Paperback boek vol keto advies
aangevuld met 45 recepten en 3 eetweken

Je gezondheid in eigen handen nemen en nog heerlijk eten ook? Met keto is dat absoluut haalbaar. De overgang naar een keto-levensstijl hoeft bovendien niet moeilijk, tijdrovend of duur te zijn. In dit boek laten we zien hoe en waarom we onze favoriete gerechten hebben vervangen door gezonde, lekkere alternatieven.

€22.99 16.00 euro (Voor 14u besteld, vandaag verzonden!)

Gemakkelijke én snelle recepten. Perfect te combineren met je (drukke) baan. 

Drie uitgebreide eetweken
(voor man, vrouw en kinderen)

Praktisch advies om keto te integreren in je eigen leven.

Inclusief handig overzicht van ingrediënten die je wel, niet of misschien mag eten.

Waarom Ketohuis Kookt ? 

Dit is het praktische vervolg op “Ketoman” (2018), met nog meer advies om je voeding te optimaliseren, 3 voorbeelden van eetweken, en 45 eenvoudige koolhydaatarme, vetrijke recepten.

Keto-pizza, quiche of cake anyone?

Klaar om GEINSPIREERD TE WORDEN DOOR LEKKERE, gezonde gerechten?

€22.99 16.00 euro (Voor 14u besteld, vandaag verzonden!)

Heel duidelijk en eenvoudig geschreven. Het is zo bruikbaar en mooi opgemaakt. De recepten zijn ook handig voor tijdens de drukke week. Ik ben zo blij dat ik hem heb!

Aarzel niet langer en ga met keto aan de slag!

€22.99 16.00 euro (excl. verzendkosten)

Neem een kijkje in onze keto keuken

Over de auteurs

sofie desmedt

Sofie Desmedt (1984)

Sofie is de creatiefste van het stel. In dit boek kon ze lekker los: ze bedacht alle recepten, fotografeerde het resultaat, en maakte het volledige design en de layout van het boek. Zonder haar geen “Ketohuis Kookt”! 

Christope Bouten

Christophe Bouten (1977)

Christophe, de eeuwig ondernemende student, sportman en gezondheidscoach, mocht al bij het vorige boek - “Ketoman” - proeven van het schrijverschap. In zijn tweede boek nam hij alle informatieve teksten over gezond keto voor zijn rekening. 

Gastauteurs: Mateo (2010) en Timo (2013)

De zoontjes van Sofie en Christophe mogen niet ontbreken! Zij hebben alle 45 recepten uit “Ketohuis Kookt” geproefd en goedgekeurd. Hun keto-favorieten (Mateo’s fathead pizza en Timo’s boterwafels) moesten er natuurlijk ook in!

Mateo

Timo

Ontdek ons volledig keto starterspakket

Pak die gezonde keto-levensstijl meteen goed aan!

Met het advies uit onze 2 boeken, tientallen recepten, inspirerende eetweken en een motiverend 21-dagen programma bieden we je alle ingrediënten om keto meteen zelf goed te starten.

Recensies

Bedankt voor het steuntje in de rug

We zijn ongeveer een maand verder en ik denk niet dat ik ooit nog anders ga eten. Ik at al jaren volgens Pascale Naessens maar ik had toch nog af en toe van die zondige momenten. Snel een sandwich tussendoor, frieten op vrijdag, verslaafd aan M&M's voor tv en ook wel gigantisch veel fruit (het overbekende fruitontbijt van Pascale Naessens). Ik ben eindelijk verlost van de "geheimzinnige" dagelijkse buikpijn waar men mij geen uitleg voor kon geven, alleen een geneesmiddel tegen darmspasmen …. Ik heb bakken energie, geen hongergevoel, geen hunkeringen meer. 5 kg ben ik kwijt en dat voelt heerlijk. Ik was geen dikkerdje maar er zaten kilo's die er niet moesten zitten, ik voel nu dat mijn lijf weer beter bij mij past. Die mottige "ik lijk wel 9 maanden zwangere "buik 's avonds is weg. Ik doe aan IF omdat ik ook geen nood heb aan voedsel 's morgens en mij eigenlijk had aangeleerd om te ontbijten omdat "het zogezegd moest". Het is soms nog een beetje zoeken maar met het boek "ketohuis kookt", jullie geweldige website enz kom ik er wel. Ik wil binnenkort ook wel nog eens bij jullie komen eten ;-) Alvast bedankt voor het extra steuntje in de rug. Jullie recepten zijn zzzzzzallllliiiiiggggg….

