Getuigenissen

De voorbije jaren hebben we heel wat feedback & getuigenissen ontvangen over onze producten & diensten. We zijn dan ook enorm dankbaar
voor alle fijne reacties die we krijgen.

Het zijn stuk voor stuk allemaal ervaringen die het voor ons meer dan de moeite waard maken om verder tijd te steken in Ketohuis.

LINdy beernaert

Top ervaringen en begeleiding met Ketohuis en met Christophe en Sofie 💪21 dagen start to keto gevolgd, dat waren allemaal super handige tips en tricks om de ketolevensstijl te volgen en menu’s, ketoman en ketohuis kookt in 1 dag uitgelezen en super duidelijk uitgelegd en top gerechtjes. Toch laste ik teveel een cheatday in ,waar ik verlost van wou geraken en wou ik toch nog wat gewicht verliezen die er niet kwam op mijn eentje. Dan besloten om de persoonlijke coaching aan te gaan door Christophe , topbegeleiding op individuele noden en op maat, ondertussen 3 maand verder, enkele kilo’s lichter, geen cheatdays meer nodig, geen alcohol meer nodig, en goed geïntroduceerd in het vasten. ❤️ het ketoleven.
Dank u wel Christophe en Sofie Keto Huis

Algemeen over ketohuis

profile-pic

Van veel kwaaltjes afgeholpen

Wat leuk om te zien dat keto bij meer mensen als een gezonde levensstijl wordt beschouwd en niet als een wanhoop middel om af te vallen! Mij heeft het keto dieet al van veel kwaaltjes afgeholpen: geen prikkelbare darmen meer en geen opgeblazen gevoel, minder vaak migraine aanvallen, uiteraard al heel wat gewichtsverlies ook... zelfs mijn allergieen heb ik meer onder controle. En het is nog eens super lekker ook.
En ja, ik val af en toe eens van de wagen (zoals op mijn profielfoto besef ik net 🙈). Dan heb ik het wel heel moeilijk om weer te vertrekken in keto. Ik wil nog een heel pak afvallen om aan een gezond gewicht te komen en ik wil de keto levensstijl ook na het behalen van mijn doel zo goed mogelijk aanhouden. Maar gelukkig kan keto ook comfort food zijn, ik ben geweldig fan van deze meat pie! 😋

Jessie
profile-pic

Afvallen en meer energie

Mijn eerste doel was afvallen, 2e meer energie. Ik ben 12,5 jaar geleden mama geworden en sindsdien nooit meer op mijn pre-mama gewicht gekomen. Daar ik de laatste tijd niet meer in mijn kleren kon was dat wake-up call. Ik ben ook al jaren extreem moe en geen enkel medisch onderzoek kon de oorzaak achterhalen. Ik was kerngezond, maar voelde dat niet.
In februari begonnen met sport wat buiten mijn conditie niets deed veranderen. Half mei suiker afgezworen en niet veel later keto leren kennen. 1e maand geen verandering aan mijn lijf. Nadien langzaam beginnen gewicht verliezen en nu 12 kg kwijt (gewicht van 13j geleden). Sinds kort ben ik ook van mijn middagdutjes af. 😊

Ingrid
profile-pic

Afvallen was mijn doel

Mijn doel was verder afvallen zat al een tijd op een plateau na een low fat low calorieën dieet, mijn doen is nu wel veranderd. Mijn metabolisme genezen en alle processen in mijn lichaam ondersteunen en voor het eerst in mijn leven geen constante strijd met trek meer hebben. Ik ga nooit meer terug naar die manier van leven! :)

Selma
profile-pic

40 kg verliezen

Mijn doel is al jaren afvallen maar had een enorm jojo effect. De diëtiste wou het anders aanpakken dan wat ik al deed & stelde me keto voor. Zo kan ik die 40kg die ik zelf wil afvallen zeker bereiken.
Het méér energie dat merk ik jammer genoeg (nog) niet, maar die oorzaak ligt bij men MS.
Ik slaap wel beter & vaster. Wat ik al een mega win vind 😊

Jana
profile-pic

Stabiele schildklier

Ik heb Hashimotho (vernietig mijn eigen schildklier ) was ruim 20 kilo aangekomen en is er nu na veel vallen en opstaan af door keto en If.
En mijn schildklier is door deze levenstijl veel stabieler door de minder insuline pieken. En mijn darmen zijn nu veel relaxter.

Sophie
profile-pic

Minimum 50 kg afvallen

Ik wou 50 kilo afvallen minimum. Liefst 60. Ik heb schildklierproblemen mogelijk schildklierkanker. Knobbel waar ik alle zes maand voor op controle moet gaan om dat op te volgen. Ik had klierkoorts na bloedtransfusie na mijn bevalling en dat is begin volgens mij van alle ellende maar als ik eerlijk Ben dan ben ik al heel mijn leven moe en uitgeput. Ik heb al van rond mijn elf jaar reuma en ischias. Ik nam jong de pil om dat ik op 9j al ongesteld was en dat werkte heel hard op mijn reuma. Tot op vandaag heb hier veel last van. Keto gaf terug levenslust en energie. De pijn is gebleven helaas. Ik hoop meer ontsteking weg te werken en ik hoop dat het dan zal helpen. Intussen ook 12 kilo lichter wat ook al mooi meegenomen is.

Regine
profile-pic

Afvallen

Ik wilde afvallen. In maart begonnen en na 4 maanden was ik 12 kg lichter (van 69 naar 57 kg). Bijkomende verrassing was dat ik mij energieker voelde dan ooit! Het eten en de variatie is geweldig! Nu echter ben ik al ruim 3 weken uit het gareel en daardoor al 2,5 kg aangekomen. Ik ben niet blij 😞 Ik blijf wel er mee bezig en vrijdag 30 november kom ik bij jullie lunchen!

Germaine
profile-pic

Me beter & gezonder voelen

Wilde me beter voelen. Geen opgeblazen gevoel meer, niet meer 24/7 snaaien. Exceemvrije hoofdhuid. Stoppen met roken kilos’s verminderen.
Kortom ik wilde me gezonder/fitter voelen. EN DAT IS GELUKT🤪🤪🤪

Marja
profile-pic

Zeer interessant boek

Zeer interessant boek, heeft mij veel bijgeleerd over de ketostijl van leven die wij nu al twee maanden volgen, ook het kookboek besteld, zeer makkelijke en heerlijke recepten.

Ingrid roosen
profile-pic

Leest als een trein

Ik maakte dit jaar kennis met Keto en vond zo mijn weg naar het ketohuis. Fijn om allerlei info te vinden en mensen te leren kennen die dezelfde tocht hebben aangevangen. Een boek op papier blijft echter altijd een meerwaarde hebben. Alle info vanuit het zichtpunt van ervaringsdeskundige op papier en vlot geschreven. Makkelijk om af en toe eens te herlezen en door te bladeren. De vormgeving is ook mooi en het leest als een trein.

Ingrid Electeur
profile-pic

Top-boek in mensentaal

Opluchting..... eindelijk een boek in mensentaal , zonder nodeloze opsommingen waardoor je de draad kwijt bent ... hiemee kan je duidelijk aan de slag als beginner zonder te verdrinken in eindeloze dubbelzinnigheid. Top boek .... vervolg is welkom.

NANCY
profile-pic

Het boek Ketoman leest als een trein. Een perfecte mix tussen technische info, praktische info, humor... maar vooral een grote stimulans om aan de slag te gaan en terug meer tot jezelf te komen. Bedankt!

fabienne
profile-pic

Mooi informatief boek

Er staan begrippen in waar ik ook tegen aanliep. Ik sport veel en had altijd honger. Door mijn sportcoach Job Ooms ben ik in aanraking gekomen met keto. Ik ben nu ongeveer een jaartje bezig. Het is super geen hongergevoel, meer energie en tijd over voor andere dingen. Doordat ik alles uitpluis hoe of wat keto is kwam ik op jullie site terecht Ketohuis. Mooie site. Ik heb daarom het boek besteld omdat ik nieuwsgierig was. Het is een mooi goed informatief boek. Ik zal het ook iedereen aanraden die aan keto wil beginnen. SUPER!

Miranda Vromans
profile-pic

Leuk , informatief boek

M-José van der Linden
profile-pic

Meer dan overtuigd

Na het lezen van dit boek ben ik meer dan overtuigd. De uitleg in dit boek is duidelijk en de informatie compleet.

Adeline Lipczyc
profile-pic

Absolute aanrader voor starter en gevorderde

Ondertussen een goed jaar bezig met Keto. Gestart door het Keto Huis FB-pagina... en Christophe zijn six pack. Een 15-tal kilo lichter komt er bij mij na meer dan 20j ook terug ééntje tevoorschijn :-) Waarom het Ketoman boek aanschaffen? Mijn keto avontuur was nogal vanuit de losse pols. Zoals verwacht geeft dit boek mij een dieper inzicht in hoe mijn lichaam van suiker- naar vetverbranding omschakelde en de juiste kennis om het - op een haalbare manier - zo te houden. Wat mij betreft zowel voor de Keto starters en gevorderden een absolute aanrader.

Peter Clijsters
profile-pic

Geen keuze om te starten

Een mooi en prettig boek om te lezen! Alles wordt stap voor stap duidelijk uitgelegd en als je het boek hebt uitgelezen heb je geen andere keuze dan te starten met ketogeen eten. Het is een boek dat ik zeker ga aanraden aan anderen die het niet begrijpen of nog twijfelen!

Esmé Ras
profile-pic

Leest enorm prettig en motiveert

Het boek leest enorm prettig en is echt op maat geschreven zodat iedereen het zeker begrijpt. Het motiveert ook goed. Na het lezen van dit boek ben ik begonnen met mijn nieuwe Keto levensstijl. bedankt !

Jesse Vatteroth
profile-pic

Boek heeft mijn ogen geopend

Ik was na een beetje info opzoeken en goede raad van anderen zelf aan keto begonnen. Na 2 maand las ik pas ketoman. Dit boek heeft echt mijn ogen geopend en maakte mij enthousiast om keto te BLIJVEN volhouden. Een dikke aanrader!

Annemie Thomas
profile-pic

Glashelder

Ketoman licht de keto-levenstijl glashelder toe. De theorie wordt aangevuld met voorbeelden en échte ervaringen, wat maakt dat je als lezer begrijpt wat je leest en ook al meteen een aantal vooroordelen kan herkennen en counteren. Het is zeer vlot geschreven en leest als een trein en is volgens mij een absolute aanrader voor iedereen die getriggerd is om de stap te wagen!

Elizabeth
profile-pic

Helder en duidelijk met veel informatie

Het Ketoman boek is helder en duidelijk met veel informatie. Ik ben er van overtuigd dat dit je gezondheid ten goede komt! Ik ben 67 en voel me fit, verbouw al 11 jaar mijn eigen bio groenten wat tevens een goede beweging is. Ketoman/bio groenten is voor mij de perfecte combinatie!!

Lucia
profile-pic

Vele malen makkelijker en prettiger te lezen dan andere infobronnen

Mijn eerste stap naar een ketogene levensstijl was het aanschaffen van het Ketoman boek en het keto huis receptenboek. Dit boek geeft een super goed inzicht!! Vele malen makkelijker en prettiger te lezen dan andere informatiebronnen. En duidelijker, want het is in het begin echt wel even een omschakeling. Tevens is het boek een goed naslag werk en ik lees er nog regelmatig dingen in na en verwacht dit ook nog wel vaak te blijven doen. 😁 Na eerst 2 weken gestart te zijn met Keto en gerechten gemaakt uit het receptenboek toch ook de 21 dagen Challenge aangegaan. Dit geeft nog veel beter inzicht! En extra motivatie, en de support van jullie is super! Je kunt vragen stellen en krijgt keurig en snel antwoord. Ik kan het iedereen aanraden die start met Keto. De recepten zijn lekker en makkelijk te breiden. Zelfs mijn man houdt het vol zonder enige moeite😉! Nu 7 weken verder is het eigenlijk al heel gewoon geworden en we voelen ons goed! Bedankt Sofie & Christophe 👍🏻

Annemieke Diepeveen
profile-pic

Één aanwinst samen met keto man, een opstapje naar onze nieuwe levensstijl na mijn melding van een verhoogde suikerwaarde.

Gust
profile-pic

Boek met diepgang

Je heb een prachtig boek geschreven. Tot nu toe met de meeste diepgang, uitleg en onderbouwing. En dit is mijn derde keto boek al. Het boek heeft af en toe 'culturele verschillen' zoals het gebruik van het woord 'goesting'. Maar gelukkig kan ik voor mijn vragen altijd terecht in de Facebook Groep.

Biby Ajoeb
profile-pic

Super veel informatie

Top boek... leest makkelijk en super veel informatie... had er al veel gelezen en vooral veel die elkaar tegenspreken... maar de ketoman geeft echt duidelijke informatie en idd heel veel HOOP!! Ondertussen een maand of 2 bezig met ups and downs... maar toch 11kg kwijt en idd dit is niet diëten dit is a way of living en een weg wanneer je cheat de volgende dag met volle overgave weer opnieuw begint... Dikke dank je wel aan een topteam!!

Peggy
profile-pic

Leuk geschreven

Duidelijk uitgelegd en leuk geschreven. Door ziekteperikelen van mijn man nog niet begonnen. Nu tweede maal aan het lezen en dan gaan we ervoor!

Dorine Verbeke
profile-pic

Boek waar je ECHT iets aan hebt

Eindelijk eens een boek over de keto levensstijl dat vlot leest, zeer begrijpelijk geschreven is en waar je ECHT iets aan hebt. Ik had al een redelijke basiskennis, maar heb toch heel wat bijgeleerd. Zekere de praktische kant wordt goed toegelicht. Omdat ik zelf nog een extra steuntje in de rug kon gebruiken, heb ik me aanmeld voor de 21-dagen challenge: ook een topidee! Kort samengevat: ongeacht jouw voorkennis of voorgeschiedenis, als je wilt weten hoe je jouw lichaam terug gezond kunt krijgen zonder je blauw te betalen aan dure producten, rare diëten,... -> lees dit boek!

Melissa
profile-pic

Uitleg op mensenmaat

Sinds 1/10 bezig met keto, al heel veel opgezocht en gelezen en ook reeds andere boeken gekocht maar deze staan over het algemeen bol van recepten. Dit is eindelijk een mooi onderbouwd boek met de nodige uitleg op mensenmaat, vlot om te lezen in een klaar en duidelijke taal. Bedankt Christophe en alle mensen die hieraan hebben meegewerkt om deze kennis met ons te delen.

Anik vanden Abeele
profile-pic

Prachtig boek

Het is een prachtig boek echt een aanrader!

Jannij De Ruiter
profile-pic

Voel me zoveel beter en paar kilo's eraf

Wat ben ik blij om jullie te leren kennen. Ik was wel al een beetje op de hoogte van KETO, ( dacht ik) maar wat heb ik veel geleerd uit jullie boeken! Klaar, duidelijk, goede recepten, en zoveel meer. De 21 uitdaging vond ik best wel leerrijk, en jullie feedback was zeker welkom! Voel me ook zoveel beter en een paar kilo’s eraf. Dit was me de afgelopen jaren jaren nooit gelukt, dus ……een dikke pluim voor jullie! Ben een fan ! Ga me binnenkort inschrijven voor optimalisatie. Bedankt voor alles, Sonia

Sonia Janssens
profile-pic

Ik ga ervoor!

Ik was al bekend met koolhydraatarm, maar beperkte me met koolhydraten maar was niet Keto. Een heel interessant boek, was er heel nieuwsgierig naar en heb het ook in één teug uitgelezen. Niet dat ik nu alles weet, ik zal het waarschijnlijk nog vele malen lezen. Heel veel informatie over hoe glucose werkt in je lichaam, wat koolhydraten doen. Ik heb 3 x een hartinfarct gehad en ik ga er nu voor, mede met dit boek op zak, om te zorgen dat er geen volgende keer komt. Dankjewel Christophe dat je me wakker hebt gemaakt! Sonja

Sonja Gutter-Hoosbeek
profile-pic

Bedankt voor de steun

Hallo Sofie & Christophe, Het was een leerzame en zeer interessante periode, heel veel info en inzicht gekregen in de keto levenswijze. Het ging allemaal vrij gemakkelijk, en vergde toch niet zo een grote aanpassing van eetgewoonten als ik had gedacht, buiten snoepen, suikers, koolhydraten en het leren lezen van labels (wat ik nog niet helemaal onder de knie heb) maar het begint te beteren. Soms ben ik nog op zoek om welke voeding ik zou combineren (of hoe deze eruit zou moeten zien?) de ganse dag, maar de week recepten en deze op de website zijn fantastisch. Bedankt voor jullie steun en om mij te motiveren om dit mijn ganse leven vol te houden, wat redelijk makkelijk zal zijn! :-) PS: reeds 7,5kg kwijt en voel me geweldig! Grtz Jack

Jack
profile-pic

Fitter, slanker, jonger

Heel interessant! Heel vlot en duidelijk geschreven. Op 2 dagen uitgelezen. Het heeft me ertoe aangezet om er volledig voor te gaan. Ben nu 2 maanden keto en voel me zoveel beter, fitter, slanker, jonger. Enkel maar voordelen! Iedereen aan te raden om voor een keto levensstijl te gaan!

Sofie Meeuws
profile-pic

Helder en duidelijk verwoord

Helder en duidelijk verwoord wat keto leven in houdt. Een absolute aanrader!

Ineke
profile-pic

Gekriebeld om de levensstijl te ontdekken

Mijn partner heeft dit boek gekocht maar ik heb het wel al heel snel uitgelezen. Nu ben ik enorm gekriebeld om deze levensstijl te ontdekken. Ik ben echt wel nieuwsgierig en heb zin om er aan te beginnen!

Robbie
profile-pic

Boek vol nieuwe dingen

Vond het een zalig boek om te lezen. Vooral leerrijk, en vol nieuwe dingen. Zeker om het te eindigen vol motivatie. Ben nu na 6 maanden nog even veel gemotiveerd en positief geëvolueerd. Ik kijk in ieder geval uit naar het tweede boek hoor 👍👍👍laat het mij weten wanneer hij beschikbaar is , danku grtjs Karin

Karin Schenkels
profile-pic

Alles klaar en duidelijk uitgelegd

Super veel informatie die gemakkelijk leest en goed gestructureerd is. Je kan zoveel lezen op internet maar in dit boek is alles klaar en duidelijk uitgelegd. Neem het dikwijls terug om zaken op te zoeken wanneer ik denk "Hoe zat dat nu weer...?" Aansluitend op het boek mij geabonneerd op het start to Keto programma. Heel veel praktische tips, lekkere recepten en elke dag een motivatiemail. Dank je wel, Christophe en Sofie.

Ilse
profile-pic

Hoop is de grootste verdienste!

De grootste verdienste van het boek "ketoman" is het feit dat het HOOP geeft: je hebt elke dag opnieuw de kans om je eigen gezondheid in handen te nemen als je met een open blik blijft leren moet je niet afhankelijk blijven van medicatie en "diëten" die toch niet werken...bedankt Christophe! Sinds "ketoman" ben ik 8 kg kwijt zonder honger, en ontdekte ik veel lekkers!!! Bovendien voel ik me al veel gezonder!

Liliane Laurent
profile-pic

Je bouwt een band op met de schrijver

Ik heb het boek met veel plezier en interesse gelezen. De beslissing om de Keto-leefstijl te gaan volgen had ik al genomen, maar het boek biedt een heel goede ondersteuning aan dat besluit. Ik hou van feiten en het boek geeft genoeg wetenschappelijke feiten om geloofwaardig te zijn. Het beantwoordde ook veel vragen die ik had. Vooral het item 'insuline intolerantie' is me een stuk duidelijker geworden.
Het boek is prettig geschreven, ook al omdat de schrijver het helemaal vanuit zijn eigen ervaringen vertelt. Daardoor bouw je als het ware een band op met de schrijver. Dat helpt enorm om de zaken die hij beschrijft te begrijpen. Hier en daar had ik graag wat meer details gezien, maar het internet biedt dan uitkomst. Ik heb heel wat moeten opzoeken voor ik het helemaal snapte.
Dit boek is een aanrader voor iedereen die Keto wil gaan! Hierdoor ben ik nog vaster overtuigd van de gezondheids-waarde van Keto. Zeker voor mensen die nog aarzelen of ze het zullen voortzetten is het boek een goede stimulans. Met name het hoofdstuk over de startfase heeft me goed geholpen. Het is geen crash-dieet, maar iets dat pas op termijn zijn vruchten afwerpt!
Ik ben nu bijna twee weken met Keto bezig en voel me beter dan sinds tijden.

Bedankt !!!

Bart

Bart Hisschemöller
profile-pic

Interessant, bevattelijk en handig

‘Ik wil elk recept wel eens uitproberen!' Dat was de eerste gedachte die bij me opkwam toen ik in door het boek bladerde. De foto's van de gerechten deden me direct watertanden en de eerste dag had ik al 3 receptjes uitgeprobeerd. En die waren ineens ook goedgekeurd door man en kind. Het boek begint met een heldere uitleg over ketogeen eten. Wat is het precies, hoe werkt het, wat eet je beter wel of niet, hoe zit het met fruit of zuivel, wat zijn goeie koolhydraatarme vervangproducten…. Ik volg al 10 maanden een ketogene levensstijl, maar vond het toch interessant en bevattelijk om nog eens door te nemen en toch een aantal nieuwe dingen te ontdekken. De recepten zijn ingedeeld in verschillende categorieën met een handige foto- index. Bij elk gerecht wordt de voedingswaarde vermeld, heel handig voor de mensen die hun macro’s bijhouden. Kortom, een aanrader!

