We helpen je keto te leven

Ketohuis wil je de juiste kennis en praktische informatie bieden om aan de slag te gaan met een gezonde keto-levensstijl.

We staan je bij om gezonde gewoontes te creëren en zo het leven te leiden dat je zelf ambieert. 

Onze missie met Ketohuis? 
Mensen helpen hun gezondheid terug in eigen handen te nemen.

Over dat bos en de bomen...

Heb je ook dat gevoel dat je door het bos de bomen niet meer ziet? Wat is nu wél of niét goed voor je lichaam? Zijn alle koolhydraten echt ongezond? En wat met die vetten, die kunnen toch absoluut niet goed zijn voor je lichaam? En is keto in combinatie met sporten nog mogelijk?

We willen je no-nonsense antwoorden geven zodat je snel zelf aan de slag kunt. We vertellen je hoe je op een gezonde én duurzame manier gewicht kunt verliezen. Wat je lichaam nodig heeft als brandstof en hoe je energiedips kan vermijden.

Ontdek welke voeding je vooruit helpt

De voorbije decennia is de definitie van voeding enorm verschoven. Heel veel zaken die we eten, zijn geen voeding. Kwaliteitsvol vlees, vis en gezonde vetten zijn cruciaal.

Leer je lichaam terug kennen 

Elk lichaam is uniek. We geven je alle tools in handen om terug je lichaam te leren kennen en te ontdekken wat voor je werkt. 

Blijf je ontwikkelen

Wetenschap verandert. Mensen die succesvol zijn, durven uit te testen en zich aan te passen. Neem alles altijd met een gezonde korrel zout! 

Neem je gezondheid terug in eigen handen. 

Kies ervoor om terug gezond door het leven te gaan. Je bent het jezelf verschuldigd.

Onze boeken 

We documenteerden onze kijk in twee boeken. Ketoman is een gids die je motiveert en inspireert om correct met een gezonde keto levensstijl te starten. Voeding is niet het hele plaatje. Ons nieuwste boek Ketohuis Kookt geeft je onze recente kijk op keto, praktisch advies, heel wat recepten en een aantal eetweken (voor man, vrouw & kinderen). 

Ketohuis Kookt

Ketohuis kookt biedt je praktisch keto-advies om je voeding te optimaliseren, een aantal eetweken én 45 eenvoudige recepten die gemakkelijk en snel klaar zijn. 


Ontdek onze pure keto-keuken. 


Keto-pizza, quiche of cake anyone?

Ketoman 

Een gids die je motiveert en inspireert om correct met een gezonde keto levensstijl te starten. Voeding is niet het hele plaatje.

Een denkkader om de juiste houding en gewoontes te hebben als je keto serieus een kans wil geven. Met vele verdiepende concepten en anekdotes.

Ontdek onze “21-dagen-uitdaging" om snel en correct van start te gaan. 

We helpen je terug controle te krijgen over je gezondheid en welzijn. Voor iedereen die gewicht wil verliezen, méér energie wil of zijn immuunsysteem wil versterken. We geven je 21 dagen lang begeleiding, recepten,
motivatie, verdieping en toegang tot feedback van ketohuis.

kim kramer

We zijn ongeveer een maand verder en ik denk niet dat ik ooit nog anders ga eten. Ik at al jaren volgens Pascale Naessens maar ik had toch nog af en toe van die zondige momenten. Snel een sandwich tussendoor, frieten op vrijdag, verslaafd aan M&M's voor tv en ook wel gigantisch veel fruit (het overbekende fruitontbijt van Pascale Naessens). Ik ben eindelijk verlost van de "geheimzinnige" dagelijkse buikpijn waar men mij geen uitleg voor kon geven, alleen een geneesmiddel tegen darmspasmen …. Ik heb bakken energie, geen hongergevoel, geen hunkeringen meer. 5 kg ben ik kwijt en dat voelt heerlijk. Ik was geen dikkerdje maar er zaten kilo's die er niet moesten zitten, ik voel nu dat mijn lijf weer beter bij mij past. Die mottige "ik lijk wel 9 maanden zwangere "buik 's avonds is weg. Ik doe aan IF omdat ik ook geen nood heb aan voedsel 's morgens en mij eigenlijk had aangeleerd om te ontbijten omdat "het zogezegd moest". Het is soms nog een beetje zoeken maar met het boek "ketohuis kookt", jullie geweldige website enz kom ik er wel. Ik wil binnenkort ook wel nog eens bij jullie komen eten ;-) Alvast bedankt voor het extra steuntje in de rug. Jullie recepten zijn zzzzzzallllliiiiiggggg….


