We helpen je bij een gezonde keto levensstijl

Keto Huis is een platform voor mensen die zich willen heruitvinden aan de hand van een gezonde keto levensstijl. We delen onze eigen ervaring met keto, publiceren verdiepende artikels en eenvoudige heerlijke recepten met als doel een gezonder leven te leiden. Je kan bij ons ook terecht voor keto levensstijl workshops. Kom zeker ook naar onze Keto Pop-Up eind november in Antwerpen.

Keto levensstijl Workhops

Voor starters

Ontdek de voordelen van de keto levensstijl en hoe je praktisch snel kan starten.


Je hebt al iets gehoord over keto of de “keto levensstijl”, maar kent er nog bitter weinig van. Je wil graag meer vertrouwen en kennis om snel zelf van start te gaan.
Keto Coaching

Voor durvers

Persoonlijke opvolgingstrajecten vanaf 2019. Contacteer ons alvast. 

Komen Keto Eten

Voor foodies

Jouw persoonlijkste, snelste & lekkerste manier om met keto te starten. 
komen eten

Keto Recepten

Voor lekkerbekken

Snelle, eenvoudige keto-vriendelijke recepten.

>> Bekijk ze allemaal. 

Word gratis lid van de gesloten Keto Huis ​Groep op Facebook

Op zoek naar tips & tricks over een keto manier van eten, bewegen, en leven?
Bijna 1000 leden delen informatie, recepten en inzichten!


sarah

"

Gisterenavond een hele gezellige, leerrijke en smakelijke tijd doorgebracht bij Sofie en Christophe in het Keto Huis. Mijn doel voor de workshop was meer inzicht krijgen in de gezondheidsvoordelen van een keto-levensstijl, concrete tips en ervaringen verzamelen en lekker keto eten :-). Dat is allemaal gelukt! Ik ga er nu echt aan beginnen, met veel inspiratie en zonder stress. Dankjewel Sofie en Christophe en succes aan alle keto-vrienden.Sarah Coppens 


Waarom Keto Huis?

De gezondheidsnoot wereldwijd lijkt enorm moeilijk te kraken. In juli 2017 waren we een maand lang in Nicaragua. Het aantal kinderen met type 2 diabetes is er schrijnend. En ouders zijn zich door jarenlang verkeerd voedingsadvies van geen kwaad bewust. Met Keto Huis willen we daar verandering in brengen. Ook hier in het Westen.
De voorbije jaren zijn we overtuigd geraakt dat insuline-resistentie een groot probleem is in de wereld, en een keto levensstijl de juiste manier is om dit te bekampen. nicaragua

© Copyright 2018 Keto Huis - Alle Rechten Voorbehouden - Keto Huis & privacy

We zijn geen voedingsdeskundigen of artsen. Alle informatie op deze website is gebaseerd op onze persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke verdieping in een keto levensstijl.

Voor elke verandering in dieet of levensstijl is steeds een medische check-up aangewezen.

>