Elke zaterdagochtend starten we 

een nieuwe keto-uitdaging! 


Doe je mee?   

De 21-Dagen-uitdaging 
start to keto

We helpen je terug controle te krijgen over je gezondheid en welzijn. Voor iedereen die gewicht wil verliezen, zijn energie wil verbeteren, productiever wil worden en/of zijn lichaam opnieuw beter wil leren kennen.


02
Dagen
20
Uren
29
Minuten
53
Seconden

21 dagen = 
21 motivatiemomenten via e-mail
€39.00 €21
.00 (of promo €1/dag)

Ontvang dagelijks uitgebreide keto-coaching per mail
om je gezonde levensstijl op gang te brengen.

21 dagen lang begeleiding, recepten,
motivatie, verdieping en toegang tot feedback van KetoHuis.

Kernelementen van ons programma

21 DAGELIJKSE MAILS

"Elke ochtend vroeg naar uitgekeken" (Sofie)
-
Elke dag sturen we je één uitgebreide
e-mail met motivatie, tips & tricks, recepten, strategieën en misvattingen, wetenschappelijke verdieping
en nog veel meer!

DRIE UITGEBREIDE EETWEKEN

"Om te ontdekken wat keto eten is,
vind ik dit een echte aanrader." (Baudy)

Je ontvangt in totaal drie volledig uitgewerkte eetweken met recepten om je te helpen zelf makkelijk aan de slag te gaan.

WE HELPEN JE KETO TE LEVEN

"Beter geholpen dan mijn huisarts" (Joceline)
-
Omdat we niet alleen voeding, maar ook beweging, sport en slaap bespreken,​
helpen we je breder te denken dan strikt 
het 'keto-dieet'.

DIEPGAANDE DUIDELIJKE UITLEG

"Alles wordt duidelijk en goed uitgelegd." (Miranda)
-
Sport, slaap, maaltijd-timing en heel wat extra kenniszaken komen helder en informatief tijdens die 21 dagen aan bod.

TOEGANG TOT KETOHUIS

"Jullie ondersteuning en motivatie was schitterend." (Erik)
-
Je kan bij ons per mail terecht met je vragen, twijfels of bekommernissen. Bovendien heb je toegang tot de brede Ketohuis 'gemeenschap' waar gelijkgestemde enthousiastelingen gezondheid bespreken en je met tips & tricks dagelijks kunnen ondersteunen.

BRON VAN MOTIVATIE EN INSPIRATIE

"Talloze motiverende mails met een schat aan informatie" (Vera)

We bieden je zoveel mogelijke informatie en verdieping aan dat je ook na de 21 dagen voldoende tips & tricks hebt om te optimaliseren.

21 dagen =
21 motivatiemomenten via e-mail
€39.00 €21
.00 (of promo €1/dag)

Super toegankelijk, laagdrempelig en leerrijk

Ik vond het een fantastische ervaring!! Ik ben al 15 jaar op de hoogte van het Keto-dieet. Ik kwam hier voor het eerst mee in aanraking toen ik de diagnose van epilepsie kreeg. Het heeft echter vele jaren geduurd voordat ik het ook écht heb uitgeprobeerd. Het is mij af en toe gelukt om enkele weken in ketose te blijven maar als toenmalige student was de 'zelfbeheersing' er nog niet helemaal en waren er net iets teveel verleidingen ;) Omdat ik merkte dat af en toe wat externe hulp, tips, receptjes en in bepaalde mate ook 'controle' mij echt hielp, heb ik besloten om er deze keer terug voor te gaan en nu ook met de volle goesting!! Het is dan ook heel fijn om mee te delen dat ik nu van in het begin netjes in ketose ben gebleven, met uitzondering van één avondje restaurant en een beetje wijn. Het zwart-witte denken, 'Het is alles of niets' is bij mij wat geminderd want dit zorgde ervoor dat ik vaak vroegtijdig al afhaakte. Het gaat dus bijzonder goed en ik voel mij er geweldig bij. Ondertussen is het écht een gewoonte en levensstijl geworden waar ik heel regelmatig over praat met vrienden. Ik heb zelf een opleiding voedingskunde gevolgd en was het toen al niet eens met de klassieke 50-55% KH per dag, broodmaaltijden, ed. Ik ben dus ook zeer opgelucht dat Keto en alternatieve eetwijzen meer en meer aan belang winnen. Als vegetariër was het soms wat zoeken maar ik heb me voorgenomen dat ik tijdens Keto ook af en toe makreel mag eten. Vette vis, niet te hoog op de ladder van vissen (ivm zware metalen) en niet té groot om een te zware impact te voorkomen. De resultaten mogen er zeker zijn. Er zijn al vier kilo's verdwenen, vetmassa gedaald en aan spiermassa gewonnen. Jullie programma verdient alle lof want de dagelijkse e-mails waren héél motiverend, al de receptjes heb ik uitgeprint en staan nu in een mapje in de keuken en de wetenschappelijke filmpjes en artikels waren voor mij nog een extra bevestiging dat dit niet zomaar een 'nieuw' fad dieet was. Ook de Facebook groep was voor mij een aangename en leerrijke omgeving. Het is fijn om te merken dat het een hele ondersteunende groep is en dat jullie de vragen ook effect opvolgen. Kortom, niets dan lof en dankbaarheid dat jullie er in zijn geslaagd om mijn motivatie weer volledig aan te zwengelen. In die mate dat ik het gevoel heb dat ik weer goed ben vertrokken en ver genoeg zit om te beseffen dat ik het nu ook zelf kan onderhouden. Van de Facebook groep blijf ik sowieso lid, kwestie van wat ervaringen uit te wisselen, en verder blijf ik een wandelend reclamebord voor jullie programma ;) Hartelijk dank om dit programma zo toegankelijk en leerrijk te maken! Bovendien vond ik de prijs zeer schappelijk. Dat is iets dat bij mij toch ook de doorslag heeft gegeven. De laagdrempeligheid maakt, volgens mij, ook dat mensen het sneller een kans zullen geven. Kortom, een dikke dank u! Jullie hebben me écht gemotiveerd en terug op een goed pad gezet! Absoluut top!

