Ontdek hoe keto te blijven tijdens de komende feestweken

Heel wat mensen plaatsen hun keto inspanningen op een lager pitje tijdens de feestweken. Dat is een onnodige strategie.
In ons nieuwe E-book leggen we je uit hoe het wél aan te pakken. 

Wat kan je verwachten?

Praktische aanbevelingen

Tips & tricks hoe gezond keto aan te pakken tijdens de feestdagen. 

Heel wat recepten

Heel wat recepten en inspiratie om het juist aan te pakken, zowel voor aperitief, bijgerechten, cocktail als dessert. 

Antwoorden op vele feestvragen

We beantwoorden de meest voorkomende vragen die we ontvangen over keto tijdens de feestdagen. 

Start To Keto

Getuigenissen

Wat anderen zeggen over KetoHuis & ons Start to Keto programma

“Jullie 21-dagen uitdaging heeft me geholpen om mijn beeld van wat Keto nu eigenlijk is, te verduidelijken. Het was een houvast in het overschakelen van eet-stijl én een boost voor mijn motivatie. Dus top! Thx!”

Petra

Mijn 21-dagen keto uitdaging zitten er weer op. Het was een fijn ontbijt iedere ochtend....samen met een kop bulletkoffie het dagelijkste mailtje lezen voor informatie tips en goede adviezen. Ik was al eerder begonnen met keto maar omdat ik wat meer informatie wilde ben ik toch de uitdaging aangegaan. Heb er veel aan gehad! Ook het boek Ketoman heb ik gekocht en helemaal gelezen. Ik voel met met Keto superfit en ben erg blij met alles wat ketohuis aanbiedt. Ook de facebook pagina volg ik dagelijks hier haal ik ook veel nuttigs uit. Met nog zo'n kilo of 4 te gaan ben ik meer dan tevreden over het afvallen (dan in totaal 13 kilo kwijt) maar belangrijker nog, en voor mij een reden Keto te blijven, geen hoofdpijn meer en zelfs geen maagpijn. Slik al zo'n jaar of 30 maagzuurremmers doordat ik een gebroken middenrif, en daardoor reflux, heb. Ook vaak hoofdpijn, een strip paracetamol per week was niets ongewoons. Sinds keto heb ik geen last meer van maagklachten en ipv een strip paracetamol per week, zo'n 4 pillen de afgelopen 2 maanden. Keto is mijn levenstijl geworden en weet je wat het mooiste van alles is? Het kost niet eens moeite. Dus als je nog twijfelt, niet doen en ga de uitdaging aan!!!! Je zult zien dat het je heel veel brengt. Succes allemaal en groetjes, Angelique"

Angelique

Over de auteurs

Christophe Bouten & Sofie Desmedt


Keto Huis is een platform voor mensen die zich willen heruitvinden aan de hand van een gezonde keto levensstijl. Sofie & Christophe delen hun eigen ervaring met keto, eenvoudige recepten en uiteenlopende publicaties met als doel een gezonder leven te leiden. 

Je kan bij hen terecht voor de juiste keto educatie, coaching en uiteenlopende workshops en events. Maandelijks kan je ook hun Pop-Up Restaurant in Antwerpen bezoeken om er keto te proeven en te praten

Eind 2018 schreef Christophe zijn persoonlijke ervaringen met keto neer in het succesvolle boek ‘Ketoman: Bevrijd van alle onzin. Eetstrategieen voor sceptici’. 

Blijf keto tijdens de komende feestweken

Download E-book & vier de feestdagen in keto stijl>