Keto Huis
Ups & downs

Volg onze ervaringen

Het Keto Huis is een online plek voor iedereen die een keto levensstijl beter wil begrijpen maar niet de moed, zin of tijd heeft om alles alleen uit te dokteren.

De voorbije jaren zijn we overtuigd geraakt dat ‘keto gaan’ heel wat voordelen heeft voor energie, humeur, gewicht, ziektepreventie en zelfs sportieve prestaties.

We willen jou inspireren om ook aan de slag te gaan en tonen dat het makkelijk kan.

Leef en eet je al gezond, dan is het maar een kleine extra stap. Heel wat groenten. Voldoende vlees en vis. Véél gezonde vetten (uit olijfolie, avocado, noten, vlees, eieren, kaas etc). Heerlijk!

Word lid van de Keto Facebook Groep

Samen met anderen een keto levensstijl beter begrijpen?

We willen van het Keto Huis een inspirerende en informerende plek maken voor iedereen die een keto levensstijl beter wil begrijpen maar niet de moed, zin of tijd heeft om alles alleen uit te dokteren.

Word lid van de Facebook Groep

 

Christophe Bouten (KetoHuis)

Christophe Bouten (1977) is eeuwig ondernemende student, keto coach, held in zijn eigen gezondheidsavontuur en steeds op zoek naar meer vrijheid. Het boek "Ketoman - Bevrijd van alle onzin: eetstrategieën voor sceptici" schrijven was zijn eerste stap in de wereld van het schrijverschap. Je kan hem altijd plezieren met steak & eieren.

Versterk je immuunsysteem in de strijd tegen het coronavirus
START TO KETO (start elke zaterdag)
21 DAGEN = 21 MOTIVATIEMOMENTEN. Tijdelijk aan €39.00 €21.00
>
%d bloggers liken dit: