Slim Keto Pakket

Ben je het beu om gefrustreerd en overweldigd te zijn? Wil je eindelijk een aanpak voor méér energie en een gezonder lichaam? De komende 30 dagen zijn de ideale periode om met keto te starten.
Pak die gezonde keto-levensstijl meteen zelf goed aan!

Met de juiste kijk uit onze 2 boeken, tientallen recepten, inspirerende eetweken en een motiverend 21-dagen programma bieden we je alle ingrediënten om keto goed aan te pakken. 


78.98 euro 49.50 euro 

Je hebt niet méér info nodig, wel de juiste!

Doe jij ook je best maar boek je geen echte, tastbare vooruitgang in de richting van je doelen?

PAK HET JUIST AAN

Je hebt al tientallen dieetpogingen ondernomen, maar telkens herval je in oude gewoontes. Je hebt gelezen dat keto je zou kunnen helpen, maar hebt geen idee hoe het precies aan te pakken. 

GA VOOR MEER ENERGIE

Je ploft 's avonds als een wrak in de zetel zonder energie. Je hongergevoel lijkt ook nooit getemd. 

EEN DUURZAME OPLOSSING

Ze hebben uiteenlopende labels en aandoeningen op je lijf geplakt de voorbij jaren. Je bent het beu dat jouw geval "zo vreemd is".  

Waarom de huidige kijk op voeding je niet helpt?

Onze huidige voedingsrichtlijnen zijn geen slimme strategie, en van het ene dieet naar het andere springen is dat allerminst. Voor het gros van de mensen is het totaal onnodig als je begrijpt wat een keto levensstijl je vertelt. En je echt de betekenis van de keto-aanpak begrijpt. Tot een aantal jaar geleden moest je slikken en aanvaarden wat de expert je voorschotelde. Dit mag. Dit niet. Dit is niet al te goed. Tot keto kwam.

Al die adviezen rond cholesterol, vetten, vlees of méér sporten bleken allemaal onzin.

Het alternatief werd opeens meetbaar. 

Je kon voeding en energie-verdeling plotseling allemaal objectiveren. Input. Output. Aan de hand van een loopbandtest bijvoorbeeld die peilt naar je verhouding suiker-vet tijdens inspanningen. Toestellen kwamen op de markt om je ketonen te meten. Bloedtest. Urinetest. Ademtest. Allemaal beschikbaar voor jan modaal. Die ketonen zorgden voor helderheid en scherpte, uren nadat je niet meer had gegeten. Het werd veel meer wetenschap dan geloof. 

Keto als gok tegen die moderne gezondheidsdogma’s die als wetenschap worden verkocht.


Dat zal je het volgende doen beseffen. Nu met tijd én ‘skin in the game’ voor jezelf (en je gezin) investeren in keto is het beste dat je kan doen voor je eigen toekomstige gezondheid.

sonia janssens

💪Wat ben ik blij om jullie te leren kennen. Ik was wel al een beetje op de hoogte van KETO,
(dacht ik) maar wat heb ik veel geleerd uit jullie boeken! Klaar, duidelijk, goede recepten, en zoveel meer. De 21 uitdaging vond ik best wel leerrijk, en jullie feedback was zeker welkom! Voel me ook zoveel beter en een paar kilo’s eraf. Dit was me de afgelopen jaren jaren nooit gelukt, dus ……een dikke pluim voor jullie! Ben een fan ! Ga me binnenkort inschrijven voor optimalisatie. Bedankt voor alles, Sonia

Slim Keto Pakket

Om je te helpen makkelijk, snel en op een correcte manier met keto te starten, bieden we je ons starterspakket aan. Wedden dat je nooit meer anders wil eten én leven? 


Welke soorten keto zijn geen goed plan?

Er zijn goede manieren om keto aan te pakken. Jammer genoeg zijn er ook heel wat manieren om het stevig te verknoeien.

