Broodvervangers 

Klassiek commercieel brood kan makkelijk al je keto-inspanningen verknoeien. Kies er daarom voor brood te vermijden, want een leven zonder brood is echt mogelijk. :-) Of maak één van onze lekkere broodvervangers: volwaardige alternatieven die handig zijn om variatie op tafel te toveren. Je zal zien dat ook deze recepten niet veel tijd in de keuken vragen. 

banketbakker

Brood: verknoeier van al jouw keto-inspanningen

Heel wat mensen die de wetenschap achter keto of een koolhydraatarm dieet als gezond aanvaarden komen toch in de problemen met het praktische aspect. Waarom is dat? Zoek het niet te ver! Brood is ongetwijfeld dé grootste boosdoener. Of die sandwich of pistolet. Of alle mogelijke nog zoetere afgeleiden. We kunnen ons sporadisch bezoek aan de bakker namelijk niet missen.

Lees verder >

Doe keto op de juiste manier

Onzeker hoe je op een snelle en gezonde manier met keto van start kan gaan? Volg ons uitgebreid Start To Keto programma. We helpen je terug controle te krijgen over je gezondheid en welzijn. Ontvang 21 dagen lang uitgebreide tips en tricks, aangevuld met drie uitgewerkte eetweken.

Start To Keto
>