Keto gezondheidscoaching

Klaar om je gezondheid terug in eigen handen te nemen? Top! Ik kan je helpen!

Het meest compatibel ben ik met mensen die met open geest willen veranderen. 'Keto gaan' met de juiste houding zal je leven transformeren. Zo garandeer ik je meer energie, een betere gezondheid en een productievere dag! Laat hieronder je gegevens achter.  Ik neem snel contact met je op. Hopelijk is dit de start van een mooie samenwerking.

"Christophe, je bent een schitterende coach! Constructief, ondersteunend, motiverend en vooral stressloos. 👍💪 Ideaal!! "
 (Marieke Jaenen, Bouwhistorica)

Christope Bouten

3 manieren voor jou om te groeien

Samenwerken is wellicht een goed idee indien je op zoek bent naar één van de volgende zaken: 


Wie ben ik als coach?

Mijn naam is Christophe Bouten (1977). 

Heel mijn leven heb ik behoorlijk veel gesport: voetbal, squash, en lopen (twee marathons ondertussen). Maar nooit was ik helemaal gezond en energiek. Dat is anders nu. Een keto levensstijl heeft me geholpen bij een positieve transformatie.
Het goede nieuws: iedereen kan dit realiseren, wat je achtergrond of historiek ook is. Mijn doel is om andere mensen met kennis op weg te helpen hun gezondheid op het juiste spoor te krijgen. Een gezonde keto levensstijl kan hierbij helpen!
Om verder te gaan dan mijn eigen jarenlange persoonlijke verdieping, ben ik sinds 1 november 2018 ook gediplomeerd Primal Health Coach. Ondertussen werk ik met een aantal gemotiveerde mensen en help ik hen een gezonde keto levensstijl in hun eigen leven te implementeren.


Kennis + Actie = Macht

Blijf op de hoogte van alle keto-kennis.
Dan is onze samenwerking het meest efficiënt

Het belang van intermittent fasting (vasten)
Intermittent fasting (IF of deelvasten) is naast koolhydraatarm eten een andere belangrijke metabolische strategie om je gezondheid te verbeteren. Het[...]
Hoe lastig is de overgang wanneer je met keto bent gestart?
Eén van de meest gestelde vragen tijdens onze keto workshops: wat kan ik verwachten als ik morgen met keto start?[...]
Keto als reisavontuur met een sterk plan
Aanzie keto als een soort van reisavontuur waarbij je slechte wetenschappen vervangt door goede of betere wetenschappen. Dat is een[...]
Tien simpele aanbevelingen voor gewichtsverlies bij keto
Het laatste jaar heb ik steeds vaker gesprekken met mensen die heel hun leven kampen met overgewicht. De richting van[...]
Waarom onze huidige voedingsrichtlijnen dwaas zijn en diëten dom is
Onze huidige voedingsrichtlijnen zijn dwaas. Diëten is dom. In dit artikel bied ik je een andere lens om ernaar te[...]
15 voorbeelden om te evalueren hoe (on)gezond je bent
Wat is gezondheid? Als beschaafde, Westerse mens hebben we vaak geen idee of ervaring met echt gezond leven. Waarom niet?[...]

© Copyright 2019 KetoHuis  - Alle Rechten Voorbehouden -
Keto Huis & privacy | Algemene voorwaarden
We zijn geen voedingsdeskundigen of artsen. Alle informatie op deze website is gebaseerd op onze persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke verdieping in een keto levensstijl. Voor elke verandering in dieet of levensstijl is steeds een medische check-up aangewezen. 

>