snelle verzending

We schieten snel in actie

veilige betaling

Je gegevens zijn veilig

Leef gezond, winkel gezond


  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • E-Book Autofagie (PDF – 40 pagina’s)

E-Book Autofagie (PDF – 40 pagina’s)

3.99

- +

Je zult misschien denken, daar heb je weer een nieuw dieet, maar autofagie heeft niks met diëten te maken. Het is een methode om cellen in je lichaam te laten herstellen. Dat je daarbij waarschijnlijk ook eventueel overgewicht aanpakt is mooi meegenomen, toch? Het past ook perfect in een gezonde keto levensstijl.

Bovendien heeft autofagie (en periodiek vasten als praktische toepassing ervan) veel voordelen die de levensduur en aspecten van ziekte-preventie ten goede komen. Wat en hoe het echt werkt, en hoe je het best aanpakt, bespreken we in dit E-book (40 pagina’s). Met een relaas van Ketomans eigen experiment: 5 dagen lang periodiek vasten!

Ben nu in de tweede vastendag wat een fantastische gids en wat fijn dit te ondergaan. Hartelijk dank door het boek én de artikelen weet je wat het eigenlijk allemaal met je lichaam doet. (Linda Hulshof)

Dank je wel voor je duidelijke uitleg over het vasten en dank voor jouw persoonlijke verslag. Zeer waardevol. (Germaine)

Zeer duidelijk voor iemand die zich voor het eerst in autofagie verdiept. Sinds gister hoor ik voor het eerst over het woord “autofagie” en ik probeer er zoveel mogelijk over te weten. Ik ben al jaren gewend met maandelijks vasten tijdens Ramadan, maar ik heb me nooit echt verdiept in wat het echt met ons lichaam doet. Jouw geciteerde zin van: “ elke dwaas kan vasten, maar alleen de wijze man weet hoe hij een vasten moet verbreken” raakte me diep. Volgende maand zal ik de Ramadan mee vasten en dit jaar zal ik gebruik maken van jouw tips/adviezen. Ik hoop ook op een gezonde manier af te vallen. Mijn dank is enorm! (Sara)

 

snelle levering

7 dagen/week

3 jaar ervaring

Tevreden klanten

100% Veilige checkout

je gegevens zijn veilig

In jouw buurt

je shopt lokaal

>