WE HELPEN JE GRAAG VERDER 

Keto Huis is een platform voor mensen die zich willen heruitvinden aan de hand van een gezonde keto levensstijl (*). We delen onze eigen ervaring met keto, publiceren verdiepende artikels en eenvoudige heerlijke recepten met als doel een gezonder leven te leiden.  Je kan bij ons terecht voor keto advies, coaching en uiteenlopende workshops en events. 

* Wat is een gezonde keto levensstijl?

Sofie & Christophe

Keto Workshops

Ontdek de voordelen van de keto levensstijl en hoe je praktisch snel kan starten.

Je hebt al iets gehoord over keto of de “keto levensstijl”, maar kent er nog bitter weinig van. Je wil graag meer vertrouwen en kennis om snel zelf van start te gaan.

Ketoman boek

Lees het boek "Ketoman: bevrijd van alle onzin. Eetstrategieën voor sceptici. En ontvang een gratis keto startersgids. 

KetoHuis Restaurant 

1 weekend per maand kan je in ons pop-up restaurant

op een unieke locatie in Antwerpen komen keto praten en proeven.


Start to Keto

We leren je Keto Eten én Leven. 21 dagen lang dagelijkse begeleiding, motivatie, recepten en toegang tot feedback van KetoHuis. 

Keto Gezondheidscoaching

We bieden persoonlijke opvolgingstrajecten aan. Met een goede balans tussen keto kennis, sport, slaap en voeding. Langdurige  én kortdurende trajecten zijn mogelijk. Zowel live als op afstand.  

Kinder Keto

12 dagen lang kennis, inzichten en praktische tips om een gezonde keto levensstijl in je gezin (met jonge kinderen) toe te passen .


sarah

"

Gisterenavond een hele gezellige, leerrijke en smakelijke tijd doorgebracht bij Sofie en Christophe in het Keto Huis. Mijn doel voor de workshop was meer inzicht krijgen in de gezondheidsvoordelen van een keto-levensstijl, concrete tips en ervaringen verzamelen en lekker keto eten :-). Dat is allemaal gelukt! Ik ga er nu echt aan beginnen, met veel inspiratie en zonder stress. Dankjewel Sofie en Christophe en succes aan alle keto-vrienden.Sarah Coppens 


Waarom Keto Huis?

De gezondheidsnoot wereldwijd lijkt enorm moeilijk te kraken. In juli 2017 waren we een maand lang in Nicaragua. Het aantal kinderen met type 2 diabetes is er schrijnend. En ouders zijn zich door jarenlang verkeerd voedingsadvies van geen kwaad bewust. Met Keto Huis willen we daar verandering in brengen. Ook hier in het Westen.
De voorbije jaren zijn we overtuigd geraakt dat insuline-resistentie een groot probleem is in de wereld, en een keto levensstijl de juiste manier is om dit te bekampen. nicaragua

© Copyright 2019 KetoHuis  - Alle Rechten Voorbehouden -
Keto Huis & privacy | Algemene voorwaarden
We zijn geen voedingsdeskundigen of artsen. Alle informatie op deze website is gebaseerd op onze persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke verdieping in een keto levensstijl. Voor elke verandering in dieet of levensstijl is steeds een medische check-up aangewezen. 

>