.st0{fill:#FFFFFF;}

Eerste boekrecensies leiden tot eigen ketoman-logo 

Door Christophe Bouten (KetoHuis)

Twee weken na de officiële lancering van het boek ‘Ketoman’ hebben de eerste lezers het boek uitgelezen.

En een recensie op onze website achtergelaten. Allemaal super positief. Uiteraard maakt me dat trots en tevreden.

profile-pic
Miranda Vromans
profile-pic
Annemieke Diepeveen
profile-pic
Sonia Janssens
profile-pic
Jack
profile-pic
Liliane Laurent
profile-pic
Sofie Meeuws
profile-pic
Adeline Lipczyc
profile-pic
Melissa
profile-pic
Jannij De Ruiter
profile-pic
Bart Hisschemöller
profile-pic
Robbie
profile-pic
fabienne
profile-pic
Peter Clijsters
profile-pic
Sonja Gutter-Hoosbeek
profile-pic
Elizabeth
profile-pic
Ingrid Electeur
profile-pic
Ilse
profile-pic
Annemie Thomas
profile-pic
Ineke
profile-pic
Anik vanden Abeele
profile-pic
Gust
profile-pic
M-José van der Linden
profile-pic
Jesse Vatteroth
profile-pic
NANCY
profile-pic
Biby Ajoeb
profile-pic
Dorine Verbeke
profile-pic
Peggy
profile-pic
Lucia
profile-pic
Esmé Ras
profile-pic
Karin Schenkels
profile-pic
Ingrid roosen

Mooi informatief boek

Er staan begrippen in waar ik ook tegen aanliep. Ik sport veel en had altijd honger. Door mijn sportcoach Job Ooms ben ik in aanraking gekomen met keto. Ik ben nu ongeveer een jaartje bezig. Het is super geen hongergevoel, meer energie en tijd over voor andere dingen. Doordat ik alles uitpluis hoe of wat keto is kwam ik op jullie site terecht Ketohuis. Mooie site. Ik heb daarom het boek besteld omdat ik nieuwsgierig was. Het is een mooi goed informatief boek. Ik zal het ook iedereen aanraden die aan keto wil beginnen. SUPER!

Vele malen makkelijker en prettiger te lezen dan andere infobronnen

Mijn eerste stap naar een ketogene levensstijl was het aanschaffen van het Ketoman boek en het keto huis receptenboek. Dit boek geeft een super goed inzicht!! Vele malen makkelijker en prettiger te lezen dan andere informatiebronnen. En duidelijker, want het is in het begin echt wel even een omschakeling. Tevens is het boek een goed naslag werk en ik lees er nog regelmatig dingen in na en verwacht dit ook nog wel vaak te blijven doen. 😁 Na eerst 2 weken gestart te zijn met Keto en gerechten gemaakt uit het receptenboek toch ook de 21 dagen Challenge aangegaan. Dit geeft nog veel beter inzicht! En extra motivatie, en de support van jullie is super! Je kunt vragen stellen en krijgt keurig en snel antwoord. Ik kan het iedereen aanraden die start met Keto. De recepten zijn lekker en makkelijk te breiden. Zelfs mijn man houdt het vol zonder enige moeite😉! Nu 7 weken verder is het eigenlijk al heel gewoon geworden en we voelen ons goed! Bedankt Sofie & Christophe 👍🏻

Voel me zoveel beter en paar kilo’s eraf

Wat ben ik blij om jullie te leren kennen. Ik was wel al een beetje op de hoogte van KETO, ( dacht ik) maar wat heb ik veel geleerd uit jullie boeken! Klaar, duidelijk, goede recepten, en zoveel meer. De 21 uitdaging vond ik best wel leerrijk, en jullie feedback was zeker welkom! Voel me ook zoveel beter en een paar kilo’s eraf. Dit was me de afgelopen jaren jaren nooit gelukt, dus ……een dikke pluim voor jullie! Ben een fan ! Ga me binnenkort inschrijven voor optimalisatie. Bedankt voor alles, Sonia

Bedankt voor de steun

Hallo Sofie & Christophe, Het was een leerzame en zeer interessante periode, heel veel info en inzicht gekregen in de keto levenswijze. Het ging allemaal vrij gemakkelijk, en vergde toch niet zo een grote aanpassing van eetgewoonten als ik had gedacht, buiten snoepen, suikers, koolhydraten en het leren lezen van labels (wat ik nog niet helemaal onder de knie heb) maar het begint te beteren. Soms ben ik nog op zoek om welke voeding ik zou combineren (of hoe deze eruit zou moeten zien?) de ganse dag, maar de week recepten en deze op de website zijn fantastisch. Bedankt voor jullie steun en om mij te motiveren om dit mijn ganse leven vol te houden, wat redelijk makkelijk zal zijn! 🙂 PS: reeds 7,5kg kwijt en voel me geweldig! Grtz Jack

Hoop is de grootste verdienste!

De grootste verdienste van het boek “ketoman” is het feit dat het HOOP geeft: je hebt elke dag opnieuw de kans om je eigen gezondheid in handen te nemen als je met een open blik blijft leren moet je niet afhankelijk blijven van medicatie en “diëten” die toch niet werken…bedankt Christophe! Sinds “ketoman” ben ik 8 kg kwijt zonder honger, en ontdekte ik veel lekkers!!! Bovendien voel ik me al veel gezonder!

Fitter, slanker, jonger

Heel interessant! Heel vlot en duidelijk geschreven. Op 2 dagen uitgelezen. Het heeft me ertoe aangezet om er volledig voor te gaan. Ben nu 2 maanden keto en voel me zoveel beter, fitter, slanker, jonger. Enkel maar voordelen! Iedereen aan te raden om voor een keto levensstijl te gaan!

Meer dan overtuigd

Na het lezen van dit boek ben ik meer dan overtuigd. De uitleg in dit boek is duidelijk en de informatie compleet.

Boek waar je ECHT iets aan hebt

Eindelijk eens een boek over de keto levensstijl dat vlot leest, zeer begrijpelijk geschreven is en waar je ECHT iets aan hebt. Ik had al een redelijke basiskennis, maar heb toch heel wat bijgeleerd. Zekere de praktische kant wordt goed toegelicht. Omdat ik zelf nog een extra steuntje in de rug kon gebruiken, heb ik me aanmeld voor de 21-dagen challenge: ook een topidee! Kort samengevat: ongeacht jouw voorkennis of voorgeschiedenis, als je wilt weten hoe je jouw lichaam terug gezond kunt krijgen zonder je blauw te betalen aan dure producten, rare diëten,… -> lees dit boek!

Prachtig boek

Het is een prachtig boek echt een aanrader!

Je bouwt een band op met de schrijver

Ik heb het boek met veel plezier en interesse gelezen. De beslissing om de Keto-leefstijl te gaan volgen had ik al genomen, maar het boek biedt een heel goede ondersteuning aan dat besluit. Ik hou van feiten en het boek geeft genoeg wetenschappelijke feiten om geloofwaardig te zijn. Het beantwoordde ook veel vragen die ik had. Vooral het item ‘insuline intolerantie’ is me een stuk duidelijker geworden.
Het boek is prettig geschreven, ook al omdat de schrijver het helemaal vanuit zijn eigen ervaringen vertelt. Daardoor bouw je als het ware een band op met de schrijver. Dat helpt enorm om de zaken die hij beschrijft te begrijpen. Hier en daar had ik graag wat meer details gezien, maar het internet biedt dan uitkomst. Ik heb heel wat moeten opzoeken voor ik het helemaal snapte.
Dit boek is een aanrader voor iedereen die Keto wil gaan! Hierdoor ben ik nog vaster overtuigd van de gezondheids-waarde van Keto. Zeker voor mensen die nog aarzelen of ze het zullen voortzetten is het boek een goede stimulans. Met name het hoofdstuk over de startfase heeft me goed geholpen. Het is geen crash-dieet, maar iets dat pas op termijn zijn vruchten afwerpt!
Ik ben nu bijna twee weken met Keto bezig en voel me beter dan sinds tijden.

Bedankt !!!

Bart

Gekriebeld om de levensstijl te ontdekken

Mijn partner heeft dit boek gekocht maar ik heb het wel al heel snel uitgelezen. Nu ben ik enorm gekriebeld om deze levensstijl te ontdekken. Ik ben echt wel nieuwsgierig en heb zin om er aan te beginnen!

Het boek Ketoman leest als een trein. Een perfecte mix tussen technische info, praktische info, humor… maar vooral een grote stimulans om aan de slag te gaan en terug meer tot jezelf te komen. Bedankt!

Absolute aanrader voor starter en gevorderde

Ondertussen een goed jaar bezig met Keto. Gestart door het Keto Huis FB-pagina… en Christophe zijn six pack. Een 15-tal kilo lichter komt er bij mij na meer dan 20j ook terug ééntje tevoorschijn 🙂 Waarom het Ketoman boek aanschaffen? Mijn keto avontuur was nogal vanuit de losse pols. Zoals verwacht geeft dit boek mij een dieper inzicht in hoe mijn lichaam van suiker- naar vetverbranding omschakelde en de juiste kennis om het – op een haalbare manier – zo te houden. Wat mij betreft zowel voor de Keto starters en gevorderden een absolute aanrader.

Ik ga ervoor!

Ik was al bekend met koolhydraatarm, maar beperkte me met koolhydraten maar was niet Keto. Een heel interessant boek, was er heel nieuwsgierig naar en heb het ook in één teug uitgelezen. Niet dat ik nu alles weet, ik zal het waarschijnlijk nog vele malen lezen. Heel veel informatie over hoe glucose werkt in je lichaam, wat koolhydraten doen. Ik heb 3 x een hartinfarct gehad en ik ga er nu voor, mede met dit boek op zak, om te zorgen dat er geen volgende keer komt. Dankjewel Christophe dat je me wakker hebt gemaakt! Sonja

Glashelder

Ketoman licht de keto-levenstijl glashelder toe. De theorie wordt aangevuld met voorbeelden en échte ervaringen, wat maakt dat je als lezer begrijpt wat je leest en ook al meteen een aantal vooroordelen kan herkennen en counteren. Het is zeer vlot geschreven en leest als een trein en is volgens mij een absolute aanrader voor iedereen die getriggerd is om de stap te wagen!

Leest als een trein

Ik maakte dit jaar kennis met Keto en vond zo mijn weg naar het ketohuis. Fijn om allerlei info te vinden en mensen te leren kennen die dezelfde tocht hebben aangevangen. Een boek op papier blijft echter altijd een meerwaarde hebben. Alle info vanuit het zichtpunt van ervaringsdeskundige op papier en vlot geschreven. Makkelijk om af en toe eens te herlezen en door te bladeren. De vormgeving is ook mooi en het leest als een trein.

Alles klaar en duidelijk uitgelegd

Super veel informatie die gemakkelijk leest en goed gestructureerd is. Je kan zoveel lezen op internet maar in dit boek is alles klaar en duidelijk uitgelegd. Neem het dikwijls terug om zaken op te zoeken wanneer ik denk “Hoe zat dat nu weer…?” Aansluitend op het boek mij geabonneerd op het start to Keto programma. Heel veel praktische tips, lekkere recepten en elke dag een motivatiemail. Dank je wel, Christophe en Sofie.

Boek heeft mijn ogen geopend

Ik was na een beetje info opzoeken en goede raad van anderen zelf aan keto begonnen. Na 2 maand las ik pas ketoman. Dit boek heeft echt mijn ogen geopend en maakte mij enthousiast om keto te BLIJVEN volhouden. Een dikke aanrader!

Helder en duidelijk verwoord

Helder en duidelijk verwoord wat keto leven in houdt. Een absolute aanrader!

Uitleg op mensenmaat

Sinds 1/10 bezig met keto, al heel veel opgezocht en gelezen en ook reeds andere boeken gekocht maar deze staan over het algemeen bol van recepten. Dit is eindelijk een mooi onderbouwd boek met de nodige uitleg op mensenmaat, vlot om te lezen in een klaar en duidelijke taal. Bedankt Christophe en alle mensen die hieraan hebben meegewerkt om deze kennis met ons te delen.

Één aanwinst samen met keto man, een opstapje naar onze nieuwe levensstijl na mijn melding van een verhoogde suikerwaarde.

Leuk , informatief boek

Leest enorm prettig en motiveert

Het boek leest enorm prettig en is echt op maat geschreven zodat iedereen het zeker begrijpt. Het motiveert ook goed. Na het lezen van dit boek ben ik begonnen met mijn nieuwe Keto levensstijl. bedankt !

Top-boek in mensentaal

Opluchting….. eindelijk een boek in mensentaal , zonder nodeloze opsommingen waardoor je de draad kwijt bent … hiemee kan je duidelijk aan de slag als beginner zonder te verdrinken in eindeloze dubbelzinnigheid. Top boek …. vervolg is welkom.

Boek met diepgang

Je heb een prachtig boek geschreven. Tot nu toe met de meeste diepgang, uitleg en onderbouwing. En dit is mijn derde keto boek al. Het boek heeft af en toe ‘culturele verschillen’ zoals het gebruik van het woord ‘goesting’. Maar gelukkig kan ik voor mijn vragen altijd terecht in de Facebook Groep.

Leuk geschreven

Duidelijk uitgelegd en leuk geschreven. Door ziekteperikelen van mijn man nog niet begonnen. Nu tweede maal aan het lezen en dan gaan we ervoor!

Super veel informatie

Top boek… leest makkelijk en super veel informatie… had er al veel gelezen en vooral veel die elkaar tegenspreken… maar de ketoman geeft echt duidelijke informatie en idd heel veel HOOP!! Ondertussen een maand of 2 bezig met ups and downs… maar toch 11kg kwijt en idd dit is niet diëten dit is a way of living en een weg wanneer je cheat de volgende dag met volle overgave weer opnieuw begint… Dikke dank je wel aan een topteam!!

Helder en duidelijk met veel informatie

Het Ketoman boek is helder en duidelijk met veel informatie. Ik ben er van overtuigd dat dit je gezondheid ten goede komt! Ik ben 67 en voel me fit, verbouw al 11 jaar mijn eigen bio groenten wat tevens een goede beweging is. Ketoman/bio groenten is voor mij de perfecte combinatie!!

Geen keuze om te starten

Een mooi en prettig boek om te lezen! Alles wordt stap voor stap duidelijk uitgelegd en als je het boek hebt uitgelezen heb je geen andere keuze dan te starten met ketogeen eten. Het is een boek dat ik zeker ga aanraden aan anderen die het niet begrijpen of nog twijfelen!

Boek vol nieuwe dingen

Vond het een zalig boek om te lezen. Vooral leerrijk, en vol nieuwe dingen. Zeker om het te eindigen vol motivatie. Ben nu na 6 maanden nog even veel gemotiveerd en positief geëvolueerd. Ik kijk in ieder geval uit naar het tweede boek hoor 👍👍👍laat het mij weten wanneer hij beschikbaar is , danku grtjs Karin

Zeer interessant boek

Zeer interessant boek, heeft mij veel bijgeleerd over de ketostijl van leven die wij nu al twee maanden volgen, ook het kookboek besteld, zeer makkelijke en heerlijke recepten.

Om dat eerste succesje te vieren hebben we het boek nu een eigen logo gegeven.

Wat vinden jullie ervan?

 

 

 

december 14, 2018  geschreven

Christophe Bouten (KetoHuis)

Over de auteur

Christophe (1977) is een eeuwige student, keto coach, held in zijn eigen gezondheidsavontuur en een pro in een leven opbouwen met maximale vrijheid. Hij is verslaafd aan zijn verfrissende duik in de zee in de ochtend, koffie en koude douches. Wil je je eigen keto-avontuur starten of optimaliseren? Hij kan je coachen.
Het boek "Ketoman - Bevrijd van alle onzin: eetstrategieën voor sceptici" schrijven was zijn eerste stap als auteur.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontdek ons volledig keto starterspakket

Pak die gezonde keto-levensstijl meteen goed aan!

Met het advies uit onze 2 boeken, tientallen recepten, inspirerende eetweken en een motiverend 21-dagen programma bieden we je alle ingrediënten om keto meteen zelf goed te starten.

Abonneer je op onze ketohuis nieuwsbrief

>