profile-pic
Kim Cramer

Creatief en inspirerend

Top, Super, Fantastisch, Interessant, Creatief, Inspirerend, Lekker... ❤️

profile-pic
Petra Verhooghe

Heldere uitleg

Genoten van jullie nieuw boek! Mooie recepten! Heldere uitleg! Gaan we zeker opnemen in ons advies aan patiënten! Heb nu al zin om recepten te gaan proberen!

profile-pic
Anna van Ittersum

Fijn kookboek met duidelijke en makkelijke recepten. Top is de calzone met champignons😍

profile-pic
Meijssen Ann

Lekker en makkelijk

Lekkere gevarieerde recepten en makkelijk te maken!

profile-pic
Karin De Groodt

Voel me zoveel beter en paar kilo's eraf

Wat ben ik blij om jullie te leren kennen. Ik was wel al een beetje op de hoogte van KETO, ( dacht ik) maar wat heb ik veel geleerd uit jullie boeken! Klaar, duidelijk, goede recepten, en zoveel meer. De 21 uitdaging vond ik best wel leerrijk, en jullie feedback was zeker welkom! Voel me ook zoveel beter en een paar kilo’s eraf. Dit was me de afgelopen jaren jaren nooit gelukt, dus ……een dikke pluim voor jullie! Ben een fan ! Ga me binnenkort inschrijven voor optimalisatie. Bedankt voor alles, Sonia

profile-pic
Sonia Janssens

Een fijn kookboek dat je helpt om meer grip te krijgen op de maaltijden. Ik kan nu ook zelf variaties maken .

profile-pic
Jolanda Julsing-Boekel

Fantastisch inspirerend boek

Ik ben super enthousiast over jullie nieuwe boek "Ketohuis kookt". Een fantastisch mooi boek boordevol interessante informatie, heerlijke gerechten met heel mooie foto's ! Het is inspirerend, eenvoudig, een levensstijl voor jong en oud! Meer dan 100% een aanrader! Een dikke proficiat Sofie en Christophe voor jullie creativiteit en inspiratie !

profile-pic
Christine Bottelier

Vele malen makkelijker en prettiger te lezen dan andere infobronnen

Mijn eerste stap naar een ketogene levensstijl was het aanschaffen van het Ketoman boek en het keto huis receptenboek. Dit boek geeft een super goed inzicht!! Vele malen makkelijker en prettiger te lezen dan andere informatiebronnen. En duidelijker, want het is in het begin echt wel even een omschakeling. Tevens is het boek een goed naslag werk en ik lees er nog regelmatig dingen in na en verwacht dit ook nog wel vaak te blijven doen. 😁 Na eerst 2 weken gestart te zijn met Keto en gerechten gemaakt uit het receptenboek toch ook de 21 dagen Challenge aangegaan. Dit geeft nog veel beter inzicht! En extra motivatie, en de support van jullie is super! Je kunt vragen stellen en krijgt keurig en snel antwoord. Ik kan het iedereen aanraden die start met Keto. De recepten zijn lekker en makkelijk te breiden. Zelfs mijn man houdt het vol zonder enige moeite😉! Nu 7 weken verder is het eigenlijk al heel gewoon geworden en we voelen ons goed! Bedankt Sofie & Christophe 👍🏻

profile-pic
Annemieke Diepeveen

Bedankt

Beste, hartelijk dank voor jullie inspiratie en correcte informatie. Na een aantal maanden ben ik keto aangepast en verlost van migraine. Ik raad jullie boeken aan iedereen aan. En wacht op het derde boek :)!

profile-pic
Romy Geysen

Heel fijn boek met allemaal heerlijke recepten. super blij mee!!

profile-pic
gerda

Zeer toegankelijk

Gelezen en goedgekeurd. Zeer toegangelijk.👏

profile-pic
Mieke De Langhe

Ik vond het geweldig. Lekkere recepten. Goede tips ! Heb er enorm veel van geleerd ! Ik zou het zo opnieuw doen.

profile-pic
Liesl Wouters

Leerrijk boek

Bedankt, het is een zeer leerrijk boek geworden met verrassende receptjes die stuk voor stuk eenvoudig te bereiden zullen zijn.

profile-pic
Eddy Kyndt

Heel fijn en leerrijk boek met ontzettend veel lekkere, originele en makkelijke recepten, vaak ook heel kindvriendelijk. Top!

profile-pic
Nathalie Van Mieghem

Super aanvulling aan ketoman

Ik vind het een super aanvulling aan het boek KETOMAN. Beide boeken samen KETOHUIS KOOKT en KETOMAN geven een volledig inzicht in wat de KETO-levensstijl inhoudt. Als het wat minder gaat, eventueel door beïnvloeding van buiten af, kan men er steeds naar teruggrijpen om met hernieuwde moed de draad weer op te nemen. En geloof me, na een poosje zul je vlug overtuigd zijn door al het positieve dat je zult ervaren : véél energie, lekker eten dat je steeds een voldaan gevoel geeft en véél vrijheid omdat toestanden als steeds hongerig zijn niet meer voorkomen. Je zult dag na dag het gevoel ervaren als een vogel zo vrij.

profile-pic
CRISTIANE VAN DAMME

Een heel fijn boek met veel inspiratie om volgens het ketoprincipe te eten.

profile-pic
Jasja

Danke voor de moeite die jullie doen

Ik heb het boek gekregen en wil toch even iets schrijven. Danke voor de moeite die jullie doen. Een geschenkverpakking en een cadeautje eraan. Zo attent, zijn de kleine dingen die het doen. Jullie vormen trouwens een prachtig gezin, die duidelijk in alles elkaar hebben gevonden. Houden zo.

profile-pic
Patricia Renotte

Zeer interessant boek

Zeer interessant boek, heeft mij veel bijgeleerd over de ketostijl van leven die wij nu al twee maanden volgen, ook het kookboek besteld, zeer makkelijke en heerlijke recepten.

profile-pic
Ingrid roosen

Verhelderend!

Hoi allemaal! Sofie & Christophe allereerst wil ik jullie nogmaals bedanken. Ik heb beide boeken uitgelezen ( heeft even op zich moeten wachten door de ziekenhuisopname). Éen woord : VERHELDEREND!
Zo fijn, simpel en eerlijk geschreven. Dit is exact wat ik nodig heb om aan mijn volgend hoofdstuk te beginnen ... mijn keto-life. De eerste stap is de moeilijkste, even alles hier organiseren thuis om clean te kunnen beginnen. Husband and kids zijn wel nog een uitdaging 😏 .
Ik denk dat ik namens velen spreek dat jullie echt mee levens veranderen door jullie kennis op deze manier te delen. Thank you good people! 🤗

profile-pic
Intissar Souloq

Super lekkere gerechten

Een aanrader, geen honger en super lekkere gerechten

profile-pic
elvire

Super blij

Vandaag heb ik het boek Ketohuis kookt ontvangen. Een waar cadeautje! Snelle levering, mooi verpakt en dan ook nog heerlijke recepten. Bedankt!

profile-pic
Elisabeth

Finally a no-nonsense book that is realistic

I’m now over 8 months into the keto lifestyle and I’m becoming a kitchen princess! Keto made me cook differently, use the oven and think while shopping for groceries. I have a few books about the subject, Ketohuis Kookt is my latest addition. WOW! Am I glad I got this! Finally a no-nonsense book that is realistic -so happy there’s someone else out there who says there are no ideal macros- and with easy going recipies without needing a bunch of fancy ingredients and hours of time. Did I see cheese waffles?? Oh my... lot’s to discover! Have you heard of keto? What’s your opinion?
Thanks Sofie & Christophe

profile-pic
Peggy Timmermans

Ventje ook happy

Super handig met overheerlijke recepten waar je heus geen keukenwonder voor hoeft te zijn.... maar je tovert wel super lekkere gerechten op tafel. Mmmmmm ventje ook happy en zeker als hij na een week op de weegschaal ging staan....

profile-pic
Ramona

Zeer goed boek

Zeer goed boek heb er al veel uit klaargemaakt. Er zijn gerechten dat hier elke week terugkomen zo lekker dat ze zijn. Heb nog nog een apart kaft gemaakt met recepten vanop jullie site die niet in het boek staan. Super gewoon.