Onzeker hoe je een gezonde levensstijl kan starten bij je kinderen? Volg  “12 dagen lang" ons online programma. 

Volg ons Kinder Keto programma en ontvang 12 dagen lang inzichten, kinderrecepten, snacks, handvaten, verdieping en toegang tot feedback van ketohuis.

Ontdek ons volledig keto starterspakket

Pak die gezonde keto-levensstijl meteen goed aan!

Met het advies uit onze 2 boeken, tientallen recepten, inspirerende eetweken en een motiverend 21-dagen programma bieden we je alle ingrediënten om keto meteen zelf goed te starten.

Optimaliseer je “keto leven" op 25 dagen tijd. 

Ons nieuwe online programma voor elke ketoman of ketovrouw die zijn keto leven naar een hoger niveau wil tillen.
De beste formule om die gezonde keto levensstijl de rest van je leven aan te durven.

Digitale e-books

Wil je graag snel starten met een gezonde keto levensstijl? Download onze digitale boeken (pdf-formaat). Zo heb je echt alle informatie op zak om keto meteen juist aan te pakken.

Autofagie: Vasten (deelvasten of IF)

Vasten om beter te presteren en gezonder te leven. 

In dit E-book (PDF - 40 pagina's)  bespreken we de wetenschap en gezondheidsvoordelen van autofagie & vasten, en hoe het je het praktisch kan aanpakken in je eigen leven. 

Gids keto
vervangproducten

In deze gids (PDF) geven we je praktisch mee waarmee je bepaalde huidige producten (bloem, suiker, pasta, pizza, brood etc) kan vervangen.
Met klikbare links naar heel wat recepten.

Checklist keto ingrediënten

In deze handige keto ABC geven we je de basis om te starten met keto.
Met een handige cheat sheet en uitgebreide lijst producten als hulpmiddel wanneer je naar de winkel gaat.

Ketoman
e-book (PDF)

Download het boek "Ketoman: bevrijd van alle onzin. Eetstrategieën voor sceptici" in pdf-vorm (216 pagina's).


Zo heb je de inzichten van ketoman altijd op zak.


Persoonlijke begeleiding

Ons doel is eenvoudige, leerrijke producten te creëren zodat mensen zelf makkelijk aan de slag kunnen. Toch beseffen we dat niet iedereen zijn gezondheid of levensstijl zomaar op eigen houtje over een andere boeg kan gooien. Daarom bieden we ook individuele coaching om toe te werken naar je persoonlijke doelen. 

Individuele coaching

Heb je behoefte aan een persoonlijke opvolgingstraject? Met een goede balans tussen keto kennis, sport, slaap en voeding. Langdurige én kortdurende trajecten zijn mogelijk. Alles wordt gepersonaliseerd op basis van je persoonlijke noden.


Eenmalig consultatie

Je bent met keto gestart maar wil een aantal aspecten of twijfels rond de keto levensstijl met ons bespreken.


LINdy beernaert

Top ervaringen en begeleiding met Ketohuis en met Christophe en Sofie 💪21 dagen start to keto gevolgd, dat waren allemaal super handige tips en tricks om de ketolevensstijl te volgen en menu’s, ketoman en ketohuis kookt in 1 dag uitgelezen en super duidelijk uitgelegd en top gerechtjes. Toch laste ik teveel een cheatday in, waarvan ik verlost wou geraken en wou ik toch nog wat gewicht verliezen die er niet kwam op mijn eentje. Dan besloten om de persoonlijke coaching aan te gaan door Christophe, topbegeleiding op individuele noden en op maat, ondertussen 3 maand verder, enkele kilo’s lichter, geen cheatdays meer nodig, geen alcohol meer nodig, en goed geïntroduceerd in het vasten. ❤️ het ketoleven.
Dank u wel Christophe en Sofie.

Bezoek ons “Keto Guesthouse" in Mindelo, Kaapverdië. 

Een uniek guesthouse in hartje Mindelo, São Vicente, eiland op Kaapverdië dat een thuisgevoel, een dagvers lokaal ontbijt en een gezonde levensstijl combineert.

>