Keto Huis
meet-up

Komen Keto Eten

‘Keto gaan’ heeft uiteenlopende voordelen waaronder gewichtverlies, méér energie, opnieuw controle over je hormonen, maar ook heel wat preventie gezondheidsargumenten. Het Keto Huis is een goede manier om snel met de keto levensstijl te kunnen starten.

Keto start in de keuken

Een belangrijk deel van een haalbare keto levensstijl is het werk in de keuken. Dat deel goed krijgen, is het halve werk. Met of zonder kinderen. Om onze ervaringen te delen, en mensen op weg te helpen, bieden we de mogelijkheid op vrijdag of zaterdagavond bij ons in Deurne te komen keto eten.

Op een paar uur tijd leer en eet je keto-vriendelijk. Het is jouw persoonlijkste, snelste & lekkerste manier om meteen met een koolhydraatarme levensstijl te kunnen starten. We bieden een 3-gangen keto menu aan in ruil voor 35 euro food-cost bijdrage per persoon. Minstens 2 personen!

Alle tips en tricks krijg je er uiteraard gratis bij!

Interesse in Komen Keto Eten?

Vul dan onderstaand reservatie-formulier in. We nemen spoedig contact met je op om het etentje in te plannen.

Keto Workshop voor Starters: “Ontdek de voordelen van de keto levensstijl en leer praktisch hoe je er snel mee aan de slag kunt“

Schrijf je in voor onze workshop

Voeg reactie toe

Geef een reactie

Word lid van de Belgische Facebook Groep

We willen van het Keto Huis een inspirerende en informerende plek maken voor iedereen die een keto levensstijl beter wil begrijpen maar niet de moed, zin of tijd heeft om alles alleen uit te dokteren.

Word ook lid van de Belgische Keto Facebook Groep!

Zoek een Recept
%d bloggers liken dit: