Keto Huis

Volg onze ervaringen

Ups & downs

Het Keto Huis is een online plek voor iedereen die een keto levensstijl beter wil begrijpen maar niet de moed, zin of tijd heeft om alles alleen uit te dokteren.

De voorbije jaren zijn we overtuigd geraakt dat ‘keto gaan’ heel wat voordelen heeft voor energie, humeur, gewicht, ziektepreventie en zelfs sportieve prestaties.

We willen jou inspireren om ook aan de slag te gaan en tonen dat het makkelijk kan.

Leef en eet je al gezond, dan is het maar een kleine extra stap. Heel wat groenten. Voldoende vlees en vis. Véél gezonde vetten (uit olijfolie, avocado, noten, vlees, eieren, kaas etc). Heerlijk!

Word lid van de Keto Facebook Groep

Samen met anderen een keto levensstijl beter begrijpen?

We willen van het Keto Huis een inspirerende en informerende plek maken voor iedereen die een keto levensstijl beter wil begrijpen maar niet de moed, zin of tijd heeft om alles alleen uit te dokteren.

Word lid van de Facebook Groep

 

Keto Huis (Christophe)

Christophe Bouten (1977) loopt traag en verdiept zich graag.

Als vader van twee jonge kereltjes probeert hij open van geest door het leven te stappen. Op zijn dertigste nam hij zijn gezondheid weer in eigen handen.

Samen met zijn partner Sofie Desmedt is hij op zijn veertigste het Keto Huis gestart. De keto levensstijl is voor hem een boeiend leerproces, waarover hij met plezier zijn eigen bevindingen deelt.

Hij schreef onlangs het boek "Ketoman - Bevrijd van alle onzin: eetstrategieën voor sceptici". Verder bezit hij twee coaching diploma's (voetbal & gezondheid) waarmee hij nog veel te weinig doet.

>

'START TO KETO' (start elke zaterdag)
21 DAGEN
21 MOTIVATIE- MOMENTEN

%d bloggers liken dit: