Eetweek Planning

Hey Elke, hieronder vind je een uitgewerkte eetweek dat vooral bedoeld is als leidraad en inspiratie op het moment dat je van start gaat.  De bedoeling is zoals gezegd vanaf pakweg 20 december strikt in ketose te raken, en dat doe je door maximaal je koolhydraten te beperken (niet meer dan 20-30 gram per dag uit vooral groenten).

  • Het gedetailleerde maaltijdplan is zo uitgewerkt dat je het makkelijk kan aanpassen aan je eigen behoeften en voorkeuren. 
  • Probeer het eenvoudig te houden. 
  • Die eerste maaltijd van de dag is echt cruciaal. Je wil wat mij betreft het juiste verzadigingssignaal aan je lichaam geven en dat doe je idealiter door een goede combinatie van vetten + eiwitten uit dierlijke producten. Eieren mogen dagelijks maar kan je afwisselen met ook visproducten of bijvoorbeeld steak of restjes van gisteren. :-)
  • Voor de eerste weken keto raden we je aan drie keer per dag te eten (tot verzadiging), geen maaltijden over te slaan maar ook zo weinig mogelijk te snacken. Dat gaat je transitie naar keto het beste doen verlopen. 
keto huis logo

[ultimate-recipe-meal-plan id=”weekplan-stijn-janssens-clone”]

>