Streef doelen na die voor jou werken

Ieder van ons heeft andere doelen in het leven. Jij wil graag afvallen of een gewichtsplateau doorbreken, zij wil meer energie, minder constant hongergevoel, cognitieve functies verbeteren of een medische aandoening met een gezonde levensstijl te lijf gaan. Op deze pagina geven we je een overzicht hoe we naar de mogelijkheden kijken met keto. 

...

Gewichtsverlies / Afvallen

De laatste jaren hebben we vaak gesprekken met mensen die hun leven lang met overgewicht strijden. De richting van het gesprek gaat dan vaak over openheid van geest en durven nieuwe dingen uitproberen. Het allereerste wat zwaarlijvige mensen moeten begrijpen, is de rol van insuline. Omdat 'insuline' namelijk cruciaal is om dit alles te duiden. Hopelijk helpen onderstaande artikels je in je avontuur om gewicht te verliezen. 

Geloof je net als wij in keto als levensstijl?

Lees dan zeker ons Ketoman boek (derde editie juli 2020)

...

Medische aandoeningen verbeteren

Keto kan een interessante natuurlijke strategie zijn om medische problemen zoals diabetes type2, auto-immuunaandoeningen, huidproblemen, migraine, alzheimer, parkinson of bepaalde kankers aan te pakken. Hieronder zijn een aantal artikels waarvan we overtuigd zijn dat ze mensen hoop geven dat beterschap mogelijk is. 

Wil je keto ook als levensstijl implementeren ?

Overweeg een keto coaching-traject.

...

Chronische stress aanpakken

Collectief en individueel hebben we een disfunctionele relatie met stress. We hebben te veel van de slechte, chronische versie. En te weinig van de goede, kortstondige versie. Het is zelfs erger. We durven de confrontatie met de kortstondige stress niet aan. Onderstaande artikels helpen je er anders naar te kijken. 

...

Beter slapen

Goed slapen is moeilijk. Alles en iedereen concurreert tegenwoordig met je slaap: Netflix, je smartphone, laat eten, alcohol, om er maar een paar te benoemen. Slaap is nochtans essentieel. En kwaliteitsvol slapen is een belangrijk ingrediënt voor een gezond leven. Wil je tips om je slaap te optimaliseren?

Wil je graag zelf starten? Volg ons 21-dagen Start to Keto programma 

We helpen je terug controle te krijgen over je gezondheid en welzijn. Voor iedereen die gewicht wil verliezen, méér energie wil of zijn immuunsysteem wil versterken in de strijd tegen het coronavirus.

>
ideale dag

  ONTVANG HET GRATIS E-BOOK: MIJN IDEALE KETO DAG