keto-DRANK

Alcohol is toxisch voor je lichaam en best verslavend. Het kan een negatieve impact hebben op je slaap, je beoordelingsvermogen vertroebelen en ervoor zorgen dat je slecht eet. Er zijn dus vaak meer redenen om niet te drinken dan wel. Dat gezegd zijnde: we zijn sociale wezens en af en toe een glaasje kan wel best leuk en gezellig zijn in deze keto-levensstijl.  Daarom bieden we hier naast de klassieke bulletproof koffie en thee, ook een aantal cocktails en mocktails aan. Schol! 


Doe keto op de juiste manier

Onzeker hoe je op een snelle en gezonde manier met keto van start kan gaan? Volg ons uitgebreid Start To Keto programma. We helpen je terug controle te krijgen over je gezondheid en welzijn. Ontvang 21 dagen lang uitgebreide tips en tricks, aangevuld met drie uitgewerkte eetweken.

Start To Keto

CONTACT

Sofie & Christophe
Lange Leemstraat 224b
2018 Antwerpen 
ketohuis@gmail.com

> Lees meer over onze filosofie

Keto Huis Logo

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Ontvang alle laatste nieuwe recepten en artikels. 


© Copyright 2020 KetoHuis  - Alle Rechten Voorbehouden -
Keto Huis & privacy | Algemene voorwaarden
We zijn geen voedingsdeskundigen of artsen. Alle informatie op deze website is gebaseerd op onze persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke verdieping in een keto levensstijl. Voor elke verandering in dieet of levensstijl is steeds een medische check-up aangewezen. 

Insert Guarantee Box
>