Ketoman Bevrijd van alle onzin

Ketoman

Bevrijd van alle onzin: eetstrategieën  voor sceptici
  • Keto Kennismaking. Een gids die je laat kennismaken met een gezonde keto levensstijl. Voeding is niet het hele plaatje.
  • De juiste kijk. Een denkkader om de juiste houding en gewoontes te hebben als je keto serieus een kans wil geven. Met vele verdiepende concepten en anekdotes. 
  • Persoonlijke strategieën. Richtlijnen om het juist aan te pakken: voor tijdens het winkelen, om thuis te koken en voor op restaurant. Ook sporten en vasten komen aan bod.

Beschikbaar vanaf 29/11 tijdens onze Keto Pop-Up
Waarom wachten?

Bestel het boek (paperback) nu al!

€14.99 (excl. verzendkosten)

Je ontvangt het boek als eerste voor eind november thuis geleverd 

André Duval, Ex-reclamejongen & ondernemer

André Duval

Ondernemer

Voorwoord door André Duval:

Dankzij deze no-nonsense gids hoef je geen 15 andere boeken te lezen om met keto te starten. Ketoman is de perfecte short-cut waarin Christophe Bouten zijn eigen zoektocht en leerproces op een duidelijke en eenvoudige manier deelt. Zo heb je alle tools in handen om zelf een gezonde vetverbrander te worden en blijven. 

Het boek ook al gelezen? Laat hier je recensie achter!

In dit boek leer je :

cloud-download

Waarom onze genen en omgeving niet meer op elkaar zijn afgestemd

Je krijgt een antwoord op de vraag waarom jij de stap richting Ketoman wilt zetten. De auteur geeft je een kijkje in zijn eigen proces richting vetverbranding.

bullseye

Hoe te starten met keto


Keto gaat over veel meer dan voeding. Keto is vrijheid. Jezelf bevrijden van voeding die je niet helpt of je niet goed doet voelen. De bevrijding van honger op elk moment van de dag. De last al te vaak moe te zijn.

eercast

Hoe je een keto levensstijl implementeert

Je leert alles over keto-voeding, de rol van honger, en wat je allemaal wel en niet mag doen. Keto en alcohol komt aan bod. Je ontvangt strategieën voor tijdens het winkelen, om thuis te koken en voor op restaurant. Ook de effecten van sport en periodiek vasten komen aan bod.

wechat

De magie van keto

Keto is een levensstijl, voor de rest van je leven. Optimalisatie is belangrijk. Als Ketoman weet je wat te doen, ook op de momenten van twijfel.

Christope Bouten

Over de auteur: Christophe Bouten

Christophe Bouten (1977) loopt traag en verdiept zich graag. Als coach & vader van twee jonge kereltjes probeert hij open van geest door het leven te stappen. Op zijn dertigste nam hij zijn gezondheid weer in eigen handen. Hij gelooft sterk dat Ketoman worden voor heel wat anderen het juiste pad is.

primal health
Ketoman heeft een geheim

Ketoman heeft een geheim dat de traditionele kijk op voeding op zijn kop zet.

Ketoman bereidt je voor op een nieuw leven. Een leven vol vrijheid en energie.

Werken de huidige voedingsrichtlijnen niet voor jou? Wil je graag gewicht verliezen, meer energie hebben én nog altijd veel en lekker kunnen eten? Dat kan.

Beschikbaar vanaf 29/11 tijdens onze Keto Pop-Up

Waarom wachten?

Bestel het boek (paperback) nu al!

€14.99 (excl. verzendkosten)

Je ontvangt het boek als eerste voor eind november thuis geleverd 


keto huis logo

© Copyright 2018 KetoHuis - Alle Rechten Voorbehouden - Keto Huis & privacy
www.ketohuis.com
We zijn geen voedingsdeskundigen of artsen. Alle informatie op deze website is gebaseerd op onze persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke verdieping in een keto levensstijl. Voor elke verandering in dieet of levensstijl is steeds een medische check-up aangewezen.

>
ketoman

Heb jij de juiste ketoman kennis? Doe de quiz!