 1. 1
  DIRTY KETO - We worden regelmatig met vragen hierrond bestookt. Hoeveel calorieën je ook verbrandt met de meest gesofistikeerde sportinspanningen, er is nooit een reden of rechtvaardiging om bewerkte rommelvoeding te eten, vaak onder het mom dat je keto volgt. Da's nog altijd vooral 'oude kijk'.
 2. 2
  KETO VOOR EFKES  - Heel wat keto-enthousiastelingen “proberen” keto en geven er na 3 weken (als het al zo lang is) de brui aan. Hun conclusie: keto is te moeilijk of niet geschikt voor hen. Een betere strategie: start op een stressvrij moment in je leven, wanneer je volledig voorbereid bent en je het voornemen hebt om minimaal pakweg zes weken in voedingsketose te blijven. 
 3. 3
  KETO UIT EEN POTJE. Dat is het soort keto dat je gaat doen als je verleid wordt tot een keto-programma op basis van ketonen-supplementen. Heel wat amateur-sporters dachten met die ketonen het nieuwe goud te vinden.
 4. 4
  KETO ONDER DRUK. Doe alles steeds op eigen tempo, geniet van je reis en vergelijk je resultaten niet met anderen. Besef ook dat veranderingen in lichaamsbouw een bijproduct zijn van de meest essentiële zaken: voordelen voor gezondheid, bescherming tegen ziekten en stappen om op kousenvoeten 100 jaar te worden.
 5. 5
  KETO UIT DE LOSSE POLS. Heb je nog niet het gevoel helemaal comfortabel en productief te zijn gedurende 16 uur zonder voeding (bijvoorbeeld van 20:00 tot 12.00), dan is je lichaam wellicht nog niet klaar voor all the way keto. Probeer eerst je vaardigheden wat aan te scherpen om richting keto te evolueren.
 6. 6
  CYCLISCH KETO. Je zal ze regelmatig zien passeren, mensen die cyclisch keto doen. Hun zogenaamde refeeds en cheat days hebben mogelijk negatieve effecten, zowel fysiek als psychologisch. Studies van keto-pioniers Dr. Jeff Volek en Dr. Stephen Phinney suggereren dat een enkele koolhydraatrijke maaltijd een keto-starter tot een week uit ketose kan halen.

Keto: korte kuur of levenslang avontuur?

Ketogene diëten hebben standaard het vreselijke nadeel dat ze het woord 'dieet' bevatten. Daarom dat wij die term NOOIT gebruiken, tenzij om aan te geven hoe dwaas die term wel niet is of hoe je er best anders naar kijkt. 


Dieet is dus een slecht gekozen woord; het heeft de verkeerde implicaties. Wanneer je het woord dieet hoort, ga je ervan uit dat je op regime gaat en je hoofddoel gewichtsverlies is. Om de verwarring groter te maken, resulteren ketogene diëten meestal nog in vetverlies ook! Aiaiai, o ironie. Dat wil zeggen, het resulteert in gewichtsverlies voor de persoon die aan de basis veel te zwaar is. Voor dat doel is het een top-interventie als die erin slaagt dit te bereiken.

Gewichtsverlies wordt in onze huidige maatschappij zo slecht begrepen dat de meeste mensen oorzaak en gevolg verwarren. We hebben geleerd dat gewicht het resultaat is van een delicaat evenwicht tussen vrijwillige energie-inname en vrijwillig energieverbruik.


Wat blijkt nu? Minder eten en méér bewegen lost obesitas niet op, omdat zwaarlijvigheid het gevolg is van biochemische energieregulatiesignalen die het lichaam vertellen om meer vet op te slaan en het niet voor energie te gebruiken, ongeacht hoeveel energie er binnenkomt en hoeveel het lichaam technisch zou kunnen missen. Als je huidige eetstijl deze signalen niet op de juiste manier beïnvloedt, zullen je inspanningen voor vetverlies hélemaal niet of slechts tijdelijk werken.

Eigenlijk is de uitweg vrij eenvoudig

 • Wanneer je metabolisme beschadigd is, heb je geen energie. Heb je geen energie, wil je vaker eten. 
 • Spontaan zoek je dan voeding die de schade verergert. Het is een valstrik, maar er is een uitweg. Wanneer je metabolisme gezond is, kan je lichaamsvet verbranden.
 • Door dat lichaamsvet te verbranden, kan je lichaam ook een soort hersenenergie produceren. Die noemen we ketonen, een speciale brandstof. Ketonen voorkomen dat je hersenen suiker nodig hebben. Je krijgt die ketonen niet uit voeding. Je lever maakt ketonen aan voor je brein.
 • Wanneer je hersenen ketonen kunnen krijgen, heb je altijd voldoende energie en door de band genomen niet zo vaak honger.