Petra De Pril
profile-pic

Super aanvulling aan ketoman

Ik vind het een super aanvulling aan het boek KETOMAN. Beide boeken samen KETOHUIS KOOKT en KETOMAN geven een volledig inzicht in wat de KETO-levensstijl inhoudt. Als het wat minder gaat, eventueel door beïnvloeding van buiten af, kan men er steeds naar teruggrijpen om met hernieuwde moed de draad weer op te nemen. En geloof me, na een poosje zul je vlug overtuigd zijn door al het positieve dat je zult ervaren : véél energie, lekker eten dat je steeds een voldaan gevoel geeft en véél vrijheid omdat toestanden als steeds hongerig zijn niet meer voorkomen. Je zult dag na dag het gevoel ervaren als een vogel zo vrij.

CRISTIANE VAN DAMME
profile-pic

Ventje ook happy

Super handig met overheerlijke recepten waar je heus geen keukenwonder voor hoeft te zijn.... maar je tovert wel super lekkere gerechten op tafel. Mmmmmm ventje ook happy en zeker als hij na een week op de weegschaal ging staan....

Ramona
profile-pic

Voel me zoveel beter en paar kilo's eraf

Wat ben ik blij om jullie te leren kennen. Ik was wel al een beetje op de hoogte van KETO, ( dacht ik) maar wat heb ik veel geleerd uit jullie boeken! Klaar, duidelijk, goede recepten, en zoveel meer. De 21 uitdaging vond ik best wel leerrijk, en jullie feedback was zeker welkom! Voel me ook zoveel beter en een paar kilo’s eraf. Dit was me de afgelopen jaren jaren nooit gelukt, dus ……een dikke pluim voor jullie! Ben een fan ! Ga me binnenkort inschrijven voor optimalisatie. Bedankt voor alles, Sonia

Sonia Janssens
profile-pic

Zeer interessant boek

Zeer interessant boek, heeft mij veel bijgeleerd over de ketostijl van leven die wij nu al twee maanden volgen, ook het kookboek besteld, zeer makkelijke en heerlijke recepten.

Ingrid roosen
profile-pic

Recepten perfect te combineren met drukke agenda

Het boek leest heel gemakkelijk. De recepten zijn heerlijk en perfect te combineren met een drukke agenda. Ik ben ondertussen 2 jaar keto bezig en zou nooit niks anders meer willen.

Sofie Meeuws
profile-pic

Lekker en makkelijk

Lekkere gevarieerde recepten en makkelijk te maken!

Karin De Groodt
profile-pic

Goede motivatie om af te kicken

Door omstandigheden ben ik van het goede pad afgedwaald... Mijn lijf voelt dat ook. De aankoop van dit boek leek me een goede motivatie om hiervan af te kicken. Een boek vind ik ook nog steeds handiger dan internet (🤫). Fijn ook om nog eens een overzicht te krijgen in het begin van het boek, herhaling is in deze belangrijk voor mij. Ondertussen maakte ik al gekende en niet-gekende recepten met dit boek en ga er weer helemaal voor. Ik blijf jullie ook volgen via internet hoor, al die info wil ik voor geen geld missen.

Ingrid
profile-pic

Super lekkere gerechten

Een aanrader, geen honger en super lekkere gerechten

elvire
profile-pic

Ik vond het geweldig. Lekkere recepten. Goede tips ! Heb er enorm veel van geleerd ! Ik zou het zo opnieuw doen.

Liesl Wouters
profile-pic

Heel fijn en leerrijk boek met ontzettend veel lekkere, originele en makkelijke recepten, vaak ook heel kindvriendelijk. Top!

Nathalie Van Mieghem
profile-pic

Heldere uitleg

Genoten van jullie nieuw boek! Mooie recepten! Heldere uitleg! Gaan we zeker opnemen in ons advies aan patiënten! Heb nu al zin om recepten te gaan proberen!

Anna van Ittersum
profile-pic

Bedankt

Beste, hartelijk dank voor jullie inspiratie en correcte informatie. Na een aantal maanden ben ik keto aangepast en verlost van migraine. Ik raad jullie boeken aan iedereen aan. En wacht op het derde boek :)!

Romy Geysen
profile-pic

Bedankt voor het steuntje in de rug

We zijn ongeveer een maand verder en ik denk niet dat ik ooit nog anders ga eten. Ik at al jaren volgens Pascale Naessens maar ik had toch nog af en toe van die zondige momenten. Snel een sandwich tussendoor, frieten op vrijdag, verslaafd aan M&M's voor tv en ook wel gigantisch veel fruit (het overbekende fruitontbijt van Pascale Naessens). Ik ben eindelijk verlost van de "geheimzinnige" dagelijkse buikpijn waar men mij geen uitleg voor kon geven, alleen een geneesmiddel tegen darmspasmen …. Ik heb bakken energie, geen hongergevoel, geen hunkeringen meer. 5 kg ben ik kwijt en dat voelt heerlijk. Ik was geen dikkerdje maar er zaten kilo's die er niet moesten zitten, ik voel nu dat mijn lijf weer beter bij mij past. Die mottige "ik lijk wel 9 maanden zwangere "buik 's avonds is weg. Ik doe aan IF omdat ik ook geen nood heb aan voedsel 's morgens en mij eigenlijk had aangeleerd om te ontbijten omdat "het zogezegd moest". Het is soms nog een beetje zoeken maar met het boek "ketohuis kookt", jullie geweldige website enz kom ik er wel. Ik wil binnenkort ook wel nog eens bij jullie komen eten ;-) Alvast bedankt voor het extra steuntje in de rug. Jullie recepten zijn zzzzzzallllliiiiiggggg….

Kim Cramer
profile-pic

Leerrijk boek

Bedankt, het is een zeer leerrijk boek geworden met verrassende receptjes die stuk voor stuk eenvoudig te bereiden zullen zijn.

Eddy Kyndt
profile-pic

Echt een topper, een aanrader voor iedereen

Jullie nieuwe boek vind ik echt een topper, een aanrader voor iedereen. Het leest snel, aangenaam en gemakkelijk. Die eerste 67 bladzijden zijn enorm interessant. Dan volgen klaar en duidelijke recepten met mooie illustraties. Verder gunnen jullie de lezer een voorbeeld van een weekmenu dat gerust mag verschillen voor ieder lid van jullie gezin. Jaja, jullie horen het heel duidelijk. Ik ben razend enthousiast en overtuigd dat dit boek top is. Van harte een dikke proficiat voor deze nieuwe prestatie.

Therese Miessen
profile-pic

Heel fijn boek met allemaal heerlijke recepten. super blij mee!!

gerda
profile-pic

Praktische gerechten geschikt voor het hele gezin. Smaakvol en ze kloppen 😉

Elke Vangeel
profile-pic

Dit boek laat de écht lekker smakelijke keuken zien

Ik dacht: vast wéér zo’n boek met de ‘standaard’ recepten, die je ook op internet kunt vinden. Mijn gezin was er wel klaar mee (die moesten meeeten) alles werd ‘afgemaakt’met geraspte kaas, en eieren... dit boek laat de écht lekkere smakelijke keuken zien, en geen rare ingrediënten, maar alles zó gecombineerd dat de smaken echt héérlijk zijn!! Als je dit boek niet hebt, dreig je in de ‘basis recepten te blijven hangen!

Herma v Leeuwen
profile-pic

Één aanwinst samen met keto man, een opstapje naar onze nieuwe levensstijl na mijn melding van een verhoogde suikerwaarde.

Gust
profile-pic

Fijn kookboek met duidelijke en makkelijke recepten. Top is de calzone met champignons😍

Meijssen Ann
profile-pic

Finally a no-nonsense book that is realistic

I’m now over 8 months into the keto lifestyle and I’m becoming a kitchen princess! Keto made me cook differently, use the oven and think while shopping for groceries. I have a few books about the subject, Ketohuis Kookt is my latest addition. WOW! Am I glad I got this! Finally a no-nonsense book that is realistic -so happy there’s someone else out there who says there are no ideal macros- and with easy going recipies without needing a bunch of fancy ingredients and hours of time. Did I see cheese waffles?? Oh my... lot’s to discover! Have you heard of keto? What’s your opinion?
Thanks Sofie & Christophe

Peggy Timmermans
profile-pic

Vele malen makkelijker en prettiger te lezen dan andere infobronnen

Mijn eerste stap naar een ketogene levensstijl was het aanschaffen van het Ketoman boek en het keto huis receptenboek. Dit boek geeft een super goed inzicht!! Vele malen makkelijker en prettiger te lezen dan andere informatiebronnen. En duidelijker, want het is in het begin echt wel even een omschakeling. Tevens is het boek een goed naslag werk en ik lees er nog regelmatig dingen in na en verwacht dit ook nog wel vaak te blijven doen. 😁 Na eerst 2 weken gestart te zijn met Keto en gerechten gemaakt uit het receptenboek toch ook de 21 dagen Challenge aangegaan. Dit geeft nog veel beter inzicht! En extra motivatie, en de support van jullie is super! Je kunt vragen stellen en krijgt keurig en snel antwoord. Ik kan het iedereen aanraden die start met Keto. De recepten zijn lekker en makkelijk te breiden. Zelfs mijn man houdt het vol zonder enige moeite😉! Nu 7 weken verder is het eigenlijk al heel gewoon geworden en we voelen ons goed! Bedankt Sofie & Christophe 👍🏻

Annemieke Diepeveen
profile-pic

Super leuk boek

Super leuk boek al meerdere recepten gemaakt wel naar eigen smaak aangepast en waren super lekker 🍽😋

Marijke De Boer-Schut
profile-pic

Heel duidelijke en eenvoudig geschreven

Heel duidelijk en eenvoudig geschreven. Het is zo bruikbaar en mooi opgemaakt. De recepten zijn ook bruikbaar in de drukke week. Ik ben zo blij dat ik hem heb!

Celine
profile-pic

Creatief en inspirerend

Top, Super, Fantastisch, Interessant, Creatief, Inspirerend, Lekker... ❤️

Petra Verhooghe
profile-pic

Fantastisch inspirerend boek

Ik ben super enthousiast over jullie nieuwe boek "Ketohuis kookt". Een fantastisch mooi boek boordevol interessante informatie, heerlijke gerechten met heel mooie foto's ! Het is inspirerend, eenvoudig, een levensstijl voor jong en oud! Meer dan 100% een aanrader! Een dikke proficiat Sofie en Christophe voor jullie creativiteit en inspiratie !

Christine Bottelier
profile-pic

Danke voor de moeite die jullie doen

Ik heb het boek gekregen en wil toch even iets schrijven. Danke voor de moeite die jullie doen. Een geschenkverpakking en een cadeautje eraan. Zo attent, zijn de kleine dingen die het doen. Jullie vormen trouwens een prachtig gezin, die duidelijk in alles elkaar hebben gevonden. Houden zo.

Patricia Renotte
profile-pic

Zeer goed boek

Zeer goed boek heb er al veel uit klaargemaakt. Er zijn gerechten dat hier elke week terugkomen zo lekker dat ze zijn. Heb nog nog een apart kaft gemaakt met recepten vanop jullie site die niet in het boek staan. Super gewoon.

Vanessa De hertogh
profile-pic

Een fijn kookboek dat je helpt om meer grip te krijgen op de maaltijden. Ik kan nu ook zelf variaties maken .

Jolanda Julsing-Boekel
profile-pic

Leuk & persoonlijk boek

Het is echt een leuk en persoonlijk boek! Al veel receptjes uitgeprobeerd en ze zijn geweldig lekker! 💕💕

Cindy Ceulemans
profile-pic

Super blij

Vandaag heb ik het boek Ketohuis kookt ontvangen. Een waar cadeautje! Snelle levering, mooi verpakt en dan ook nog heerlijke recepten. Bedankt!

Elisabeth
profile-pic

Zeer toegankelijk

Gelezen en goedgekeurd. Zeer toegangelijk.👏

Mieke De Langhe
profile-pic

Een heel fijn boek met veel inspiratie om volgens het ketoprincipe te eten.

Jasja
profile-pic

Verhelderend!

Hoi allemaal! Sofie & Christophe allereerst wil ik jullie nogmaals bedanken. Ik heb beide boeken uitgelezen ( heeft even op zich moeten wachten door de ziekenhuisopname). Éen woord : VERHELDEREND!
Zo fijn, simpel en eerlijk geschreven. Dit is exact wat ik nodig heb om aan mijn volgend hoofdstuk te beginnen ... mijn keto-life. De eerste stap is de moeilijkste, even alles hier organiseren thuis om clean te kunnen beginnen. Husband and kids zijn wel nog een uitdaging 😏 .
Ik denk dat ik namens velen spreek dat jullie echt mee levens veranderen door jullie kennis op deze manier te delen. Thank you good people! 🤗

Intissar Souloq
profile-pic

Ik blijf dit verder doen

Hartelijk dank voor deze 21 dagen Start To Keto. Ik heb er veel van geleerd en het zijn lekkere receptjes en vlug klaar. Ook het begrip "Keto" werd klaar en duidelijk uitgelegd. Ondertussen ben ik 4 kilogram afgevallen. Ik moet alles wel goed controleren omdat ik diabeet ben type 1 waarbij het eten van koolhydraten nauw verbonden is met insuline (dit is voor iedereen wel zo maar bij mij is er geen productie van insuline en ben ik afhankelijk van toediening van insuline). Het is dus een feit dat ik minder insuline nodig heb. Dus Keto werkt perfect maar met diabetes type 1 heb je ook veel inzicht nodig hoe insuline gekoppeld is aan koolhydraten. Ik heb dit ook gevraagd aan mijn diabetoloog en was er niet tegen alleen moest ik zorgen dat ik niet ketoacidose (eigen lichaamsvergiftiging) terecht kwam. Heb dat natuurlijk goed in het oog gehouden dankzij de jarenlange ervaring. Ik bedank het Ketohuis om dankzij de zeer goede ondersteuning/receptjes, ik deze start to keto kon beginnen. Ik blijf dit zeker verder doen.

jeannine jansen
profile-pic

Drie interessante weken!

Heel interessante drie weken set up met veel content. Ik was al even met keto aan de slag maar jullie input heeft voor extra verdieping gezorgd, waarvoor dank. Intussen ben ik een ware ambassadeur geworden van het keto (vegetarische versie) verhaal met focus op gezonde vetten. Waar ik zelf graag iets meer toelichting over had gewenst, is het statuut van de vrouw, de hormonenregeling is toch helemaal anders en wat extra focus was voor mijn part zeker welkom. Ik heb nog een vraagje ivm exogene ketonen, aan /af te raden bij sport (vb lange fietstocht)? Veel succes verder, hoop dat onze gemeenschap groeit en steeds meer mensen zich geweldig en gezond mogen voelen!!!

Valerie Van Bever
profile-pic

Minimum 50 kg afvallen

Ik wou 50 kilo afvallen minimum. Liefst 60. Ik heb schildklierproblemen mogelijk schildklierkanker. Knobbel waar ik alle zes maand voor op controle moet gaan om dat op te volgen. Ik had klierkoorts na bloedtransfusie na mijn bevalling en dat is begin volgens mij van alle ellende maar als ik eerlijk Ben dan ben ik al heel mijn leven moe en uitgeput. Ik heb al van rond mijn elf jaar reuma en ischias. Ik nam jong de pil om dat ik op 9j al ongesteld was en dat werkte heel hard op mijn reuma. Tot op vandaag heb hier veel last van. Keto gaf terug levenslust en energie. De pijn is gebleven helaas. Ik hoop meer ontsteking weg te werken en ik hoop dat het dan zal helpen. Intussen ook 12 kilo lichter wat ook al mooi meegenomen is.

Regine
profile-pic

Energieker, frisser en vooruitgang in mijn lymfoedeem

Na jaren sukkelen met mijn gewicht begon ik 3 weken geleden aan start to keto. Een beetje met de idee van: 't zal ook wel weer niet werken. Door mijn pcos is afvallen immers enorm moeilijk. Ik kocht het boek ketoman en las het in 1 dag uit. Zou dit echt kunnen? Ik meldde me aan voor de reeks, en begon vol enthousiasme. De eerste weekplanning was even schrikken: zoveel eieren en vetten! Maar al vanaf de eerste maaltijden merkte ik verschil. Ik was voldaan, geen trek meer tussendoor en mijn 2 L water per dag gingen er vlot in. Na 3 weken ben ik 6kg kwijt, maar nog belangrijker: ik voel me energieker, frisser, en de kinesiste merkte duidelijk verschil tijdens de behandeling voor mijn lymfeoedeem. In die mate zelfs, dat ik van 2 bezoekjes per week, naar 1 kon gaan :-) Dankjewel Christophe en Sofie voor deze leuke reeks en motiverende tips! De weekplanningen waren super, met veel variatie (wat wel voor iets meer werk zorgde). Een tevreden nieuwe ketoman-fan

Leen
profile-pic

Heel motiverend & afgekickt van de suikers

Dag Sofie & Christophe, Als flexitariër at ik heel weinig vlees/vis. Ik mag wel zeggen dat ik een suikerverslaving had. Vroeger bestond mijn dieet uit tomaat en komkommer met peper en zout op of alleen maar soep. Dit werkt niet. Zo was ik 25 kg afgevallen op 6 maanden tijd en tegen de winter waren ze er allemaal weer bij! De vreetbuien staken steeds de kop op. Dus was ik op zoek naar geen dieet, maar een levenswijze waarbij pieken en dalen zouden vermeden worden. Ik mag gerust zeggen dat ik met met keto tot nu toe goed voel! De dagelijkse berichten 's ochtend waren heel motiverend. Wat zou ik nu bijleren? Het geeft ook meer zin om te koken als alleenstaande. Anders is het maar rap rap buikje vullen. Nu is het bewust shoppen..... met leesbril om de kleine lettertjes op de etiketten te lezen. In het begin moest ik gewoontes aanpassen. Niet meer zelf mijn Zwarte Woudbrood bakken. Dat leek toch zo gezond?!? De weegschaal zegt nog niet veel, maar het feit dat ik al van de suikers ben afgekickt is al veel! Dus over enkele maanden zien we wel.

Evelyne
profile-pic

Het draait om energie: suikerverbranding of vetverbranding

Ik ben 61 jaar en dolgelukkig met jullie pionierswerk! Keto is een natuurlijk vervolg op wat mijn echtgenote en ik de afgelopen jaren hebben gedaan om beter naar ons lichaam te luisteren qua voeding. Eerlijk gezegd ben ik al 40 jaar op zoek naar voeding die mijn lichaam 100% ondersteunt. Ik eet trouwens al 'gezond' én biologisch van rond mijn 27 jaar. Ik heb al heel veel een kans gegeven: wel vlees, geen vlees, zo weinig mogelijk vet, geen suiker, alleen maar rauwe groenten, maaltijden overslaan, Paleo, ... Het is voor mij een openbaring dat het met keto eindelijk tot een vereenvoudiging leidt: het gaat over de manier waarop ons lichaam aan z'n energie komt: suikerverbranding of vetverbranding. Simpel eigenlijk. Na 3-4 weken keto-eten is er absoluut een groter wel voelen in mijn lichaam. Ik heb wel wat last gehad van duizeligheid, vermoeidheid, en andere ongemakken, die me deden beseffen dat mijn lichaam zich moest 'herschikken'. Maar nu is de energie er terug, slaap ik aanzienlijk beter en dieper, heb ik weinig of meestal geen behoefte aan tussendoortjes, verlies ik overtollig gewicht, verdwijnt mijn eeuwig sinusitis-gevoel, begin ik me ook in mijn gemoed terug 'lichter' te voelen. En dat is op zich in deze CORONA-tijd niet vanzelfsprekend! Dus ja, we gaan door met Keto. En ik wens u, die misschien nog twijfelt, hetzelfde toe: 3 weken KETO-experiment onder de zeer brede en degelijke informatie-begeleiding van Christophe en Sofie en dan zelf ervaren wat het met je doet.... en een beslissing nemen voor je lange leven! Dank, Christophe en Sofie.... mijn zegen voor jullie werk heb je!

