ketoman boek en startersgids

Ketoman

Bevrijd van alle onzin: eetstrategieën  voor sceptici
  • Keto Kennismaking. Een gids die je motiveert en inspireert om correct met een gezonde keto levensstijl te starten. Voeding is niet het hele plaatje.
  • De juiste kijk. Een denkkader om de juiste houding en gewoontes te hebben als je keto serieus een kans wil geven. Met vele verdiepende concepten en anekdotes. 
  • Persoonlijke Strategieën. Richtlijnen om het juist aan te pakken: voor tijdens het winkelen, om thuis te koken en voor op restaurant. Ook sporten en vasten komen aan bod.
  • + startersgids. Het abc van de keto ingredienten is een gids met praktische richtlijnen en kapstokken waardoor je sneller en zelfzekerder van start kunt gaan. Met achteraan een uitgebreide cheat sheet. 

Bestel het volledige pakket:
boek (paperback) + startersgids!

€14.99 (excl. verzendkosten)

André Duval, Ex-reclamejongen & ondernemer

André Duval

Ondernemer

Voorwoord door André Duval:

Dankzij deze no-nonsense gids hoef je geen 15 andere boeken te lezen om met keto te starten. Ketoman is de perfecte short-cut waarin Christophe Bouten zijn eigen zoektocht en leerproces op een duidelijke en eenvoudige manier deelt. Zo heb je alle tools in handen om zelf een gezonde vetverbrander te worden en blijven. 

Het boek ook al gelezen? Laat hier je recensie achter!

Uitleg op mensenmaat

Sinds 1/10 bezig met keto, al heel veel opgezocht en gelezen en ook reeds andere boeken gekocht maar deze staan over het algemeen bol van recepten. Dit is eindelijk een mooi onderbouwd boek met de nodige uitleg op mensenmaat, vlot om te lezen in een klaar en duidelijke taal. Bedankt Christophe en alle mensen die hieraan hebben meegewerkt om deze kennis met ons te delen.

profile-pic
Anik vanden Abeele

Absolute aanrader voor starter en gevorderde

Ondertussen een goed jaar bezig met Keto. Gestart door het Keto Huis FB-pagina... en Christophe zijn six pack. Een 15-tal kilo lichter komt er bij mij na meer dan 20j ook terug ééntje tevoorschijn :-) Waarom het Ketoman boek aanschaffen? Mijn keto avontuur was nogal vanuit de losse pols. Zoals verwacht geeft dit boek mij een dieper inzicht in hoe mijn lichaam van suiker- naar vetverbranding omschakelde en de juiste kennis om het - op een haalbare manier - zo te houden. Wat mij betreft zowel voor de Keto starters en gevorderden een absolute aanrader.

profile-pic
Peter Clijsters

Mooi informatief boek

Er staan begrippen in waar ik ook tegen aanliep. Ik sport veel en had altijd honger. Door mijn sportcoach Job Ooms ben ik in aanraking gekomen met keto. Ik ben nu ongeveer een jaartje bezig. Het is super geen hongergevoel, meer energie en tijd over voor andere dingen. Doordat ik alles uitpluis hoe of wat keto is kwam ik op jullie site terecht Ketohuis. Mooie site. Ik heb daarom het boek besteld omdat ik nieuwsgierig was. Het is een mooi goed informatief boek. Ik zal het ook iedereen aanraden die aan keto wil beginnen. SUPER!

profile-pic
Miranda Vromans

Geen keuze om te starten

Een mooi en prettig boek om te lezen! Alles wordt stap voor stap duidelijk uitgelegd en als je het boek hebt uitgelezen heb je geen andere keuze dan te starten met ketogeen eten. Het is een boek dat ik zeker ga aanraden aan anderen die het niet begrijpen of nog twijfelen!

profile-pic
Esmé Ras

Leest als een trein

Ik maakte dit jaar kennis met Keto en vond zo mijn weg naar het ketohuis. Fijn om allerlei info te vinden en mensen te leren kennen die dezelfde tocht hebben aangevangen. Een boek op papier blijft echter altijd een meerwaarde hebben. Alle info vanuit het zichtpunt van ervaringsdeskundige op papier en vlot geschreven. Makkelijk om af en toe eens te herlezen en door te bladeren. De vormgeving is ook mooi en het leest als een trein.

profile-pic
Ingrid Electeur

Boek met diepgang

Je heb een prachtig boek geschreven. Tot nu toe met de meeste diepgang, uitleg en onderbouwing. En dit is mijn derde keto boek al. Het boek heeft af en toe 'culturele verschillen' zoals het gebruik van het woord 'goesting'. Maar gelukkig kan ik voor mijn vragen altijd terecht in de Facebook Groep.

profile-pic
Biby Ajoeb

Top-boek in mensentaal

Opluchting..... eindelijk een boek in mensentaal , zonder nodeloze opsommingen waardoor je de draad kwijt bent ... hiemee kan je duidelijk aan de slag als beginner zonder te verdrinken in eindeloze dubbelzinnigheid. Top boek .... vervolg is welkom.

profile-pic
NANCY

Ik ga ervoor!

Ik was al bekend met koolhydraatarm, maar beperkte me met koolhydraten maar was niet Keto. Een heel interessant boek, was er heel nieuwsgierig naar en heb het ook in één teug uitgelezen. Niet dat ik nu alles weet, ik zal het waarschijnlijk nog vele malen lezen. Heel veel informatie over hoe glucose werkt in je lichaam, wat koolhydraten doen. Ik heb 3 x een hartinfarct gehad en ik ga er nu voor, mede met dit boek op zak, om te zorgen dat er geen volgende keer komt. Dankjewel Christophe dat je me wakker hebt gemaakt! Sonja

profile-pic
Sonja Gutter-Hoosbeek

Leest enorm prettig en motiveert

Het boek leest enorm prettig en is echt op maat geschreven zodat iedereen het zeker begrijpt. Het motiveert ook goed. Na het lezen van dit boek ben ik begonnen met mijn nieuwe Keto levensstijl. bedankt !

profile-pic
Jesse Vatteroth

Glashelder

Ketoman licht de keto-levenstijl glashelder toe. De theorie wordt aangevuld met voorbeelden en échte ervaringen, wat maakt dat je als lezer begrijpt wat je leest en ook al meteen een aantal vooroordelen kan herkennen en counteren. Het is zeer vlot geschreven en leest als een trein en is volgens mij een absolute aanrader voor iedereen die getriggerd is om de stap te wagen!

profile-pic
Elizabeth

Fitter, slanker, jonger

Heel interessant! Heel vlot en duidelijk geschreven. Op 2 dagen uitgelezen. Het heeft me ertoe aangezet om er volledig voor te gaan. Ben nu 2 maanden keto en voel me zoveel beter, fitter, slanker, jonger. Enkel maar voordelen! Iedereen aan te raden om voor een keto levensstijl te gaan!

profile-pic
Sofie Meeuws

Meer dan overtuigd

Na het lezen van dit boek ben ik meer dan overtuigd. De uitleg in dit boek is duidelijk en de informatie compleet.

profile-pic
Adeline Lipczyc

Prachtig boek

Het is een prachtig boek echt een aanrader!

profile-pic
Jannij De Ruiter

In dit boek leer je :

cloud-download

Waarom onze genen en omgeving niet meer op elkaar zijn afgestemd

Je krijgt een antwoord op de vraag waarom jij de stap naar een keto levensstijl wil zetten. De auteur geeft je een kijkje in zijn eigen proces richting vetverbranding.

bullseye

Hoe te starten met keto


Keto gaat over veel meer dan voeding. Keto is vrijheid. Jezelf bevrijden van voeding die je niet helpt of je niet goed doet voelen. De bevrijding van honger op elk moment van de dag. De last al te vaak moe te zijn.

eercast

Hoe je een keto levensstijl implementeert

Je leert alles over keto-voeding, de rol van honger, en wat je allemaal wel en niet mag doen. Keto en alcohol komt aan bod. Je ontvangt strategieën voor tijdens het winkelen, om thuis te koken en voor op restaurant. Ook de effecten van sport en periodiek vasten komen aan bod.

wechat

De magie van keto

Keto is een levensstijl, voor de rest van je leven. Optimalisatie is belangrijk. Als Ketoman weet je wat te doen, ook op de momenten van twijfel.

Christope Bouten

Over de auteur: Christophe Bouten

Christophe Bouten (1977) loopt traag en verdiept zich graag. Als coach & vader van twee jonge kereltjes probeert hij open van geest door het leven te stappen. Op zijn dertigste nam hij zijn gezondheid weer in eigen handen. Hij gelooft sterk dat Ketoman worden voor heel wat anderen het juiste pad is.

primal health
Ketoman heeft een geheim

Ketoman heeft een geheim dat de traditionele kijk op voeding op zijn kop zet.

Ketoman bereidt je voor op een nieuw leven. Een leven vol vrijheid en energie.

Werken de huidige voedingsrichtlijnen niet voor jou? Wil je graag gewicht verliezen, meer energie hebben én nog altijd veel en lekker kunnen eten? Dat kan.

Bestel het volledige pakket: 
boek (paperback) + startersgids!

€14.99 (excl. verzendkosten)© Copyright 2019 KetoHuis  - Alle Rechten Voorbehouden -
Keto Huis & privacy | Algemene voorwaarden
We zijn geen voedingsdeskundigen of artsen. Alle informatie op deze website is gebaseerd op onze persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke verdieping in een keto levensstijl. Voor elke verandering in dieet of levensstijl is steeds een medische check-up aangewezen. 

>