Start vandaag je eigen keto avontuur

 • 21 dagen motivatie & informatie per mail
 • Keto advies, recepten en verschillende eetweekplannen
 • Toegang tot ketohuis voor al jouw vragen
 • Ketohuis Kookt paperback versie thuis toegestuurd (1ste druk - 176 pagina's)
 • Ketoman paperback versie thuis toegestuurd (3de druk - juli 2020 - 216 pagina's)

GETUIGENISSEN

Lees wat anderen over de inhoud van het keto-pakket vertelden

Mijn eerste stap naar een ketogene levensstijl was het aanschaffen van het Ketoman boek en het keto huis receptenboek. Dit boek geeft een super goed inzicht!! Vele malen makkelijker en prettiger te lezen dan andere informatiebronnen. En duidelijker, want het is in het begin echt wel even een omschakeling. Tevens is het boek een goed naslag werk en ik lees er nog regelmatig dingen in na en verwacht dit ook nog wel vaak te blijven doen. Na eerst 2 weken gestart te zijn met Keto en gerechten gemaakt uit het receptenboek toch ook de 21 dagen Challenge aangegaan. Dit geeft nog veel beter inzicht! En extra motivatie, en de support van jullie is super! Je kunt vragen stellen en krijgt keurig en snel antwoord. Ik kan het iedereen aanraden die start met Keto. De recepten zijn lekker en makkelijk te breiden. Zelfs mijn man houdt het vol zonder enige moeite! Nu 7 weken verder is het eigenlijk al heel gewoon geworden en we voelen ons goed! 

Annemieke Diepeveen


Na jaren sukkelen met mijn gewicht begon ik 3 weken geleden aan start to keto. Een beetje met de idee van: 't zal ook wel weer niet werken. Door mijn pcos is afvallen immers enorm moeilijk. Ik kocht het boek ketoman en las het in 1 dag uit. Zou dit echt kunnen? Ik meldde me aan voor de reeks, en begon vol enthousiasme. De eerste weekplanning was even schrikken: zoveel eieren en vetten! Maar al vanaf de eerste maaltijden merkte ik verschil. Ik was voldaan, geen trek meer tussendoor en mijn 2 L water per dag gingen er vlot in. Na 3 weken ben ik 6kg kwijt, maar nog belangrijker: ik voel me energieker, frisser, en de kinesiste merkte duidelijk verschil tijdens de behandeling voor mijn lymfeoedeem. 

Leen Hendrix


Jullie namen me 21 dagen mee op reis om mijn levensstijl te veranderen naar keto.
Het was boeiend! Ik dacht dat ik me al goed had ingelezen voor ik met jullie challenge begon. Niets was minder waar. De mails die ik mocht ontvangen waren stuk voor stuk interessant.
Ik kamp al jaren met verschillende gezondheidsproblemen waaronder CVS, PCOS, overgewicht...
Sedert ik keto eet zien mijn huisgenoten een veranderend effect. Een positief effect! Er zijn inderdaad kilo’s verdwenen en ook centimeters. Ik voel op andere vlakken ook al wat verbetering

Ann Andries


Ketoman is eindelijk eens een boek over de keto levensstijl dat vlot leest, zeer begrijpelijk geschreven is en waar je ECHT iets aan hebt. Ik had al een redelijke basiskennis, maar heb toch heel wat bijgeleerd. Zekere de praktische kant wordt goed toegelicht. Omdat ik zelf nog een extra steuntje in de rug kon gebruiken, heb ik me aanmeld voor de 21-dagen challenge: ook een topidee! Kort samengevat: ongeacht jouw voorkennis of voorgeschiedenis, als je wilt weten hoe je jouw lichaam terug gezond kunt krijgen zonder je blauw te betalen aan dure producten, rare diëten,... -> lees dit boek!

Melissa Gasthuys


Ons keto-pakket nog eens op een rijtje


Juiste Kennis

Ons boek 'Ketoman' in paperback

Een gids die je motiveert en inspireert om correct met een gezonde keto levensstijl te starten. Voeding is niet het hele plaatje.

Een denkkader om de juiste houding en gewoontes te hebben als je keto serieus een kans wil geven. Met vele verdiepende concepten en anekdotes.


Makkelijke Recepten

Ons boek 'Ketohuis Kookt' in paperback 

Ketohuis Kookt biedt je praktisch keto-advies om je voeding te optimaliseren, een aantal eetweken én 45 eenvoudige recepten die gemakkelijk en snel klaar zijn.
Ontdek onze pure keto-keuken.


21 dagen lang Motivatie

Start To Keto

Ons online programma Start to Keto
We geven je 21 dagen lang online begeleiding, recepten,
motivatie, verdieping en toegang tot feedback van ketohuis.
78.98 euro 49.50 euro 

Veelgestelde vragen

 • Algemeen

 • Start to Keto programma

 • Ketohuis Kookt boek

 • Ketoman boek

Hoe lang is dit pakket geldig?

Je kan ons keto-pakket het hele jaar door bestellen.

Wat ontvang ik fysiek in de bus?

Je ontvangt onze twee boeken thuis opgestuurd. Het online Start to Keto programma krijg je toegestuurd gedurende 21 dagen op het opgegeven e-mail adres. 

>
× Hoe kunnen we je helpen?