Onze facebookgroep

De voorbije jaren zijn we overtuigd geraakt dat ‘keto gaan’ heel wat voordelen heeft voor energie, humeur, gewicht, ziektepreventie en zelfs sportieve prestaties. We zien keto niet als een 'quick fix' dieet maar als een manier om gezond en vrolijk door het leven te gaan.   Onze Facebook groep werd opgestart om kennis rond een gezonde keto levensstijl te delen en te trachten zo juist mogelijke informatie mee te geven

Word gratis lid van de gesloten KetoHuis Groep op Facebook

Op zoek naar tips & tricks over een keto manier van eten, bewegen, en leven?
Meer dan 5.500 leden delen informatie, recepten en inzichten!

3 belangrijke waardes

Neem je gezondheid in eigen handen

Heel wat mensen geloven in het principe dat ze ‘snel en makkelijk’ iets kunnen veranderen. Wij niet. We geloven niet in shortcuts of makkelijke resultaten. Ons eerste principe is daarom ook eentje dat focust op no-nonsense: de fundering van een gezond leven is zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Denk in babystapjes

Wanneer je beseft dat identiteit een cruciale rol speelt in het aanmeten van nieuwe vaardigheden – en dat is een keto levensstijl zeer zeker – maak je de meeste progressie. De kunst is vervolgens in babystapjes te denken, zowel bij slaap, voeding, als bij beweging en sport. 


Blijf je ontwikkelen

Wetenschap verandert. Mensen die succesvol zijn, durven uit te testen en zich aan te passen. Scepticisme is een belangrijk kenmerk. Neem alles met een gezonde korrel zout! En met de juiste mindset, komt het allemaal goed.

"Zodra je keto een tijdje meet, krijg je de levensstijl beet.

Als je keto niet meet, blijft het altijd een dieet". 

Sofie & Christophe

>