Keto Huis

Het Verzet

het verzet

Ontmoedigd raken we soms. Wanneer we onvoorziene obstakels tegenkomen. We ontsporen op het moment dat we niet krijgen wat we verwachten. Of erger, we luisteren naar de tsunami van stemmen om ons heen. Een miljoen perfect goede redenen geven ze om ermee op te houden.

Soms komen de stemmetjes van buitenaf. Van adverteerders. Van oprechte of van valse dokters. Van mensen in een witte jas die je vertellen dat het niet jouw schuld is. Dat je niet kan veranderen. Ook niet als je het probeert. Ze hebben ongelijk. De wetenschap achter de epigenetica heeft aangetoond dat zelfs vele genetische kenmerken kunnen worden omgekeerd door de keuzes die we maken.

Chronische problemen worden gefixt door gewone mensen die buitengewone keuzes maken.

Soms komen de stemmetjes uit ons eigen brein. Het vertelt ons dat we niet goed genoeg zijn. Of dat we het niet verdienen. Of het te laat is. We hadden veel eerder moeten beginnen. Onzin. Hoe stom het ook mag klinken, we hebben allemaal die stemmetjes al vaker gehoord. Ze zijn absolute onzin. Auteur Steven Pressfield (‘The War of Art’) heeft die stemmen ook gehoord. Hij gaf ze zelfs een naam.

Het verzet.

Het verzet is de kracht die je tegenkomt elke keer je probeert te veranderen, te verbeteren, of iets te bereiken. Breek het verzet. Geef niet op. Makkelijker gezegd dan gedaan. Maar de moeite om te proberen.

Resultaat bereik je het moment dat je van start gaat.

Christophe Bouten (KetoHuis)

Christophe Bouten (1977) is eeuwig ondernemende student, steeds op zoek naar meer vrijheid en held in zijn eigen gezondheidsavontuur. Auteur van het boek "Ketoman - Bevrijd van alle onzin: eetstrategieën voor sceptici".

Keto Workshops

Graag de voordelen van de keto ontdekken en praktisch leren hoe je er snel mee aan de slag kunt?

Schrijf je in

Koop Ketoman


Bestel het boek Ketoman (+gratis startersgids)

Meer informatie
>
%d bloggers liken dit: