OVERZICHT E-BOOKs

Wil je graag snel starten met een gezonde keto levensstijl? Download dan onze digitale boeken (pdf-formaat). Zo heb je echt alle informatie op zak om keto meteen juist aan te pakken. 

Boek Ketoman (7.99 euro)

Download het boek "Ketoman: bevrijd van alle onzin. Eetstrategieën voor sceptici" in pdf-vorm (216 pagina's).  Zo heb je de inzichten van ketoman altijd op zak. 

ketoman 3D boek

E-book Autofagie:
Vasten (deelvasten of IF) om beter te presteren en gezonder te leven (3.99 euro)

In dit E-book (PDF - 40 pagina's)  bespreken we de wetenschap en gezondheidsvoordelen van autofagie  & vasten, en hoe het je het praktisch kan aanpakken in je eigen leven. 

Checklist 
keto ingrediënten (3.99 euro)

In deze handige keto ABC geven we je de basis om te starten met keto.
Met handige cheat sheet en een uitgebreide lijst producten als hulpmiddel wanneer je naar de winkel gaat.


checklist keto ingrediënten

Gids keto
vervangproducten
(2.99 euro)

In deze gids (PDF) geven we je praktisch mee  waarmee je bepaalde huidige producten (bloem, suiker, pasta, pizza, brood etc) kan vervangen.
Met klikbare links naar heel wat recepten.

Keto Vervangproducten E-book

Download gratis E-book "Mijn ideale keto dag"

Heel wat mensen die over de keto levensstijl horen, denken dat je karakter moet hebben 'keto te gaan'. En het vol te houden. De switch vereist absoluut geen 'karakter'. Wel wat meer eetplanning, je eigen ego (identiteit) een tijd lang wat opzij schuiven en aankunnen dat je 'sociale omgeving' je wat vreemd vindt in je keuzes. Maar als je die transitieperiode door bent, is het piece of cake

Het voordeel van een keto levensstijl en keto-aangepast te zijn, is dat je in plaats van verslaafd aan suiker, stapsgewijs een efficiënte vetverbrander wordt. Of met andere woorden: je bent niet meer afhankelijk van maaltijden rijk aan koolhydraten voor je energie, humeur en cognitieve focus!
Lees er alles over in dit digitale boek 'Mijn ideale keto dag'.  

"

Hallo Sofie & Christophe, Het was een leerzame en zeer interessante periode, heel veel info en inzicht gekregen in de keto levenswijze. Het ging allemaal vrij gemakkelijk, en vergde toch niet zo een grote aanpassing van eetgewoonten als ik had gedacht, buiten snoepen, suikers, koolhydraten en het leren lezen van labels (wat ik nog niet helemaal onder de knie heb) maar het begint te beteren. Soms ben ik nog op zoek om welke voeding ik zou combineren (of hoe deze eruit zou moeten zien?) de ganse dag, maar de weekrecepten en alle informatie op jullie website is fantastisch.

Bedankt voor jullie steun en om mij te motiveren om dit mijn ganse leven vol te houden, wat redelijk makkelijk zal zijn! :-) PS: reeds 7,5kg kwijt en voel me geweldig! Grtz 


Jack


Waarom Ketohuis?

De gezondheidsnoot wereldwijd lijkt enorm moeilijk te kraken. In juli 2017 waren we een maand lang in Nicaragua. Het aantal kinderen met type 2 diabetes is er schrijnend. En ouders zijn zich door jarenlang verkeerd voedingsadvies van geen kwaad bewust. Met Keto Huis willen we daar verandering in brengen. Ook hier in het Westen.
De voorbije jaren zijn we overtuigd geraakt dat insuline-resistentie een groot probleem is in de wereld, en een keto levensstijl de juiste manier is om dit te bekampen. nicaragua
>