profile-pic
Vanessa De hertogh

Dit boek laat de écht lekker smakelijke keuken zien

Ik dacht: vast wéér zo’n boek met de ‘standaard’ recepten, die je ook op internet kunt vinden. Mijn gezin was er wel klaar mee (die moesten meeeten) alles werd ‘afgemaakt’met geraspte kaas, en eieren... dit boek laat de écht lekkere smakelijke keuken zien, en geen rare ingrediënten, maar alles zó gecombineerd dat de smaken echt héérlijk zijn!! Als je dit boek niet hebt, dreig je in de ‘basis recepten te blijven hangen!

profile-pic
Herma v Leeuwen

Praktische gerechten geschikt voor het hele gezin. Smaakvol en ze kloppen 😉

profile-pic
Elke Vangeel

Leuk & persoonlijk boek

Het is echt een leuk en persoonlijk boek! Al veel receptjes uitgeprobeerd en ze zijn geweldig lekker! 💕💕

profile-pic
Cindy Ceulemans

Recepten perfect te combineren met drukke agenda

Het boek leest heel gemakkelijk. De recepten zijn heerlijk en perfect te combineren met een drukke agenda. Ik ben ondertussen 2 jaar keto bezig en zou nooit niks anders meer willen.

profile-pic
Sofie Meeuws

Heel duidelijke en eenvoudig geschreven

Heel duidelijk en eenvoudig geschreven. Het is zo bruikbaar en mooi opgemaakt. De recepten zijn ook bruikbaar in de drukke week. Ik ben zo blij dat ik hem heb!

profile-pic
Celine

Echt een topper, een aanrader voor iedereen

Jullie nieuwe boek vind ik echt een topper, een aanrader voor iedereen. Het leest snel, aangenaam en gemakkelijk. Die eerste 67 bladzijden zijn enorm interessant. Dan volgen klaar en duidelijke recepten met mooie illustraties. Verder gunnen jullie de lezer een voorbeeld van een weekmenu dat gerust mag verschillen voor ieder lid van jullie gezin. Jaja, jullie horen het heel duidelijk. Ik ben razend enthousiast en overtuigd dat dit boek top is. Van harte een dikke proficiat voor deze nieuwe prestatie.

profile-pic
Therese Miessen

Één aanwinst samen met keto man, een opstapje naar onze nieuwe levensstijl na mijn melding van een verhoogde suikerwaarde.

profile-pic
Gust

Goede motivatie om af te kicken

Door omstandigheden ben ik van het goede pad afgedwaald... Mijn lijf voelt dat ook. De aankoop van dit boek leek me een goede motivatie om hiervan af te kicken. Een boek vind ik ook nog steeds handiger dan internet (🤫). Fijn ook om nog eens een overzicht te krijgen in het begin van het boek, herhaling is in deze belangrijk voor mij. Ondertussen maakte ik al gekende en niet-gekende recepten met dit boek en ga er weer helemaal voor. Ik blijf jullie ook volgen via internet hoor, al die info wil ik voor geen geld missen.

profile-pic
Ingrid

Interessant, bevattelijk en handig

‘Ik wil elk recept wel eens uitproberen!' Dat was de eerste gedachte die bij me opkwam toen ik in door het boek bladerde. De foto's van de gerechten deden me direct watertanden en de eerste dag had ik al 3 receptjes uitgeprobeerd. En die waren ineens ook goedgekeurd door man en kind. Het boek begint met een heldere uitleg over ketogeen eten. Wat is het precies, hoe werkt het, wat eet je beter wel of niet, hoe zit het met fruit of zuivel, wat zijn goeie koolhydraatarme vervangproducten…. Ik volg al 10 maanden een ketogene levensstijl, maar vond het toch interessant en bevattelijk om nog eens door te nemen en toch een aantal nieuwe dingen te ontdekken. De recepten zijn ingedeeld in verschillende categorieën met een handige foto- index. Bij elk gerecht wordt de voedingswaarde vermeld, heel handig voor de mensen die hun macro’s bijhouden. Kortom, een aanrader!

profile-pic
Petra De Pril

Super leuk boek

Super leuk boek al meerdere recepten gemaakt wel naar eigen smaak aangepast en waren super lekker 🍽😋

profile-pic
Marijke De Boer-Schut

Aarzel niet langer en ga met keto aan de slag!

>