leer keto Leven

keto workshops

Praktisch en sterk inhoudelijk

Interactief én informeel

Workshops voor de keto starter of liefhebber

Je bent gestart met keto of hebt iets gehoord over het "ketogeen dieet" of de "keto levensstijl".
Je had graag informatie en meer vertrouwen om zelf van start te gaan.
Of je hebt gewoon extra inspiratie en motivatie nodig.
Onze keto workshops helpen je kennis én kunde te verwerven.


MAX 12 personEn

Keto LEKKERS

INFORMEEL EN INTERACTIEF

Reserveer je plek!

Keto Lunch
lunch
keto retaurant

Gasten aan het woord

Leerzame avond ondanks mijn eigen verdieping

Ondanks dat ik mezelf al enige tijd geleden verdiept heb in Keto was de avond zeer zinvol. Het is prettig om te ervaringen van anderen te horen. Sofie en Christophe zijn zeer gastvrije mensen, leggen de materie goed uit. De opties die je eventueel kunt toepassen en hoe je van start kunt gaan met deze levensstijl. Eigenlijk zou ik iedere ouder aanraden naar hun ervaringen te luisteren, hoe zij Keto hebben toegepast in hun leven met twee jonge kinderen. Dank je wel beiden voor de fijne en leerzame avond.

profile-pic
Angelique Trouerbach

Echt een super aanrader

Wat een welkom, gisteren naar de workshop geweest. Belde aan en werd onmiddellijk hartig ontvangen door Sofie, voelde me direct op mijn gemak, een warme huiselijke sfeer. Is ook niet evident om vreemde mensen uit te nodigen in je privé, maar deze prachtmensen zaten er niet mee. Christophe is ook een aangename man, legt alles prima uit, niets is hem teveel om wat meer aandacht te geven aan een vraag. Sofie, super lekker gegeten, nogmaals bedankt voor dit lekkers. Echt een super aanrader als je jezelf wat meer wil verdiepen in de keto wereld, ben blij dat ik het gedaan heb.

profile-pic
Katia Van Hoof

Super gezellig en ongedwongen

Hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid. Het Ketohuis is een magnifieke setting, jullie zijn zulke lieve en warme mensen, ik voelde me onmiddellijk welkom.
De avond was super gezellig, ongedwongen en de hapjes en het eten waren stuk voor stuk lekker, maar de avond was vooral ook zeer leerrijk, informatief en interactief.
Het was oprecht een zeer fijne eerste kennismaking met Keto !
Ik ga weldra de uitdaging aan en ben zeer benieuwd naar de resultaten !
Dankjulliewel 😀😚

profile-pic
Vicky De Beccker

Open en sympathieke mensen

De oprechte bereidwilligheid van Christophe en Sofie om alle mensen te helpen die hun gezondheid zelf in handen willen nemen: je mag vragen stellen en je krijgt snel een mooi onderbouwd antwoord! Bovendien zijn het allebei heel open en sympathieke mensen: iedereen voelt zich onmiddellijk welkom! Fantastisch! De workshop op 18 mei was voor mij een topper! Bedankt Sofie en Christophe!

profile-pic
Liliane Laurent

Smaakt naar meer

Het was een fijne avond,warm ontvangst super gegeten mooie setting en zeer boeiend,smaakt naar meer 🙏💙"

profile-pic
Cindy Van den Broeck

Fantastisch leuke workshop

Mijn man en ik volgden een fantastisch leuke workshop. Het was een zeer interessante en leuke avond en het was geweldig om nog meer mensen te ontmoeten die gepassioneerd met de Keto-levensstijl bezig zijn! Dankjewel Christophe en Sofie!

profile-pic
Patricia Silverans

Een tool waarin ik geloof

Het was zeker een fijne avond. De voorstelling (ppp) zien en horen ná het lezen van het boek is zeker een aanrader.

Aan de kwaliteit van het eten, de sfeer, de locatie en het warme onthaal valt niets te veranderen ! Bravo !

Heb zeker een tool gekregen waar ik in geloof. Mijn agenda laat niet meteen toe voluit met keto van start te gaan, maar zal het met mondjesmaat implementeren in mijn dagelijks dieet ( staat eigenlijk voor voedingsgewoonte en wordt helaas al te vaak foutief verward met het vermageringsdieet).

Wens jullie verder veel succes toe! Heb het er vandaag reeds mijn sportieve vriendin over gehad en zal het via mondreclame verspreiden bij wie horen wilt.

profile-pic
Ann Vernimmen

Uitstekende uitleg

Uitstekende uitleg gekregen over de keto levensstijl op de workshop voor starters. Jullie hebben me kunnen motiveren om te starten. Ondertussen ook een week bezig! Ik kijk uit naar mijn resultaten! Ik heb al verschillende gerechten gemaakt via de receptenlijst op de website! Lekker en gemakkelijk te maken. Bedankt Sofie en Christophe.

profile-pic
Sofie Meeuws

Ik ga de uitdaging aan

Mijn beslissing staat vast. Vanaf morgen ga ik de uitdaging aan. Mijn eerste dag op het pad naar keto. De presentatie van gisteren heeft mij overtuigd. Nogmaals bedankt voor de leuke avond allemaal!
Ik ga de komende week mijn bloed laten checken om up to date te zijn van mijn huidige situatie en dan ga ik gedurende een maand proberen de overgang te maken. Achteraf zal ik dan opnieuw alles laten controleren om eventuele veranderingen te bekijken.

profile-pic
Jonathan Deveen

Wie zijn wij ? 

We zijn Christophe Bouten en Sofie Desmedt. In 2017 zijn we gestart met KetoHuis, een platform voor mensen die zich willen heruitvinden aan de hand van een gezonde keto levensstijl. We delen onze eigen ervaring met keto, publiceren verdiepende artikels en eenvoudige heerlijke recepten met als doel een gezonder leven te leiden. Je kan bij ons ook terecht voor keto workshops of coaching

Lees meer over ons initiatief.

 

Vragen over deze workshops?

 Heb je vragen of suggesties? Laat ons die zeker weten. 

Pop-Up Locatie

Lange Leemstraat 224 - b 

2018 Antwerpen

 


© Copyright 2019 KetoHuis  - Alle Rechten Voorbehouden -
Keto Huis & privacy | Algemene voorwaarden
We zijn geen voedingsdeskundigen of artsen. Alle informatie op deze website is gebaseerd op onze persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke verdieping in een keto levensstijl. Voor elke verandering in dieet of levensstijl is steeds een medische check-up aangewezen. 

>