Keto Poke Bowl Event

Kom naar onze Keto Meet-Up voor startende of ervaren ketomannen en -vrouwen

Twee jaar geleden moesten ook wij hals over kop onze fysieke events (keto-restaurant en workshops) afzeggen. De wereld stond even stil. Ook onze eigen toekomstplannen.
Het tij lijkt eindelijk gekeerd. Reizen is weer wat makkelijker; beperkingen ebben weg. We hebben allemaal heel wat bijgeleerd. Hoog tijd dus om als keto fan elkaar (terug) in levenden lijve te zien.

Op woensdag middag 22 juni 2022 organiseren we ons tweede keto poke bowl event in Antwerpen. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Verwacht je aan een gezellige, informele lunch in Antwerpen waar elke keto-fan zijn eigen ervaring en tips kan delen. Wij zorgen voor organisatie, locatie en heel wat keto-vriendelijke gerechten
in poke bowl stijl.

Inbegrepen in het culinaire aanbod: talrijke gerechtjes, dessert, water, thee en koffie.

We verrassen je ook met een aantal
Kaapverdiaanse proevertjes. 

Foto's van de eerste Poke Bowl Meet-Up op donderdag 2 juni 2022

Concreet

Datum: Woensdag 22 juni (extra datum!)
Tijdstip: 11u30 - 14u30
Locatie: Lange Leemstraat 224 b, Antwerpen

Kostprijs: 35 euro (Inschrijving op voorhand verplicht)

Jullie gastheren

We zijn Christophe Bouten en Sofie Desmedt. In 2017 zijn we gestart met ketohuis, een platform voor mensen die zich willen heruitvinden aan de hand van een gezonde keto levensstijl.

Maak kennis met alle aspecten van een gezonde keto-levensstijl. We delen met plezier onze eigen ervaringen, tips en goede gewoontes. Die dag eten we samen, inspireren we elkaar en leren we bij.

hoog tijd om bij te praten

We zijn enorm blij dat we na twee jaar opnieuw zonder beperkingen events kunnen organiseren. We kijken er naar uit om jullie (terug) te zien. Deze Poke Bowl events worden een informeel samenzijn met alle ruimte voor culinaire ervaring, kennisuitwisseling en tips & tricks over een gezonde keto levensstijl. 

gezonde keto levensstijl 2.0

De voorbije twee jaar hebben we onze keto levensstijl nog verder kunnen optimaliseren.  Qua weer en gezond klimaat is het makkelijker in een omgeving zonder industrie, een traag levensritme en met dagelijks zon, zee en zout. Qua voeding was het aanvankelijk wat moeilijker door de beperktere opties. Gelukkig hebben we onze routine gevonden en kiezen we nog meer dan vroeger voor verse, natuurlijke producten, zonder al te veel brood- en of suikervervangers. Waar een wil is, is een weg.

Wat anderen zeggen over
onze voorbije events (restaurant & workshops)

"

Hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid. Het Ketohuis is een magnifieke setting, jullie zijn zulke lieve en warme mensen, ik voelde me onmiddellijk welkom.
De avond was super gezellig, ongedwongen en de hapjes en het eten waren stuk voor stuk lekker, maar de avond was vooral ook zeer leerrijk, informatief en interactief.
Het was oprecht een zeer fijne eerste kennismaking met Keto !
Ik ga weldra de uitdaging aan en ben zeer benieuwd naar de resultaten !
Dankjulliewel 


Vicky De Becker 


"

Ondanks dat ik mezelf al enige tijd geleden verdiept heb in Keto was de avond zeer zinvol. Het is prettig om te ervaringen van anderen te horen. Sofie en Christophe zijn zeer gastvrije mensen, leggen de materie goed uit. De opties die je eventueel kunt toepassen en hoe je van start kunt gaan met deze levensstijl. Eigenlijk zou ik iedere ouder aanraden naar hun ervaringen te luisteren, hoe zij Keto hebben toegepast in hun leven met twee jonge kinderen. Dank je wel beiden voor de fijne en leerzame avond.


Angelique Trouerbach


"

Dank u voor de gezellige en smakelijke avond. We hebben genoten van jullie gastvrijheid, de keto-weetjes en de heerlijke keuken. We waren voorbereid op een avond met een hoog alternatief en weirdo gehalte. Maar dat was het helemaal niet. De kleine groep en jullie goede zorgen maakte het een heel aangename ervaring met leuke babbels, nieuwe meningen en veel plezier.

Een aanrader!


Christine & Paul


FLEXIBEL WONEN TUSSEN ANTWERPEN EN MINDELO

Eind 2020 verhuisden we naar het kleine eiland Sao Vicente in Kaapverdië. Ons doel? Flexibele mobiliteit in woonst. Beter leven in lijn met onze persoonlijke waarden. Minder stress, meer voldoening. Meer buiten, minder binnen. Extra tijd besteden aan de ontwikkeling van onze jongens. Met meer gemak een gezonde keto levensstijl aanhouden. Al die dingen proberen we dagelijks te vertalen in ons Casa Bom Dia guesthouse.

>