profile-pic
Louisa Fuzeau-Verwimp

Elke ochtend naar uitgekeken

Ik keek elke ochtend uit naar een nieuw mailtje. Leuk en interessant geschreven! Fijn om zoveel info meegekregen te hebben. Toch nog nieuwigheden die erin stonden want ik las ook al het boeiende interessante boek Ketoman. De 21 dagen uitdaging heeft me ook gestimuleerd om verder te doen en mij de voordelen van ‘keto gaan’ nog meer in te laten zien. Ik ben enorm blij met mijn nieuwe levensstijl en zal er zeker mee doorgaan! Bedankt!

profile-pic
Sofie

Heel blij met verschillende aspecten

Bedankt voor de tips en de weekmenu's, de dagelijkse mailtjes geven je energie om door te zetten. Ik ben ook heel blij dat er verschillende aspecten aan bod kwamen(sport,labels lezen,slaap,...) Zelf ben ik een regelmatige loper (vooral lange afstanden) maar sinds de start van het keto-avontuur, zijn de trainingen veel zwaarder en geraak ik niet vooruit. Stress en frustratie hebben nu tot spierverrekking geleid, tijd dus om te rusten en de mailtjes nog eens door te nemen en vooral geduld te oefenen. Zonder het sportmailtje had ik het opgegeven, mijn havermout stond al klaar ;-)

Het slapen gaat veel beter, de zin naar suiker is volledig weg, het echte hongergevoel begint te komen, we zetten nog even door!

Nogmaals bedankt en veel succes in de verdere keto-avonturen,

profile-pic
Griet Van S.

Schat aan informatie

Met Keto beginnen was als een puzzelstukje dat op zijn plaats viel. Altijd al een hartige trek gehad voor zout en vet, niet voor suiker, had ik al enige malen geëxperimenteerd met mediterrane ontbijtjes; ei, feta, olijven, tomaat, olijfolie…en geen brood. Telkens kwam dit mijn lijn ten goede. Maar nu, 57 jaar oud en midden in de menopauze, had ik het een beetje opgegeven om mijn figuur op peil te houden. Een maand geleden zei ik voor de grap tegen mijn vriendin: “kijk, ik begin Keto!” en stuurde een foto door van een avocado belegd met een spiegelei en brokjes feta. Tegelijk was mijn eigen nieuwsgierigheid gewekt en na mijn ontbijt ging ik wat speuren op het internet en kwam uit bij het KetoHuis. Hoe meer ik las en de recepten bekeek, hoe meer ik overtuigd geraakte dat Keto 100 % in mijn kraam past. Ik schreef me in voor de start to Keto. Op 1 april zei ik vast beslist tegen mezelf: ok this is D-day. En ik liet meteen ook even de wijn staan. Algauw2 kilo kwijt. Mijn garderobe toverde op slag broeken tevoorschijn waar ik gemakkelijk terug in kon. Het pafferige uit mij gezicht verdween al na een dag. En na één maand en drie kilo kwijt is het toch al niet meer alsof ik 6 maand zwanger ben als ik mijn buik uitsteek. 😊 😊 Zalig. Ik heb geen moeite meer om gevarieerde gerechtjes te bedenken, die bovendien lekker en verzadigend zijn. Op fb zijn ook veel groepen en pagina’s te vinden die ermee bezig zijn, inspiratie genoeg! Dank u Sofie en Christophe voor de talloze motiverende mails met een schat aan informatie en veel lekkere recepten en ideetjes. Heb nog niet eens tijd gehad om alle artikels te lezen maar dat komt nog. Voor mij is Keto een blijver. Vriendelijke groeten, Vera.

profile-pic
Vera Catteeuw

Tijd voor een evaluatie

21 dagen bijna voorbij. Tijd voor een evaluatie. De dagelijkse portie weetjes over de keto-lifestyle waren uiterst interessant en inspirerend. Wat ik vooral onthouden heb - en ik gebruik als ik keto uitleg aan vrienden - is de metafoor van de ijskast en de diepvries, met de insuline als champetter. De recepten heb ik enthousiast uitgeprobeerd. Je kan inderdaad lekker eten als je 'keto gaat'. Meten is weten. Bijna dagelijks heb ik met een ketostix de ketonen in mijn urine gemeten. Ik kwam helaas nooit verder dan de kleur die correspondeert met 'traces' (het eerste kleurtje na 'niks'), soms flirtend met 'faible'. Ik ben geen cijferfetisjist, maar die ketonen wil ik wel als brandstof voor mijn hersenen, mijn aangescherpte brein. Terugblikkend op mijn dagboek heb ik eenmaal per week 'sociaal' meegedronken, nooit bier, wel wijn en cava. Een beperkt aantal glazen omdat het mocht (maar toch beter niet in de aanpassingsfase, besefte ik nadien). The social force is strong in this one. Voor de rest was het zero-tolerance voor carbs. De ratio eiwitten-vetten zaten ook wel snor, lijkt me. Focus was 'geen koolhydraten' en 'goede vetten'. Wat dat laatste betreft, heb ik me niet beperkt: spek-eieren als ontbijt, steaks, avocado's, vette yoghurt, het ging er allemaal vlotjes in. Enkel in de eerste week ervaar ik wat sugar-dipjes, maar nadien nooit meer echt honger gehad. Best lekker gegeten eigenlijk. Voel me ook behoorlijk fit. Maar keto impliceert inderdaad wel beter plannen van het menu. Mijn keto-broodjes hebben intussen de near-perfection state bereikt. Gelukkig kan ik 's ochtends nog wel een paar uurtjes zonder ontbijt verder, met enkel koffie, een handvol noten en een halve pot greek yohurt. 's Avonds eet ik spontaan minder dan vroeger. Gewoon minder honger. Gisteren gestart met calorietjes tellen om toch maar dat felbegeerde gewichtsverlies te realiseren. De shift naar vetverbranding is een feit (denk ik). Nu probeer ik 20% onder de aanbevolen portie calorie te blijven, zonder honger want keto is geen dieet, it's a lifestyle! op het thuisfront heb ik alles onder controle. Kinderen doen (nog) niet mee (ze zijn 7 en 5), mijn vriendin begint stilaan mijn eetpatroon te copieren. De sociale context is de lastigste: restaurant, feestjes, recepties op het werk, etentjes met klanten, ... Eigenlijk moet je constant waakzaam blijven. Niet de honger noch de kwaliteit van de maaltijden maar de continue alertheid zijn de achilleshiel in mijn verhaal. Mijn million dollar questions: Ben ik al vet-aangepast? Gaan mijn keto-levels nog omhoog? Wanneer kickt het gewichtsverlies in (na de eerste 3 kilo's - water? - blijft de weegschaalwijzer gefixeerd op 98 kg (ik ben 1.87m groot). Groet! Koen

profile-pic
Koen

Lage instapdrempel en goede prijs-kwaliteitsverhouding

Goede prijs-kwaliteitsverhouding en lage instapdrempel gezien het format van de mailtjes maar toch het gevoel van een goede opvolging en “nabijheid”. Veel gevarieerde tips en wetenschappelijke achtergrond. De weekmenu’s geven leidraad en inspiratie gezien het toch een andere manier van eten en levensstijl is. Dank voor de begeleiding, ik had er veel aan. Het helpt allicht dat ik er zelf ook helemaal klaar voor was en opensta om me volledig onder te dompelen om me fitter te voelen. Een aanrader!

profile-pic
Miet Vromman

Clean-keto-addict

Ik was me al geruime tijd aan het verdiepen in het keto-dieet, maar heb nog veel bijgeleerd van jullie 21-dagen programma. De mails zijn een gezonde opeenvolging van zeer diepgaande informatie. Ondertussen ben ik helemaal omgetuned naar een clean-keto-addict, een paar kilo lichter en bovendien vecht ik op deze manier, naast mijn chemotherapiebehandeling, tegen kanker.

profile-pic
Elisabeth

Veel aan gehad!

Mijn 21-dagen keto uitdaging zitten er weer op. Het was een fijn ontbijt iedere ochtend....samen met een kop bulletkoffie het dagelijkste mailtje lezen voor informatie tips en goede adviezen. Ik was al eerder begonnen met keto maar omdat ik wat meer informatie wilde ben ik toch de uitdaging aangegaan. Heb er veel aan gehad! Ook het boek Ketoman heb ik gekocht en helemaal gelezen. Ik voel met met Keto superfit en ben erg blij met alles wat ketohuis aanbiedt. Ook de facebook pagina volg ik dagelijks hier haal ik ook veel nuttigs uit. Met nog zo'n kilo of 4 te gaan ben ik meer dan tevreden over het afvallen (dan in totaal 13 kilo kwijt) maar belangrijker nog, en voor mij een reden Keto te blijven, geen hoofdpijn meer en zelfs geen maagpijn. Slik al zo'n jaar of 30 maagzuurremmers doordat ik een gebroken middenrif, en daardoor reflux, heb. Ook vaak hoofdpijn, een strip paracetamol per week was niets ongewoons. Sinds keto heb ik geen last meer van maagklachten en ipv een strip paracetamol per week, zo'n 4 pillen de afgelopen 2 maanden. Keto is mijn levenstijl geworden en weet je wat het mooiste van alles is? Het kost niet eens moeite. Dus als je nog twijfelt, niet doen en ga de uitdaging aan!!!! Je zult zien dat het je heel veel brengt. Succes allemaal en groetjes, Angelique

profile-pic
Angelique Brouwers

Echt een aanrader

Erg leuk om mee te doen met deze 21 dagen. Elke ochtend keek ik uit naar het bericht in mijn mailbox en telkens was het een verrassing wat deze dag weer zou brengen. Dan weer een mooie documentaire (die mijn puberzoon zelfs heeft bekeken), dan weer achtergrondinformatie of tips over een bepaald gebied. Om te ontdekken wat keto eten is, vind ik dit een echte aanrader. Mijn enige 'maar' is dat ik voornamelijk plantaardig eet en deze 21 dagen wel gericht op het ook eten van dierlijke producten. Als dat geen probleem voor je is, dan zijn de recepten gevarieerd, goed te bereiden en zeker heel smakelijk!

profile-pic
Baudy Wiechers

Inspiratiebron

Ik vond de mails een grote inspiratiebron. De mails waren heel uitgebreid, duidelijk en van alle markten thuis. Goeie tips en fijne recepten. Bedankt voor het op weg helpen !

profile-pic
Regina

Iedere morgen uitkijken naar jullie mails!

Blij dat ik de 21dagen gedaan heb. Zoveel tips en verdieping in veel dingen voor wie het wil. Niks verplicht. Iedere morgen uitkijken naar jullie e-mail. Ik zou niet weten wat er beter zou kunnen. Ik voel me een pak beter ondanks serieuze gezondheidproblemen. Ik ben 6,5kg kwijt en 15cm. Bedankt voor alles. Ik volg verder bij de groep van KetoHuis. Grtjs Dorine

profile-pic
Dorine Verbeke

Mooi voor starters

Als je niet bekend bent met Keto is dit een hele mooie start om mee te beginnen. Alles wordt duidelijk en goed uitgelegd. Ik was er blij mee. Dank je wel.

profile-pic
Miranda Vromans

Heel leerzame mails 21 dagen lang met fantastische weekplanningen. Doe zo verder !

profile-pic
LINDA DHONT

Beter geholpen dan mijn huisarts

Heel erg bedankt voor jullie goede adviezen!
Hoewel jullie op grote afstand zitten, hebben jullie mij beter kunnen helpen dan mijn huisarts (die helaas niet zo op de hoogte is van verschillende diëten).

De borstvoeding is weer op gang en ik voel me heel goed.

profile-pic
Joceline

Top begeleiding

TOP BEGELEIDING , was al 5 maand bezig met KETO maar bleef toch op een platform, door mijn deelname aan 21 dagen start to keto zit mijn gewichtsverlies opnieuw in een stroomversnelling, energie ten top...... een aanrader voor iedereen die start met Keto. doe zo verder Ketohuis ! bedankt

profile-pic
Nancy Daems

Best lastig bij de start

Kennis is belangrijk om te weten waarom je iets wil ondernemen en dat was wordt door jullier in ruime mate geboden en daarnaast is het heel belangrijk om te weten wat je dan gaat eten in plaats van koolhydraatrijke gerechten en ook daarvoor zijn er op jullie site heerlijke recepten te vinden - de keto-kaassaus staat bij ons op nummer 1. Na een tijdje begin je verbetering in je gezondheid te zien en dat motiveert om door te gaan. ik ben dit jaar 50 jaar geworden en ik wil niet, naarmate ik ouder word, steeds een beetje verder aftakelen. jullie Start to keto heeft zeker meegeholpen toch de stap te zetten naar gezond oud worden en anders te gaan eten en leven, want het is best lastig om te beginnen. ik ben dus heel blij met jullie! Ariënne van Dijk

profile-pic
Ariënne van Dijk

Mijn brein werkt scherper

31 jaar en dringend nood aan verandering in mijn levensstijl. Onregelmatig eten, fast food, veel restaurantbezoeken voor het werk waren de regelmaat. Daarnaast voelde ik mij regelmatig opgeblazen en had een slechte nachtrust. Ik ben bij Start To Keto uitgekomen, na het bekijken van de magical pill documentaire op netflix. Uiteraard heel erg Amerikaans, maar ik begon me er wel in te verdiepen. Door deel te nemen aan deze challenge, kreeg ik duidelijke onderbouwde instructies om keto in te bouwen in mijn leven wat alles heel erg goed haalbaar maakt. Ondertussen een maand ver en ik voel me beter dan ooit. Ben wat kilo's afgevallen, slaap stukken beter en heb het gevoel dat mijn brein scherper werkt! Christophe en Sofie! Keep it up!

profile-pic
Simon Denys

Mijn lichaam kunnen resetten

De 21 dagen zitten er op, dank je wel! Ik heb mijn lichaam kunnen resetten naar afvallen, en ik voel me er goed bij. Heb in die 21 dagen veel informatie gekregen waarop op ik zeker een keto levensstijl kan handhaven in de toekomst!!

profile-pic
Loes Verbeek

Ondersteuning en motivatie was schitterend

Beste Sofie, Christophe Inderdaad mijn 21 dagen zijn achter de rug. Jullie ondersteuning en motivatie was schitterend. Ook mijn overtuiging dat in deze keto levensstijl een deel van mijn welzijn te vinden zal zijn. Op dit ogenblik probeer ik verder uit te zoeken wat ik beter moet doen. Met nauwelijks 1.5kg gewichtsverlies en nog steeds een loom gevoel zullen er zeker aandachtspunten te vinden zijn waar ik beter op moet letten. Voor de zekerheid start ik volgende week met een bloedanalyse. Dat helpt me misschien iets meer op weg. Voor de rest niets dan lof voor jullie beide. Jullie zijn twee fijne mensen, dat hebben we ook enkele zondagen geleden ook mogen vaststellen. Indien ik nog specifieke vragen voor jullie heb, weet ik jullie via mail of via FB te vinden. Hartelijke groet, Erik Hoogmartens

profile-pic
Erik Hoogmartens

21 dagen =
21 motivatiemomenten via e-mail
€39.00 €21
.00 (of promo €1/dag)

Keto is een tool. 
Om terug gezonder te worden.

De essentie van keto (als levensstijl) is in ketose zijn. De meeste onder ons leren over ketose na vaak een half of kwart leven op standaard Westers eetpatroon te draaien. We hebben heel ons leven zitten snacken en zijn grote suikerverbranders die typisch niet in staat zijn om bijvoorbeeld een maaltijd over te slaan. Daardoor hebben we wellicht een grotere “interventie” nodig.

Dat is waar ketose, een gezonde keto eetstijl, maar ook ‘vasten’ bijvoorbeeld in het spel komt. Allemaal aspecten om er op termijn een gezonde levensstijl van te maken.

Dit START TO KETO programma gaat je op 21 dagen tijd
met 21 stevige dagelijkse motivatie-impulsen
helpen het veel breder te zien dan hoe je er nu wellicht naar kijkt (als een dieet).

Daarom dat sport, slaap, maaltijd-timing en heel wat extra kenniszaken op 21 dagen aan bod komen. 


© Copyright 2019 KetoHuis  - Alle Rechten Voorbehouden -
Keto Huis & privacy | Algemene voorwaarden
We zijn geen voedingsdeskundigen of artsen. Alle informatie op deze website is gebaseerd op onze persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke verdieping in een keto levensstijl. Voor elke verandering in dieet of levensstijl is steeds een medische check-up aangewezen. 

>