Jan Koenders
profile-pic

Me beter & gezonder voelen

Wilde me beter voelen. Geen opgeblazen gevoel meer, niet meer 24/7 snaaien. Exceemvrije hoofdhuid. Stoppen met roken kilos’s verminderen.
Kortom ik wilde me gezonder/fitter voelen. EN DAT IS GELUKT🤪🤪🤪

Marja
profile-pic

Aanrader voor iedereen

Voor mij persoonlijk was Keto geen nieuwigheid. Ik had er al veel over gelezen en was er al mee begonnen. Ik ben deze uitdaging aangegaan omdat dit "Belgisch" is en rekening houdt met de ingrediënten die we hier gemakkelijk kunnen vinden. Ik moet zeggen dat dit programma een hele openbaring is geweest, met zeer leuke/lekkere recepten die eenvoudig en goedkoop te maken zijn. Iedere dag een leuke motivatiemail met zeer interessante info waren zeer welgekomen en vernieuwend. Dat de mails niet enkel over eten gingen maar ook over sport, slapen ... was mooi meegenomen. Mensen uit mijn omgeving merken de verandering ook en dit maakt dat ik vele info kan geven en doorverwijs naar het KETOHUIS en mensen ook aanraadt om eerst wat zaken te lezen. Daar vinden ze duidelijke info. Ik vind het programma een aanrader voor iedereen die het wil doen. Sla de mails op ze komen later nog wel eens van pas! Je kan je collectie compleet maken door het kookboek en het boek "Ketoman"te kopen. AANRADERS!!!

Ivan De Naeyer
profile-pic

Ook mijn huid ziet er beter uit dan ooit

Ik heb net de 21 dagen Start to Keto afgerond, en wil jullie bedanken voor de motiverende mailtjes die ik elke dag kreeg. Ik vond ze zo (l)eerlijk, soms ook grappig, en bovenal boeiend om te lezen. Ze hebben me ongelooflijk geholpen om voet bij stuk te houden (want zo was het wel in het begin), en nu ben ik overtuigd van de voordelen van deze nieuwe voedingsstijl.

Hoewel het cijfer op de weegschaal (amper 2 kilo kwijt) mij enigszins ontgoochelde, heb ik ondertussen wel begrepen dat geduld een schone deugd is. Belangrijker dan dat idiote cijfer, is natuurlijk hoe ik mij voel. En ik voel mij al een pak beter dan drie weken geleden. Ook mijn huid (nogal acné-gevoelig) ziet er beter uit dan ooit!

Keep up the good work! En ik hoop dat ik jullie snel eens kan ontmoeten in één van de workshops of in het restaurant. Lieve groeten,
Nele

Nele Vermaelen
profile-pic

Uitgekeken naar jullie mailtjes

De 21 dagen hebben me super geholpen om mijn voeding aan te passen. Ik heb lekker gegeten en keek steeds uit naar jullie mailtjes. Ook nu na de 21 dagen lukt het me super goed om mijn manier van eten zodanig aan te passen dat het mogelijk lijkt dit blijvend te kunnen doen. Heb ook niet het gevoel dat ik zaken moet laten en dit omdat ik zo lekker gegeten heb tijdens die 21 dagen. Mss schaf ik me jullie kookboek nog aan en ondertussen blijf ik jullie volgen op FB. Alvast bedankt om me met mijn nieuwe levenwijzen op weg te hebben geholpen. Groetjes

cynthia desmet
profile-pic

Vele malen makkelijker en prettiger te lezen dan andere infobronnen

Mijn eerste stap naar een ketogene levensstijl was het aanschaffen van het Ketoman boek en het keto huis receptenboek. Dit boek geeft een super goed inzicht!! Vele malen makkelijker en prettiger te lezen dan andere informatiebronnen. En duidelijker, want het is in het begin echt wel even een omschakeling. Tevens is het boek een goed naslag werk en ik lees er nog regelmatig dingen in na en verwacht dit ook nog wel vaak te blijven doen. 😁 Na eerst 2 weken gestart te zijn met Keto en gerechten gemaakt uit het receptenboek toch ook de 21 dagen Challenge aangegaan. Dit geeft nog veel beter inzicht! En extra motivatie, en de support van jullie is super! Je kunt vragen stellen en krijgt keurig en snel antwoord. Ik kan het iedereen aanraden die start met Keto. De recepten zijn lekker en makkelijk te breiden. Zelfs mijn man houdt het vol zonder enige moeite😉! Nu 7 weken verder is het eigenlijk al heel gewoon geworden en we voelen ons goed! Bedankt Sofie & Christophe 👍🏻

Annemieke Diepeveen
profile-pic

Eerste week last, daarna super

Heel tevreden: de uitleg, de recepten, de Facebookpagina en ook de tips van alle keto-ers! Ik voel me na 21 dagen heel goed, de eerste week wat last van de zogenaamde keto-griep en vermoeidheid...maar nu: super! Ik ga door! Dank!

Margret
profile-pic

Afvallen

Ik wilde afvallen. In maart begonnen en na 4 maanden was ik 12 kg lichter (van 69 naar 57 kg). Bijkomende verrassing was dat ik mij energieker voelde dan ooit! Het eten en de variatie is geweldig! Nu echter ben ik al ruim 3 weken uit het gareel en daardoor al 2,5 kg aangekomen. Ik ben niet blij 😞 Ik blijf wel er mee bezig en vrijdag 30 november kom ik bij jullie lunchen!

Germaine
profile-pic

Ik kan alleen maar lovend zijn over jullie nieuwe programma Het is fantastisch, heel informatief en vlot geschreven, zonder saaie ingewikkelde theorieën Het was elke morgen uitkijken naar de mail en elke dag leerde ik nieuwe dingen bij over het belang van keto-voeding en de levensstijl. Voor iedereen die nog twijfelt over keto is het zeker een aanrader om dit programma te volgen. Het is super leerrijk en misschien het laatste duwtje in de rug wat je nodig hebt om er volledig voor te gaan. En voor wie al keto volgt is het zeker ook interessant want het gaat over zoveel meer dan voeding alleen. Zo blijf je zeker gemotiveerd om verder te doen.

Christine
profile-pic

De 25 dagen optimaliseren van mijn keto avontuur was leerzaam, toepasbaar en gaf nieuwe inzichten. Ik kan hier veel tips uithalen en ben enorm dankbaar hiervoor. Groet Dorien

Dorien
profile-pic

Met enige twijfel gevolgd en... dankbaar ervoor!

Beste Sofie en Christophe, met enige twijfel dan toch het optimalisatie programma gevolgd. Twijfel omdat je denkt na bijna twee jaar keto levensstijl, ik weet het toch al allemaal... niet dus...tuurlijk niet...dus, heel erg benieuwd wat het mij zou nog zou bij brengen.. Weet je wat, ik heb er heel erg van genoten, déja VU gevoel zoals bij 21 dagen Start tot Keto... Toch weer nieuwe inzichten gekregen, ook genoten van het menselijke hierbij, niks met de vinger wijzend... gewoon genieten, dankbaar naar jullie, om waar ik nu al sta, door jullie te volgen/ te lezen... Na mail 26...even het gevoel van leegte zonder jullie vroege mailtje, maar neen tuurlijk niet, ik lees ze gewoon nog eens opnieuw en spannend om toch enkele uitdagingen aan te gaan. Welgemeende dank en warme groet, Chantal

Chantal Smessaert

Ketohuis Pop-Up Restaurant

profile-pic

Geen hoog weirdo gehalte

Dank u voor de gezellige en smakelijke avond. We hebben genoten van jullie gastvrijheid, de keto-weetjes en de heerlijke keuken. We waren voorbereid op een avond met een hoog alternatief en weirdo gehalte. Maar dat was het helemaal niet. De kleine groep en jullie goede zorgen maakte het een heel aangename ervaring met leuke babbels, nieuwe meningen en veel plezier.

Een aanrader!

Christine & Paul
profile-pic

Verrassende avond

Het was een verrassende avond, met heerlijke gangen, heel fijn gezelschap en uiteraard met een verzadigd gevoel van tafel! Dankjullie voor deze fijne avond, ik heb mijn keto kennis nog wat kunnen verfijnen 😀

Jen Vhd
profile-pic

Nieuwe inzichten

Was superlekker!! Heerlijk menu, warme ontvangst, mooie setting, gezellige babbels en veel nieuwe inzichten. Let's do it!! Let's get healthier and happier!!!

Nancy Daems
profile-pic

Een tool waarin ik geloof

Het was zeker een fijne avond. De voorstelling (ppp) zien en horen ná het lezen van het boek is zeker een aanrader.

Aan de kwaliteit van het eten, de sfeer, de locatie en het warme onthaal valt niets te veranderen ! Bravo !

Heb zeker een tool gekregen waar ik in geloof. Mijn agenda laat niet meteen toe voluit met keto van start te gaan, maar zal het met mondjesmaat implementeren in mijn dagelijks dieet ( staat eigenlijk voor voedingsgewoonte en wordt helaas al te vaak foutief verward met het vermageringsdieet).

Wens jullie verder veel succes toe! Heb het er vandaag reeds mijn sportieve vriendin over gehad en zal het via mondreclame verspreiden bij wie horen wilt.

Ann Vernimmen
profile-pic

Echt een super aanrader

Wat een welkom, gisteren naar de workshop geweest. Belde aan en werd onmiddellijk hartig ontvangen door Sofie, voelde me direct op mijn gemak, een warme huiselijke sfeer. Is ook niet evident om vreemde mensen uit te nodigen in je privé, maar deze prachtmensen zaten er niet mee. Christophe is ook een aangename man, legt alles prima uit, niets is hem teveel om wat meer aandacht te geven aan een vraag. Sofie, super lekker gegeten, nogmaals bedankt voor dit lekkers. Echt een super aanrader als je jezelf wat meer wil verdiepen in de keto wereld, ben blij dat ik het gedaan heb.

Katia Van Hoof
profile-pic

Super gezellig en ongedwongen

Hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid. Het Ketohuis is een magnifieke setting, jullie zijn zulke lieve en warme mensen, ik voelde me onmiddellijk welkom.
De avond was super gezellig, ongedwongen en de hapjes en het eten waren stuk voor stuk lekker, maar de avond was vooral ook zeer leerrijk, informatief en interactief.
Het was oprecht een zeer fijne eerste kennismaking met Keto !
Ik ga weldra de uitdaging aan en ben zeer benieuwd naar de resultaten !
Dankjulliewel 😀😚

Vicky De Beccker
profile-pic

Uitstekende uitleg

Uitstekende uitleg gekregen over de keto levensstijl op de workshop voor starters. Jullie hebben me kunnen motiveren om te starten. Ondertussen ook een week bezig! Ik kijk uit naar mijn resultaten! Ik heb al verschillende gerechten gemaakt via de receptenlijst op de website! Lekker en gemakkelijk te maken. Bedankt Sofie en Christophe.

Sofie Meeuws
profile-pic

Fantastisch leuke workshop

Mijn man en ik volgden een fantastisch leuke workshop. Het was een zeer interessante en leuke avond en het was geweldig om nog meer mensen te ontmoeten die gepassioneerd met de Keto-levensstijl bezig zijn! Dankjewel Christophe en Sofie!

Patricia Silverans
profile-pic

Masterclass is een aanrader

De KetoHuis Anti°Dieet Masterclass was een leerrijke, lekkere en erg gezellige avond. Zelf ben ik zo’n 10 maanden geleden met keto gestart en naarmate ik me er via beschikbare literatuur verder in verdiept heb, is het uitgegroeid tot een nieuwe passie. Na de Starters Workshop en het Pop-Up Restaurant, was het gisteren tijd om ook de Masterclass uit te testen, niet in de laatste plaats om ook wat op te steken uit de ervaringen van anderen. In een ongedwongen sfeer presenteert Christophe een aantal basisaspecten en reikt verder enkele interessante optimalisatie-ideeën aan. Een leuk detail is dat het ook interactief wordt met een mini-quiz. Sofie is een excellente kok en serveert verschillende lekkere en inspirerende hapjes. Samen vormen zij een gastvrij koppel dat zijn kennis en ervaringen graag ten dienste stelt van anderen. Een aanrader!

An Van Wesenbeeck
profile-pic

Open en sympathieke mensen

De oprechte bereidwilligheid van Christophe en Sofie om alle mensen te helpen die hun gezondheid zelf in handen willen nemen: je mag vragen stellen en je krijgt snel een mooi onderbouwd antwoord! Bovendien zijn het allebei heel open en sympathieke mensen: iedereen voelt zich onmiddellijk welkom! Fantastisch! De workshop op 18 mei was voor mij een topper! Bedankt Sofie en Christophe!

Liliane Laurent
profile-pic

Veel opgestoken in licht verteerbare ochtend

Gisteren de "KETOHUIS ANTI°DIEET MASTERCLASS" gevolgd. Een beetje de advanced class voor wie een tijdje met KETO bezig is. Want na een tijdje KETO-levenstijl er op na te houden sluipen er toch al wel eens gewoontes in die negatieve impact kunnen hebben op je lange termijn gezondheid zonder dat je het weet. Heel goed om alles nog eens op te frissen en dan dieper in te gaan op een aantal aspecten. Veel opgestoken en ook ontdekt waar er kinkjes in de kabel zaten bij mij. Overzichtelijk en duidelijk gebracht door Christophe in een licht verteerbare ochtend. Dat kon ook gezegd worden van de hapjes die geserveerd werden of toch dat zag ik aan mijn mede masterclass genoten. Ik had mijn 48u vasten een beetje slecht ingepland ... Als je de kans hebt om eten te krijgen van KETO master-chef Sofie, dan moet je die met twee handen grijpen. Ook een belangrijke learning 😏!

Sowieso is er een groot verschil tussen starten met Keto en er de respectievelijke levensstijl op nahouden. Deze masterclass is een echte aanrader!

Niko Caignie
profile-pic

Smaakt naar meer

Het was een fijne avond,warm ontvangst super gegeten mooie setting en zeer boeiend,smaakt naar meer 🙏💙"

Cindy Van den Broeck
profile-pic

Ik ga de uitdaging aan

Mijn beslissing staat vast. Vanaf morgen ga ik de uitdaging aan. Mijn eerste dag op het pad naar keto. De presentatie van gisteren heeft mij overtuigd. Nogmaals bedankt voor de leuke avond allemaal!
Ik ga de komende week mijn bloed laten checken om up to date te zijn van mijn huidige situatie en dan ga ik gedurende een maand proberen de overgang te maken. Achteraf zal ik dan opnieuw alles laten controleren om eventuele veranderingen te bekijken.

Jonathan Deveen

Ontdek meer ervaringen en volg ons op facebook & instagram

Op zoek naar tips & tricks over een keto manier van eten, bewegen, en leven? Word gratis lid van onze privé Ketohuis Groep op Facebook. +6400 leden delen informatie, recepten en inzichten!

>