Welke doelen streef jij na?

Ieder van ons heeft andere doelen in het leven. Zij wil van haar constante hongergevoel af, hij wil vooral meer energie (en minder buik). Misschien wil je je cognitieve functies verbeteren, of lijkt het je wel wat om je medische aandoening met een gezonde levensstijl te lijf gaan. Op deze pagina geven we je een overzicht van wat je zoal kan bereiken met keto. 

...

Gewicht verliezen

We spreken ze dagelijks: mensen die al hun hele leven met overgewicht kampen. Natuurlijk gaat het dan eerst over het jojo-effect en de (on)zin van diëten. Maar al snel gaat het over lef: de durf om je geest open te stellen, en om iets nieuws uit te proberen. De rol van insuline is bij zwaarlijvigheid niet te onderschatten. Onderstaande artikels zijn een goed beginpunt om je lichaam beter te begrijpen.

Benieuwd naar keto als levensstijl?

Lees dan ons boek “Ketoman” (derde editie juli 2020)

...

Medische aandoeningen verbeteren

Keto kan een interessante, natuurlijke strategie zijn om problemen zoals diabetes type 2, auto-immuunaandoeningen, huidproblemen, migraine, alzheimer, parkinson of bepaalde soorten kanker aan te pakken. Hieronder vind je een aantal artikels die ons hebben overtuigd: beterschap is wel degelijk mogelijk.

Wil je bijleren over keto en het goed aanpakken ?

Overweeg dan een keto coaching-traject. Ik help je met een goede aanpak, de juiste kijk en nieuwe gewoontes een permanente plek te geven in je leven.

...

Chronische stress aanpakken

Collectief en individueel hebben we een disfunctionele relatie met stress. We krijgen te maken met te veel slechte, chronische stress, en te weinig met de goede, kortstondige variant. Erger nog: we durven de confrontatie met kortstondige stress niet aan. Onderstaande artikels helpen je anders te kijken naar deze problematiek.

...

Beter slapen

Goed slapen is geen simpele opgave in deze tijden van Netflix, je smartphone, lang werken dus laat eten (en drinken). De concurrentie met je slaap is moordend. Alles en iedereen wil je aandacht, terwijl slaap veel essentiëler is, zoals blijkt uit onderstaande artikels.

Wil je graag zelf starten? Volg ons 21-dagen Start to Keto programma 

We helpen je terug controle te krijgen over je gezondheid en welzijn. Voor iedereen die gewicht wil verliezen, méér energie wil of zijn immuunsysteem wil versterken in de strijd tegen het coronavirus.

>