Keto Levensstijl Coaching

Klaar om je gezondheid terug in eigen handen te nemen? Top! Ik kan je helpen!

Het meest compatibel ben ik met mensen die met open geest willen veranderen. 'Keto gaan' met de juiste houding zal je leven transformeren. Zo garandeer ik je meer energie, een betere gezondheid en een productievere dag! Laat hieronder je gegevens achter.  Ik neem snel contact met je op. Hopelijk is dit de start van een mooie samenwerking.

Christope Bouten

3 manieren voor jou om te groeien

Samenwerken is wellicht een goed idee indien je op zoek bent naar één van de volgende zaken: 


Wie ben ik als coach?

Mijn naam is Christophe Bouten (1977). 

Heel mijn leven heb ik behoorlijk veel gesport: voetbal, squash, en lopen (twee marathons ondertussen). Maar nooit was ik helemaal gezond en energiek. Dat is anders nu. Een keto levensstijl heeft me geholpen bij een positieve transformatie.
Het goede nieuws: iedereen kan dit realiseren, wat je achtergrond of historiek ook is. Mijn doel is om andere mensen met kennis op weg te helpen hun gezondheid op het juiste spoor te krijgen. Een gezonde keto levensstijl kan hierbij helpen!
Om verder te gaan dan mijn eigen jarenlange persoonlijke verdieping, ben ik sinds 1 november 2018 ook gediplomeerd Prima Health Coach. Ondertussen werk ik met een aantal gemotiveerde mensen en help ik hen een gezonde keto levensstijl in hun eigen leven te implementeren.

Meer over mijn persoonlijke verhaal

Waarom werken met een keto gezondheidscoach?


Kennis + Actie = Macht

Blijf op de hoogte van alle keto-kennis.
Dan is onze samenwerking het meest efficiënt

Zin en onzin van supplementen bij de keto levensstijl
Een principe waar ik sterk in geloof is de ‘minimale effectieve dosis’ (MED). Een MED is de kleinste dosis die[...]
Migraine, ketose en de parabel van de stilzwijgende kennis
Heel wat dingen kan je niet begrijpen, tenzij je ze zelf hebt ondervonden. Mensen met bepaalde ervaringen hebben vaak moeite[...]
Waarom je het dieet-woord echt niet mag gebruiken bij keto
Het woord dieet heeft heel wat negatieve connotaties. Op deze website ga je daarom de combinatie keto-dieet of ketogeen dieet[...]

© Copyright 2019 KetoHuis  - Alle Rechten Voorbehouden -
Keto Huis & privacy | Algemene voorwaarden
We zijn geen voedingsdeskundigen of artsen. Alle informatie op deze website is gebaseerd op onze persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke verdieping in een keto levensstijl. Voor elke verandering in dieet of levensstijl is steeds een medische check-up aangewezen. 

>

'START TO KETO' (start elke zaterdag)
21 DAGEN
21 MOTIVATIE- MOMENTEN