WE HELPEN JE GRAAG VERDER 


Ketohuis is een platform voor mensen die zich willen heruitvinden aan de hand van een gezonde keto-levensstijl.

Je kan bij ons terecht voor de juiste keto educatie, uiteenlopende workshops en online programma's. Maandelijks kan je ook ons Pop-Up Restaurant in Antwerpen bezoeken om er keto te proeven en te praten.

KetoHuis biedt producten en diensten aan om je te helpen gezonde gewoontes te creëren en zo het leven te leiden dat je zelf ambieert. 

Sofie & Christophe

Onze boeken

Ketoman boek
(+ startersgids) 

Keto Weten.
Een gids die je motiveert en inspireert om correct met een gezonde keto levensstijl te starten. Voeding is niet het hele plaatje.

Ketohuis Kookt  

Keto Eten. 

 "Ketohuis Kookt" is het langverwachte vervolg op Ketoman, dit keer aangevuld met praktisch keto-advies, een aantal eetweken én 45 praktische recepten. Neem een kijkje in onze pure keto-keuken.

Onze events (tijdelijk stopgezet omwille van het coronavirus)

Keto Workshops

Pak keto juist aan.  Ontdek op een informele manier én met heel wat lekkers hoe je keto kan inpassen in jouw leven.

KetoHuis Pop-Up Restaurant 

1 weekend per maand kan je in ons pop-up restaurant

op een unieke locatie in Antwerpen komen keto praten en proeven.


Onze digitale programma's

Online Start to Keto

We leren je Keto Eten én Leven. 21 dagen lang dagelijkse mails, motivatie, recepten en toegang tot feedback van KetoHuis. 

Online Kinder Keto

12 dagen lang kennis, inzichten en praktische tips via mail om een gezonde keto levensstijl in je gezin (met jonge kinderen) toe te passen .

Persoonlijke begeleiding

Individuele coaching

Heb je behoefte aan een persoonlijke opvolgingstraject?  Met een goede balans tussen keto kennis, sport, slaap en voeding. Langdurige  én kortdurende trajecten zijn mogelijk, zowel live als op afstand.  

Ad hoc vragen

Heb je een aantal vragen rond keto? En wil je snel verder geholpen worden? We staan je graag te woord om ons persoonlijk advies te geven (via skype of telefoon). 


"

We zijn ongeveer een maand verder en ik denk niet dat ik ooit nog anders ga eten. Ik at al jaren volgens Pascale Naessens maar ik had toch nog af en toe van die zondige momenten. Snel een sandwich tussendoor, frieten op vrijdag, verslaafd aan M&M's voor tv en ook wel gigantisch veel fruit (het overbekende fruitontbijt van Pascale Naessens). Ik ben eindelijk verlost van de "geheimzinnige" dagelijkse buikpijn waar men mij geen uitleg voor kon geven, alleen een geneesmiddel tegen darmspasmen …. Ik heb bakken energie, geen hongergevoel, geen hunkeringen meer. 5 kg ben ik kwijt en dat voelt heerlijk. Ik was geen dikkerdje maar er zaten kilo's die er niet moesten zitten, ik voel nu dat mijn lijf weer beter bij mij past. Die mottige "ik lijk wel 9 maanden zwangere "buik 's avonds is weg. Ik doe aan IF omdat ik ook geen nood heb aan voedsel 's morgens en mij eigenlijk had aangeleerd om te ontbijten omdat "het zogezegd moest". Het is soms nog een beetje zoeken maar met het boek "ketohuis kookt", jullie geweldige website enz kom ik er wel. Ik wil binnenkort ook wel nog eens bij jullie komen eten ;-) Alvast bedankt voor het extra steuntje in de rug. Jullie recepten zijn zzzzzzallllliiiiiggggg….Kim Cramer


Waarom Ketohuis?

De gezondheidsnoot wereldwijd lijkt enorm moeilijk te kraken. In juli 2017 waren we een maand lang in Nicaragua. Het aantal kinderen met type 2 diabetes is er schrijnend. En ouders zijn zich door jarenlang verkeerd voedingsadvies van geen kwaad bewust. Met Keto Huis willen we daar verandering in brengen. Ook hier in het Westen.
De voorbije jaren zijn we overtuigd geraakt dat insuline-resistentie een groot probleem is in de wereld, en een keto levensstijl de juiste manier is om dit te bekampen. nicaragua

CONTACT

Sofie & Christophe
Lange Leemstraat 224b
2018 Antwerpen 
ketohuis@gmail.com

> Lees meer over onze filosofie

Keto Huis Logo

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Ontvang alle laatste nieuwe recepten en artikels. 


© Copyright 2020 KetoHuis  - Alle Rechten Voorbehouden -
Keto Huis & privacy | Algemene voorwaarden
We zijn geen voedingsdeskundigen of artsen. Alle informatie op deze website is gebaseerd op onze persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke verdieping in een keto levensstijl. Voor elke verandering in dieet of levensstijl is steeds een medische check-up aangewezen. 

>