Keto Huis
het verzet

Het Verzet

Ontmoedigd raken we soms. Wanneer we onvoorziene obstakels tegenkomen. We ontsporen op het moment dat we niet krijgen wat we verwachten. Of erger, we luisteren naar de tsunami van stemmen om ons heen. Een miljoen perfect goede redenen geven ze om ermee op te houden.

Soms komen de stemmetjes van buitenaf. Van adverteerders. Van oprechte of van valse dokters. Van mensen in een witte jas die je vertellen dat het niet jouw schuld is. Dat je niet kan veranderen. Ook niet als je het probeert. Ze hebben ongelijk. De wetenschap achter de epigenetica heeft aangetoond dat zelfs vele genetische kenmerken kunnen worden omgekeerd door de keuzes die we maken.

Chronische problemen worden gefixt door gewone mensen die buitengewone keuzes maken.

Soms komen de stemmetjes uit ons eigen brein. Het vertelt ons dat we niet goed genoeg zijn. Of dat we het niet verdienen. Of het te laat is. We hadden veel eerder moeten beginnen. Onzin. Hoe stom het ook mag klinken, we hebben allemaal die stemmetjes al vaker gehoord. Ze zijn absolute onzin. Auteur Steven Pressfield (‘The War of Art’) heeft die stemmen ook gehoord. Hij gaf ze zelfs een naam.

Het verzet.

Het verzet is de kracht die je tegenkomt elke keer je probeert te veranderen, te verbeteren, of iets te bereiken. Breek het verzet. Geef niet op. Makkelijker gezegd dan gedaan. Maar de moeite om te proberen.

Resultaat bereik je het moment dat je van start gaat.

Christophe Bouten (KetoHuis)

Christophe Bouten (1977) is eeuwig ondernemende student, keto coach, held in zijn eigen gezondheidsavontuur en steeds op zoek naar meer vrijheid. Het boek "Ketoman - Bevrijd van alle onzin: eetstrategieën voor sceptici" schrijven was zijn eerste stap in de wereld van het schrijverschap. Je kan hem altijd plezieren met steak & eieren.

Versterk je immuunsysteem in de strijd tegen het coronavirus
START TO KETO (start elke zaterdag)
21 DAGEN = 21 MOTIVATIEMOMENTEN. Tijdelijk aan €39.00 €21.00

Bestel ons nieuwe boek ‘Ketohuis Kookt’Alle info over keto (juist ADVIES, 45 RECEPTEN en EETWEKEN) gebundeld in één boek!

Meer informatie
>

'START TO KETO' (start elke zaterdag)
21 DAGEN
21 MOTIVATIE- MOMENTEN

%d bloggers liken dit: