Keto gezondheidscoaching

Klaar om je gezondheid terug in eigen handen te nemen? Top! Ik kan je helpen!

Het meest compatibel ben ik met mensen die met open geest willen veranderen. 'Keto gaan' met de juiste houding zal je leven transformeren. Zo garandeer ik je meer energie, een betere gezondheid en een productievere dag! Laat hieronder je gegevens achter.  Ik neem snel contact met je op. Hopelijk is dit de start van een mooie samenwerking.

"Christophe, je bent een schitterende coach! Constructief, ondersteunend, motiverend en vooral stressloos. 👍💪 Ideaal!! "
 (Marieke Jaenen, Bouwhistorica)

Christope Bouten

3 manieren voor jou om te groeien

Samenwerken is wellicht een goed idee indien je op zoek bent naar één van de volgende zaken: 


Wie ben ik als coach?

Mijn naam is Christophe Bouten (1977). 

Heel mijn leven heb ik behoorlijk veel gesport: voetbal, squash, en lopen (twee marathons ondertussen). Maar nooit was ik helemaal gezond en energiek. Dat is anders nu. Een keto levensstijl heeft me geholpen bij een positieve transformatie.
Het goede nieuws: iedereen kan dit realiseren, wat je achtergrond of historiek ook is. Mijn doel is om andere mensen met kennis op weg te helpen hun gezondheid op het juiste spoor te krijgen. Een gezonde keto levensstijl kan hierbij helpen!
Om verder te gaan dan mijn eigen jarenlange persoonlijke verdieping, ben ik sinds 1 november 2018 ook gediplomeerd Primal Health Coach. Ondertussen werk ik met een aantal gemotiveerde mensen en help ik hen een gezonde keto levensstijl in hun eigen leven te implementeren.


Kennis + Actie = Macht

Blijf op de hoogte van alle keto-kennis.
Dan is onze samenwerking het meest efficiënt

Culinaire kinderopdrachtjes tijdens deze quarantaine-periode
Lockdowns zijn razendsnel standaard geworden over de hele wereld, met een groeiend aantal landen die verplichte orders uitvaardigen om maximaal[...]
Onze nieuwe uitdaging deze maand
Sofie en ik lanceren deze maand een nieuwe uitdaging. We noemen het de '4 Keer Per Dag Snacken Om je[...]
Na coronavirus: onze hoopvolle toekomst
De wereld verkeert in crisis, zowel bij ons als in zo goed als elk ander land in de wereld. Een[...]
Coronavirus: sereniteit en leiderschap zijn op hun plaats
België en Nederland kiezen voorlopig niet voor een lockdown en wel voor een aanpak van gecontroleerde verspreiding. In tegenstelling tot[...]
Coronavirus: waarom we in fysiek isolement moeten blijven en wat je kan doen?
Onze collectieve aanpak rond het coronavirus frustreert me enorm. We hebben al twee maanden voldoende informatie om de allerbeste voorzorgsmaatregelen[...]
Versterk je immuunsysteem in de strijd tegen het coronavirus
Het coronavirus domineert in steeds grotere mate het nieuws en onze levens. In de context hiervan leek het gepast nog[...]

CONTACT

Sofie & Christophe
Lange Leemstraat 224b
2018 Antwerpen 
ketohuis@gmail.com

> Lees meer over onze filosofie

Keto Huis Logo

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Ontvang alle laatste nieuwe recepten en artikels. 


© Copyright 2020 KetoHuis  - Alle Rechten Voorbehouden -
Keto Huis & privacy | Algemene voorwaarden
We zijn geen voedingsdeskundigen of artsen. Alle informatie op deze website is gebaseerd op onze persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke verdieping in een keto levensstijl. Voor elke verandering in dieet of levensstijl is steeds een medische check-up aangewezen. 

>