Keto Huis
het verzet

Het Verzet

Ontmoedigd raken we soms. Wanneer we onvoorziene obstakels tegenkomen. We ontsporen op het moment dat we niet krijgen wat we verwachten. Of erger, we luisteren naar de tsunami van stemmen om ons heen. Een miljoen perfect goede redenen geven ze om ermee op te houden.

Soms komen de stemmetjes van buitenaf. Van adverteerders. Van oprechte of van valse dokters. Van mensen in een witte jas die je vertellen dat het niet jouw schuld is. Dat je niet kan veranderen. Ook niet als je het probeert. Ze hebben ongelijk. De wetenschap achter de epigenetica heeft aangetoond dat zelfs vele genetische kenmerken kunnen worden omgekeerd door de keuzes die we maken.

Chronische problemen worden gefixt door gewone mensen die buitengewone keuzes maken.

Soms komen de stemmetjes uit ons eigen brein. Het vertelt ons dat we niet goed genoeg zijn. Of dat we het niet verdienen. Of het te laat is. We hadden veel eerder moeten beginnen. Onzin. Hoe stom het ook mag klinken, we hebben allemaal die stemmetjes al vaker gehoord. Ze zijn absolute onzin. Auteur Steven Pressfield (‘The War of Art’) heeft die stemmen ook gehoord. Hij gaf ze zelfs een naam.

Het verzet.

Het verzet is de kracht die je tegenkomt elke keer je probeert te veranderen, te verbeteren, of iets te bereiken. Breek het verzet. Geef niet op. Makkelijker gezegd dan gedaan. Maar de moeite om te proberen.

Resultaat bereik je het moment dat je van start gaat.

Keto Huis (Christophe)

Christophe Bouten (1977) loopt traag en verdiept zich graag.

Als vader van twee jonge kereltjes probeert hij open van geest door het leven te stappen. Op zijn dertigste nam hij zijn gezondheid weer in eigen handen.

Samen met zijn partner Sofie Desmedt is hij op zijn veertigste het Keto Huis gestart. De keto levensstijl is voor hem een boeiend leerproces, waarover hij met plezier zijn eigen bevindingen deelt.

Hij bezit twee coaching diploma's (voetbal & gezondheid) waarmee hij nog veel te weinig doet.

Keto Workshop voor Starters: “Ontdek de voordelen van de keto levensstijl en leer praktisch hoe je er snel mee aan de slag kunt“

Schrijf je in voor onze workshop

Voeg reactie toe

Geef een reactie

Keto essentie

Wanneer je lichaam makkelijk vet kan verbranden voor energie, gaat je lichaam dat ook permanent doen.

Daardoor heb je minder honger. Eten wordt optioneel. Je lichaam verbrandt eigen lichaamsvet voor haar energie.

Je eet minder omdat je minder honger hebt. Je energiestroom is constant, en je begint gewicht te verliezen. Dit is eigen aan het (oer)menselijke lichaam.

Keto Workshop – Voor Starters

Graag de voordelen van de keto levensstijl ontdekken en praktisch leren hoe je er snel mee aan de slag kunt?

Schrijf je in

Word lid van de Belgische Facebook Groep

We willen van het Keto Huis een inspirerende en informerende plek maken voor iedereen die een keto levensstijl beter wil begrijpen maar niet de moed, zin of tijd heeft om alles alleen uit te dokteren.

Word ook lid van de Belgische Keto Facebook Groep!

Zoek een Recept
%d bloggers liken dit: