Keto Huis

Wie is Sofie?

Sofie Desmedt

Mijn naam is Sofie Desmedt, ben 33 jaar, en reis graag de wereld af. Een goede balans vinden in het leven tussen werk, gezin, creativiteit, sociaal leven en tussendoor gezond kunnen eten is voor mij enorm belangrijk. Ik haal mijn energie uit het maken van juwelen, het prutsen in mijn “ateliertje”. En kwaliteitstijd met familie en vrienden.

Waar krijg jij energie van?

Ik ben er van overtuigd dat in ieder van ons enorm veel kracht en energie schuilt. Jammergenoeg zijn heel wat mensen de kracht en voeling met zichzelf de voorbije jaren verloren. Een te hoge werkdruk, te weinig aandacht voor wat echt belangrijk is. Neem afstand van je dagelijkse sleur en probeer te ontdekken waar je je echt goed bij voelt. Waar krijg jij energie van?

Als je de moed hebt om voorbij de grenzen van je eigen ego te gaan, ontdek je wie je werkelijk bent; een prachtig zuiver mens, die tegenslag weet te verslaan en zijn authentieke krachten kent.

Gezond en evenwichtig

Zoeken naar jezelf is iets waar veel mensen dagelijks mee bezig is. En de enige manier om dit ook volledig te bekomen is door gezond en evenwichtig te eten. Wanneer je lichaam te veel energie moet verbruiken om de slechte stoffen te verwerken, heb je geen energie meer over voor de andere belangrijkere dingen in het leven.

Een keto levensstijl hielp mij persoonlijk om energiedips te verslaan en zorgt ervoor dat ik dagelijks beter in balans ben.

Keto Huis (Sofie)

Bestel ons boek ‘Ketoman’

Ketoman heeft een geheim dat de traditionele kijk op voeding op zijn kop zet!

Bestel het boek
(+gratis startersgids)

Over ons


We willen van het Keto Huis een inspirerende en informerende plek maken voor iedereen die een keto levensstijl beter wil begrijpen maar niet de moed, zin of tijd heeft om alles alleen uit te dokteren.
>

'START TO KETO' (start elke zaterdag)
21 DAGEN
21 MOTIVATIE- MOMENTEN

%d bloggers liken dit: