Keto Huis
Mijn Ideale Keto Dag

E-book “Mijn Ideale Keto Dag”

Exclusief aanbod voor nieuwe Keto Huis bezoekers
Ontvang het gratis E-book “Mijn Ideale keto Dag” (PDF-versie)!

Mijn Ideale Keto Dag

Uit de intro:

Heel wat mensen die over keto levensstijl horen, denken dat je karakter moet hebben om het te doen. En vol te houden. De switch vereist absoluut geen ‘karakter’. Wel wat meer eetplanning, je eigen ego (identiteit) een tijd lang wat opzij schuiven én aankunnen dat ‘je sociale omgeving’ je wat vreemd vindt in je keuzes. Maar als je die transitieperiode door bent, is het piece of cake.

Het voordeel van een keto levensstijl en keto-aangepast te zijn, is dat je in plaats van ‘verslaafd aan suiker’ stapsgewijs een efficiënte vetverbrander wordt. Of met andere woorden: je bent niet meer afhankelijk van maaltijden rijk aan koolhydraten voor je energie, humeur en cognitieve focus. Dat scheelt. En toch!

Charles Darwin schreef dat het niet de meest fitte personen zijn die overleven, noch de meest intelligente, maar zij die zich het best kunnen aanpassen aan hun omgeving. Hieronder doe ik wat suggesties hoe het aan te pakken en een ideale dag te bereiken die past bij een keto levensstijl.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en download onmiddellijk het gratis het E-book “Mijn Ideale Keto Dag”.

Word lid van de Belgische Facebook Groep

We willen van het Keto Huis een inspirerende en informerende plek maken voor iedereen die een keto levensstijl beter wil begrijpen maar niet de moed, zin of tijd heeft om alles alleen uit te dokteren.

Word ook lid van de Belgische Keto Facebook Groep!

Zoek een Recept