ga weldra de uitdaging aan en ben zeer benieuwd naar de resultaten !
Dankjulliewel 😀😚

5/ Ook wij zijn Bourgondiërs

Tijdens de workshops zijn we serieus. Voor het inhoudelijke deel. We geven onze eigen ervaringen. Het stappenplan. En méér. We hebben heel wat inspanning en verdieping gestoken in dat gedeelte. Het is ook best uitgebreid (2 uur lang). Je leert er hoe je de keto levensstijl naar je eigen hand kan zetten. Personalisatie is belangrijk in het proces.

Maar uiteindelijk beseffen we ook dat het ok is als niet de hele wereld keto volgt. Genieten van het leven is de essentie. Gelukkig is dat perfect mogelijk bij keto.

6/ Je leert er het belang van gewoontes

Gewoontes zijn belangrijk. En baby-stapjes om die te bereiken des te meer. We duiken diep in het inhoudelijke van keto, maar overlopen ook de essentiële keto-producten in je keuken.

7/ We bespreken het belang van planning en een goede eetweek-kalender

Je kan die eetweek-kalender zelfs downloaden en gebruiken als je wilt.

8/ Je gaat niet met lege handen naar huis

keto folder

Aan het einde van de avond ontvang je een foldertje van ons. Met 10 keto levensstijl geboden. En heel wat bijkomende tips. The A Team komt er in voor. Voor de twijfel-momenten.

Pas je alle tips toe, word je ongetwijfeld spiderman. Of de Nieuwe Vrouw.

9/ We praten over dokters

En hun rol in de samenleving. Waarom ze zo belangrijk zijn. En geen makkelijke taak hebben. Maar waarom er ook Valse Dokters zijn. En slecht geïnformeerde dokters. Zeker wat voeding betreft. Maar we raden zeker aan een dokter te bezoeken. We vertellen je uitgebreid waarom.

10/ Je ontvangt de slides

We nemen die avond foto’s. Ook van jou. 🙂 Zodat je achteraf er zélf  aan herinnerd wordt dat je er was. En je geen excuus meer hebt om aan je keto avontuur te beginnen.

Maar je ontvangt vooral ook de presentatie. In de hoop dat je alle tips rustig één voor één kunt implementeren.

11/ Het zou onze gezondheidszorg ten goede komen

Keto gaan is een ‘no brainer’ wanneer je alle informatie hebt. De juiste aanpak ervan leidt tot een gezonde levenswijze. En dus zijn we overtuigd dat het heel wat mensen in de juiste richting zou duwen. Maggie De Block zou ons ontzettend dankbaar zijn.

12/ Het zet je op een pad naar verandering

Dat is onze grootste ambitie met onze workshops. Jouw mailtje een jaar later. Dat de workshop een ijkpunt voor je was. Het nodige duwtje in de rug. En je nu weer je gezondheid in eigen handen hebt.

Twijfel je nog?

Niet nodig. Schrijf je in! We garanderen je een leerrijke, motiverende en gezellige avond.

april 3, 2019  geschreven

Christophe Bouten (KetoHuis)

Over de auteur

Christophe (1977) is een eeuwige student, keto coach, held in zijn eigen gezondheidsavontuur en een pro in een leven opbouwen met maximale vrijheid. Hij is verslaafd aan zijn verfrissende duik in de zee in de ochtend, koffie en koude douches. Wil je je eigen keto-avontuur starten of optimaliseren? Hij kan je coachen.
Het boek "Ketoman - Bevrijd van alle onzin: eetstrategieën voor sceptici" schrijven was zijn eerste stap als auteur.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontdek ons volledig keto starterspakket

Pak die gezonde keto-levensstijl meteen goed aan!

Met het advies uit onze 2 boeken, tientallen recepten, inspirerende eetweken en een motiverend 21-dagen programma bieden we je alle ingrediënten om keto meteen zelf goed te starten.

Abonneer je op onze ketohuis nieuwsbrief

>