Recepten met FRUIT 

Voor heel wat mensen is  het niet vanzelfsprekend om fruit te verminderen of een aantal soorten helemaal te vermijden. We hebben de neiging naar fruit te kijken als gezonde voeding. De waarheid is dat het meeste fruit enorm veel koolhydraten en suiker bevat.  Sommige fruitsoorten zijn zo zoet dat ze een ramp zijn voor zwaarlijvige mensen of zij met bloedsuikerproblemen. Lees onze aanbevelingen rond fruit!

 

Toch hebben we een aantal recepten uitgewerkt die prima passen binnen een keto-levensstijl, niet in het minst door de  combinatie met gezonde vetten.  

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang elk nieuw recept

Wil je graag op de hoogte worden gebracht telkens we een nieuw recept of artikel publiceren? Word lid van de KetoHuis mailing list. Je ontvangt af en toe een mailtje van ons met een overzicht van leuke artikels en recepten. Ook houden we je op de hoogte van nieuwe producten. 

CONTACT

Sofie & Christophe
Lange Leemstraat 224b
2018 Antwerpen 
ketohuis@gmail.com

> Lees meer over onze filosofie

Keto Huis Logo

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Ontvang alle laatste nieuwe recepten en artikels. 


© Copyright 2020 KetoHuis  - Alle Rechten Voorbehouden -
Keto Huis & privacy | Algemene voorwaarden
We zijn geen voedingsdeskundigen of artsen. Alle informatie op deze website is gebaseerd op onze persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke verdieping in een keto levensstijl. Voor elke verandering in dieet of levensstijl is steeds een medische check-up aangewezen. 

>