snelle verzending

We schieten snel in actie

veilige betaling

Je gegevens zijn veilig

Leef gezond, winkel gezond


Ketoman E-book (PDF)

7.99

- +

“Ketoman licht de keto-levenstijl glashelder toe. De theorie wordt aangevuld met voorbeelden en échte ervaringen, wat maakt dat je als lezer begrijpt wat je leest en ook al meteen een aantal vooroordelen kan herkennen en counteren. Het is zeer vlot geschreven en leest als een trein en is volgens mij een absolute aanrader voor iedereen die getriggerd is om de stap te wagen!” (Elizabeth)

“Eindelijk eens een boek over de keto levensstijl dat vlot leest, zeer begrijpelijk geschreven is en waar je ECHT iets aan hebt. Ik had al een redelijke basiskennis, maar heb toch heel wat bijgeleerd. Zekere de praktische kant wordt goed toegelicht. Omdat ik zelf nog een extra steuntje in de rug kon gebruiken, heb ik me aanmeld voor de 21-dagen challenge: ook een topidee! Kort samengevat: ongeacht jouw voorkennis of voorgeschiedenis, als je wilt weten hoe je jouw lichaam terug gezond kunt krijgen zonder je blauw te betalen aan dure producten, rare diëten,… -> lees dit boek!” (Melissa)

“Ondertussen een goed jaar bezig met Keto. Gestart door het Keto Huis FB-pagina… en Christophe zijn six pack. Een 15-tal kilo lichter komt er bij mij na meer dan 20 jaar ook terug ééntje tevoorschijn. Waarom het Ketoman boek aanschaffen? Mijn keto avontuur was nogal vanuit de losse pols. Zoals verwacht geeft dit boek mij een dieper inzicht in hoe mijn lichaam van suiker- naar vetverbranding omschakelde en de juiste kennis om het – op een haalbare manier – zo te houden. Wat mij betreft zowel voor de Keto starters en gevorderden een absolute aanrader.” (Peter)

Andere suggesties…

snelle levering

7 dagen/week

3 jaar ervaring

Tevreden klanten

100% Veilige checkout

je gegevens zijn veilig

In jouw buurt

je shopt lokaal

>