verander je gewoontes

Elke verandering van gewoontes is aanvankelijk moeilijk. Vaak kunnen ook één of twee kleinere slechtere gewoontes ervoor zorgen dat we niet meer vooruitgaan. Of we hervallen in oude patronen. Grote veranderingen in levensstijl vragen tijd.  Dat geldt zowel indien je fitter wil worden als wanneer je gewicht wil verliezen. Of als je doel meer energie is of je weer inzicht wenst in je honger-gevoelens. Bekijk je inspanningen als trainen voor een marathon; niet als een spurt. We helpen je in het proces.

Wil je keto ook als levensstijl implementeren ? 

Overweeg een keto coaching-traject. 

Gewoontes & mindset bij keto leven

Keto leven staat voor verandering.  En laat net dat één van de moeilijkste zaken zijn in het leven. Vaak start het met anders te kijken naar het probleem.  Onderstaande artikels geven je hopelijk de nodige inspiratie. 

Aannames waarrond we ons denken bouwen

Hoe naar keto kijken tijdens vakantieperiodes?

Omgaan met stress in stressvolle coronatijden

De blik vooruit: wat corona ons vertelt

De heldenreis in ons eigen gezondheidsavontuur

Na coronavirus: onze hoopvolle toekomst

Versterk je immuunsysteem in de strijd tegen het coronavirus

Keto leven is leren omgaan met ongemak

Kan jij 30 dagen geen koffie drinken?

Aarden & gronden, hebben we het nu eindelijk gevonden?

Geloof je net als wij in keto als levensstijl? 

Lees dan zeker ons Ketoman boek

Download gratis E-book "Mijn ideale keto dag"

Heel wat mensen die over keto levensstijl horen, denken dat je karakter moet hebben om het te doen. En vol te houden. De switch vereist absoluut geen 'karakter'. Wel wat meer eetplanning, je eigen ego (identiteit) een tijd lang wat opzij schuiven en aankunnen dat je 'sociale omgeving' je wat vreemd vindt in je keuzes. Maar als je die transitieperiode door bent, is het piece of cake. 

Het voordeel van een keto levensstijl en keto-aangepast te zijn, is dat je in plaats van verslaafd aan suiker, stapsgewijs een efficiënte vetverbrander wordt. Of met andere woorden: je bent niet meer afhankelijk van maaltijden rijk aan koolhydraten voor je energie, humeur en cognitieve focus! 
>