Kinder Keto12-DAGEN
inzichten en handvaten

Onzeker hoe je een gezonde levensstijl in je gezin mét kinderen kan starten? 

Volg ons Kinder Keto programma en ontvang 12 dagen lang inzichten, kinderrecepten, snacks, handvaten, verdieping en toegang tot feedback van ketohuis.

05
Dagen
17
Uren
07
Minuten
53
Seconden

12 dagen = 
12 uitgebreide motivatiemomenten 
via e-mail

€29.00 €12.00

We starten telkens op zaterdag.

Wat kan je verwachten? 

Ontvang dagelijks uitgebreide keto-sturing per mail
om je gezin (met kleine of grotere kinderen) richting gezonde levensstijl te krijgen.

12 dagen lang inzichten, kinderrecepten, snacks,
handvaten, verdieping en toegang tot feedback van KetoHuis.

12 Dagelijkse mails 

Elke dag sturen we je één uitgebreide
e-mail met motivatie, tips & tricks, recepten, strategieën en misvattingen, wetenschappelijke verdieping
en nog veel meer!

Diepgaande duidelijke uitleg

De rol van suiker, slaap, maaltijd-timing en heel wat extra kenniszaken komen helder en informatief tijdens die 12 dagen aan bod.


Kindergerechtjes

Je ontvangt heel wat recepten en ideeën om de maaltijden & lunchboxen van je kinderen creatief uit te werken.Toegang tot ketohuis

Je kan bij ons per mail terecht met je vragen, twijfels of bekommernissen. We doen keto al lang als gezin. Je hoeft niet door ons leerproces te gaan.

Tips om je gezin te betrekken

We maken het super praktisch zodat je stapsgewijs leert hoe het juist aan te pakken. Goede voeding later (maar ook een gezonde kijk op beweging en slaap) start in de kindertijd.

Bron van inspiratie

We bieden je zoveel mogelijke informatie en verdieping aan dat je ook na die 12 dagen voldoende tips & tricks hebt om te optimaliseren.

Keto is een tool. Om gezond en vrolijk te zijn.

De meeste onder ons leren over ketose na vaak een half of kwart leven op standaard Westers eetpatroon te draaien. We hebben heel ons leven zitten snacken en zijn grote suikerverbranders die typisch niet in staat zijn om bijvoorbeeld een maaltijd over te slaan.

Volwassenen hebben daarom een grotere “interventie” nodig. Kinderen niet. Die zijn vaak nog puur, flexibel en relatief gezond, en moeten vooral ouders hebben die hen op het juiste pad brengen én houden.
Dat is waar een gezonde keto eet- en levensstijl komt kijken. We zijn het onze kinderen verschuldigd.

Dit KINDER KETO programma gaat je op 12 dagen tijd helpen om met kennis, inzicht en praktische handvaten een gezonde eet-en levensstijl in je gezin te introduceren of verder te optimaliseren.


Recensies

profile-pic

Gaf me een boost!

Ik was al een jaar me aan het verdiepen in keto wegens gezondheidsredenen. Een paar ziekenhuisopnames later wist ik wel dat keto me enorm vooruit hielp maar het lukte maar niet om het te blijven volhouden. Daarom besloot ik de 21-dagen van ketohuis te doen. En amaai wat heeft me dat een boost gegeven. Die extra ondersteuning was net wat ik nog nodig had. Intussen heb ik de nodige kennis opgebouwd en uiteraard leer ik nog elke dag bij maar dankzij de dagelijkse mails werd mijn kennis zo verruimd dat ik nu ook met mijn kindjes ben gestart. Een nieuwe uitdaging want zij houden nu eenmaal vooral van alles wat vol suiker zit. Maar dankzij het kinder keto programma lukt dat al heel aardig en zijn ook zij goed op weg naar een gezondere levensstijl. Dank u wel !!!

Vanessa Vervloet
profile-pic

Niet te zwaar en toch heel informatief

De mailtjes zijn leuk om te lezen, niet te zwaar en toch heel informatief. Mijn man en ik zijn 9 weken geleden aan onze keto levensstijl begonnen. We voelen ons er heel goed bij en hebben al veel van jullie lekkere receptjes gemaakt.

Ook het kinder keto programma gaf me heel wat stof tot nadenken. Onze kinderen zijn 1 en 4 jaar, hoewel ik vond dat ze eigenlijk gezond aten, is er toch nog wat ruimte voor verbetering. Ik probeer nu stelselmatig wat kleine veranderingen aan te brengen; ‘s ochtends vaker eitjes maken voor de kinderen in plaats van havermout, fruitijsjes maken van kokosmelk en aardbei, minder pasta aanbieden, meer in de zon zitten (we wonen in het Midden-Oosten en hebben over de jaren geleerd om de zon te mijden)

Dankjewel voor jullie toffe programma’s!

Jasmijn Vaes
profile-pic

Moed om het op lange termijn te zien

Bedankt Sofie en Christophe

Heerlijke tips, leuke film om met de jongens te delen. Geeft inderdaad moed om het op lange termijn te zien.

Top!

Geertrui Mayeur

Veelgestelde vragen

Wanneer gaat het Kinder Keto programma van start?

We starten met Kinder Keto telkens op zaterdag ochtend. Je mag vervolgens 12 dagen lang elke ochtend een mailtje met verdiepende informatie, uitdagingen, recepten en veel meer van ons verwachten .

Waarop is jullie filosofie voor Kinder Keto gebaseerd?

Dit aspect komt uitgebreid in het programma aan bod. De communicatie op de eerste dag is opgesplitst in twee mails om extra duiding te geven. Om meteen helderheid te scheppen, geven we een duidelijk overzicht tussen de conventionele manier van kijken en onze KetoHuis Kijk  op een gezonde levensstijl. We nemen een aantal conventionele “wijsheden” onder de loep. Die zijn belangrijk voor elk avontuur. Zowel dat van jezelf als voor je kinderen.  Ook het filosische krijgt voldoende aandacht. 

Mijn kinderen zijn o zo moeilijke eters!  Gaat dit programma werken voor hen?

Ook dit onderwerp komt in ons programma uitgebreid aan bod. We gaan je heel wat tips aanbieden. Hierbij alvast een aantal voorbeelden. Probeer niet alles in 1 dag te veranderen; zeker wanneer je een aantal moeilijke eters in huis hebt. Verander één maaltijd per keer en zie hoe je kind erop reageert. Maar start vooral met het verwijderen van alle geraffineerde suikers.  Betrek je kind maximaal. Vraag het mee in de keuken, toon wat je gaat bereiden en vraag hoe je het samen gaat aanpakken. Onze kinderen maximaal betrekken bij het eten, bleek van goudwaarde. Kinderen willen vooral ouders die hen helpen beter te worden.

Is keto voor kinderen wel geschikt?

Definities zijn belangrijk. Keto is voor ons geen dieet. Alles hangt er dus van af wat je onder keto verstaat. Je wil vooral dat je kind (welke leeftijd ook) een goede relatie ontwikkelt met voeding. We gaan je meteen meegeven hoe wij keto definieren voor kinderen. Begin niet met het berekenen van macro`s voor je kinderen (tenzij nodig om een specifieke aandoening zoals epilepsie of diabetes te bestrijden). Dat gaat keto als levensstijl voor je gezin alleen maar dwarsbomen. Ondertussen heb je een goede kennis over de verschillende voedingsmiddelen opgebouwd. Een gezonde keto levensstijl is dus prima voor een kind. Dat neemt niet weg dat er bepaalde zaken zijn die we niet doen, omdat zij groeien (en wij niet!). Dit soort onderwerpen komt voldoende aan bod in het programma. 

12 dagen = 
12 uitgebreide motivatiemomenten 
via e-mail

€29.00 €12.00

We starten telkens op zaterdag.

Samenvatting
product image
Rating Auteur
1star1star1star1star1star
Rating
no rating based on 0 votes
Merknaam
KetoHuis
Productnaam
Kinder Keto Online Programma
Prijs
21.00
Beschikbaarheid
Available in Stock

Leef keto en neem je gezondheid
terug in eigen handen. 

>