We helpen je bij een gezonde keto levensstijl*

Keto Huis is een platform voor mensen die zich willen heruitvinden aan de hand van een gezonde keto levensstijl. We delen onze eigen ervaring met keto, publiceren verdiepende artikels en eenvoudige heerlijke recepten met als doel een gezonder leven te leiden. We organiseren uiteenlopende workshops en events. 

Keto Workhops

Ontdek de voordelen van de keto levensstijl en hoe je praktisch snel kan starten. 

Je hebt al iets gehoord over keto of de “keto levensstijl”, maar kent er nog bitter weinig van. Je wil graag meer vertrouwen en kennis om snel zelf van start te gaan.
keto workshop

Keto Restaurant

1 weekend per maand kan je in ons pop-up restaurant

op een unieke locatie in Antwerpen komen keto praten en proeven.
keto restaurant

Start to Keto

Uitgebreide motivatie- en informatiemails om je gezonde levensstijl op gang te brengen. 21 dagen lang dagelijkse begeleiding, motivatie, recepten en toegang tot feedback van KetoHuis. 

Start to Keto

Keto Life Coaching

We bieden persoonlijke opvolgingstrajecten aan. Met een goede balans tussen keto kennis, sport, slaap en voeding. Langdurige  én kortdurende trajecten zijn mogelijk. Zowel live als op afstand.  

Ketoman boek

Krijg je graag alle tips, strategieën en praktische richtlijnen om met keto te starten op één plek?
Lees het boek 'Ketoman' & ontvang ook de gratis startersgids.

ketoman boek en startersgids

Word gratis lid van de gesloten KetoHuis Groep op Facebook

Op zoek naar tips & tricks over een keto manier van eten, bewegen, en leven?
Meer dan 1.800 leden delen informatie, recepten en inzichten!


sarah

"

Gisterenavond een hele gezellige, leerrijke en smakelijke tijd doorgebracht bij Sofie en Christophe in het Keto Huis. Mijn doel voor de workshop was meer inzicht krijgen in de gezondheidsvoordelen van een keto-levensstijl, concrete tips en ervaringen verzamelen en lekker keto eten :-). Dat is allemaal gelukt! Ik ga er nu echt aan beginnen, met veel inspiratie en zonder stress. Dankjewel Sofie en Christophe en succes aan alle keto-vrienden.Sarah Coppens 


Waarom Keto Huis?

De gezondheidsnoot wereldwijd lijkt enorm moeilijk te kraken. In juli 2017 waren we een maand lang in Nicaragua. Het aantal kinderen met type 2 diabetes is er schrijnend. En ouders zijn zich door jarenlang verkeerd voedingsadvies van geen kwaad bewust. Met Keto Huis willen we daar verandering in brengen. Ook hier in het Westen.
De voorbije jaren zijn we overtuigd geraakt dat insuline-resistentie een groot probleem is in de wereld, en een keto levensstijl de juiste manier is om dit te bekampen. nicaragua

© Copyright 2019 KetoHuis  - Alle Rechten Voorbehouden -
Keto Huis & privacy | Algemene voorwaarden
We zijn geen voedingsdeskundigen of artsen. Alle informatie op deze website is gebaseerd op onze persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke verdieping in een keto levensstijl. Voor elke verandering in dieet of levensstijl is steeds een medische check-up aangewezen. 

>

'START TO KETO' (start elke zaterdag)
21 DAGEN
21 MOTIVATIE- MOMENTEN