Keto Huis

15 redenen waarom jij onze keto workshop moet bijwonen

keto folder

Keto is steeds populairder aan het worden. Dat merken we aan alle vragen die we ontvangen. Heel wat mensen weten niet hoe ze keto op een goede, gezonde manier moeten aanpakken. En er een lange termijn levensstijl van moeten maken. Of ze bekijken het als het zoveelste dieet. Onze workshop kan je hierbij helpen!

Hieronder geef ik je 15 argumenten waarom ook jij onze nieuwe keto workshop zou moeten bijwonen.

1/ Ongedwongen sfeer

De workshop vindt plaats in ons Keto Huis te Deurne. We ontvangen je met een lach en een knipoog, in een ongedwongen relaxte sfeer. Er is veel kennisoverdracht. Er zijn hapjes.

keto workshop starters

Maar je krijgt ook goeie wijn. En op het einde cheesecake, of een ander keto-vriendelijk dessert.

We houden het informeel en ontspannen. Uiteindelijk is het ook voor jou zaterdag avond, en willen we kennis uitwisselen maar ook gezelligheid.

2/ Heerlijk eten

Het eten is lekker. Pas op. Dat is totaal niet mijn verdienste. Wél die van Sofie. En ook niet noodzakelijk onze mening. Wél die van onze gasten die zo vriendelijk zijn ons dit aan tafel te zeggen. En daarna per mail of in de Facebook Groep herhalen.

keto retaurant

Sofie doet bij de voorbereiding van de workshop 200% haar best om de hele dag in de keuken te staan. En een gang of drie op tafel te toveren. Met aperitief en hapjes. Allemaal super keto-vriendelijk. De laatste workshop had ze zelfs zo hard haar best gedaan, dat ze vergeten was de soep op te dienen.

3/ De verre verplaatsing waard

We hebben nog amper Antwerpenaren over de vloer gehad. Voor hen heeft de keto levensstijl wellicht geen geheimen. De laatste keer kwamen gasten uit Leuven, uit Kortrijk, uit Knokke en zelfs de Zwalm-streek. De volgende keer krijgen we zelfs iemand van Nederland. Dat maakt ons blij. Niets is leuker dan sterk gemotiveerde deelnemers. Motivatie is de eerste stap.

4/ Positieve recensies

De feedback die we krijgen in de Facebook Groep is top.
Je moet mij niet op mijn woord geloven. Lees de mening van anderen, hier en hier en hier bijvoorbeeld.

5/ Klimop Huis heet je welkom

Vijf jaar geleden kochten we dit wat vreemde huisje. Maar we zijn er gehecht aan geworden. We hebben heel veel zon en licht. Zijn er productief. En komen tot rust. Ondanks de vrij drukke straat. Maar de klimop aan de voorgevel hebben we niet verwijderd.

Klimop Huis = Keto Huis. Welkom. Je bent aan het juiste adres.

6/ Ook wij zijn Bourgondiërs

Tijdens de workshops zijn we serieus. Voor het inhoudelijke deel. We geven onze eigen ervaringen. Het stappenplan. En méér. We hebben heel wat inspanning en verdieping gestoken in dat gedeelte. Het is ook best uitgebreid (2 uur lang). Je leert er hoe je de keto levensstijl naar je eigen hand kan zetten. Personalisatie is belangrijk in het proces.

Maar uiteindelijk beseffen we ook dat het ok is als niet de hele wereld keto volgt. Genieten van het leven is de essentie. Gelukkig is dat perfect mogelijk bij keto.

7/ Je leert er het belang van gewoontes

Gewoontes zijn belangrijk. En baby-stapjes om die te bereiken des te meer. We duiken diep in het inhoudelijke van keto, maar overlopen ook de essentiële keto-producten in je keuken.

8/ We bespreken het belang van planning en een goede eetweek-kalender

Je kan die eetweek-kalender zelfs downloaden en gebruiken als je wilt.

9/ Je gaat niet met lege handen naar huis

keto folder

Aan het einde van de avond ontvang je een foldertje van ons. Met 10 keto levensstijl geboden. En heel wat bijkomende tips. The A Team komt er in voor. Voor de twijfel-momenten.

Pas je alle tips toe, word je ongetwijfeld spiderman. Of de Nieuwe Vrouw.

10/ We praten over wetenschap

De keto-pioniers komen aan bod. Zij hebben mijn lenzen gekleurd. Het is op hun schouders dat ik mijn eigen kennis baseer. We bespreken maar liefst acht boeken die me het meest hebben beïnvloed in mijn persoonlijke keto avontuur.

11/ We praten over dokters

En hun rol in de samenleving. Waarom ze zo belangrijk zijn. En geen makkelijke taak hebben. Maar waarom er ook Valse Dokters zijn. En slecht geïnformeerde dokters. Zeker wat voeding betreft. Maar we raden zeker aan een dokter te bezoeken. We vertellen je uitgebreid waarom.

12/ Je ontvangt de slides

We nemen die avond foto’s. Ook van jou. 🙂 Zodat je achteraf er zélf  aan herinnerd wordt dat je er was. En je geen excuus meer hebt om aan je keto avontuur te beginnen.

Maar je ontvangt vooral ook de presentatie. In de hoop dat je alle tips rustig één voor één kunt implementeren.

13/ Het zou onze gezondheidszorg ten goede komen

Keto gaan is een ‘no brainer’ wanneer je alle informatie hebt. De juiste aanpak ervan leidt tot een gezonde levenswijze. En dus zijn we overtuigd dat het heel wat mensen in de juiste richting zou duwen. Maggie De Block zou ons ontzettend dankbaar zijn.

14/ We vertellen je over het belang van sport

Maar niet de klassieke kijk hierop. Want: “Minder eten en Meer sporten” is absolute onzin. We bewijzen het je. En je leert hoe je slim sporten op een juiste manier aanpakt in combinatie met keto.

15/ Het zet je op een pad naar verandering

Dat is onze grootste ambitie met de workshop. Jouw mailtje een jaar later. Dat de workshop een ijkpunt voor je was. Het nodige duwtje in de rug. En je nu weer je gezondheid in eigen handen hebt.

Twijfel je nog?

Niet nodig. Schrijf je in! We garanderen je een leerrijke, motiverende en gezellige avond.

Keto Huis (Christophe)

Christophe Bouten (1977) loopt traag en verdiept zich graag.

Als vader van twee jonge kereltjes probeert hij open van geest door het leven te stappen. Op zijn dertigste nam hij zijn gezondheid weer in eigen handen.

Samen met zijn partner Sofie Desmedt is hij op zijn veertigste het Keto Huis gestart. De keto levensstijl is voor hem een boeiend leerproces, waarover hij met plezier zijn eigen bevindingen deelt.

Hij schreef onlangs het boek "Ketoman - Bevrijd van alle onzin: eetstrategieën voor sceptici". Verder bezit hij twee coaching diploma's (voetbal & gezondheid) waarmee hij nog veel te weinig doet.

Bestel ons nieuwe boek ‘Ketoman’

Ketoman heeft een geheim dat de traditionele kijk op voeding op zijn kop zet!

Bestel het boek
(+gratis startersgids)

Over ons


We willen van het Keto Huis een inspirerende en informerende plek maken voor iedereen die een keto levensstijl beter wil begrijpen maar niet de moed, zin of tijd heeft om alles alleen uit te dokteren.
>
ketoman boek en startersgids

Spring mee op de keto-trein.

Lees alvast gratis het eerste hoofdstuk.

%d bloggers liken dit: