keto SALADES

Een salade kan een geweldige optie zijn als lunch of bijgerecht bij eender welke maaltijd. Heel vaak beschouwen we salades als traditioneel 'dieetvoedsel' dat je hongerig en ontevreden achterlaat.  Keto salades zijn van een ander kaliber.  Onderstaande salades zijn voedingsrijk, hebben smaak en bevatten gezonde vetten om je de hele dag van brandstof te voorzien. Je kan écht alle kanten uit met wat creativiteit, zeker als je aanvult met je favoriete dressing


Doe keto op de juiste manier

Onzeker hoe je op een snelle en gezonde manier met keto van start kan gaan? Volg ons uitgebreid Start To Keto programma. We helpen je terug controle te krijgen over je gezondheid en welzijn. Ontvang 21 dagen lang uitgebreide tips en tricks, aangevuld met drie uitgewerkte eetweken.

Start To Keto

CONTACT

Sofie & Christophe
Lange Leemstraat 224b
2018 Antwerpen 
ketohuis@gmail.com

> Lees meer over onze filosofie

Keto Huis Logo

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Ontvang alle laatste nieuwe recepten en artikels. 


© Copyright 2020 KetoHuis  - Alle Rechten Voorbehouden -
Keto Huis & privacy | Algemene voorwaarden
We zijn geen voedingsdeskundigen of artsen. Alle informatie op deze website is gebaseerd op onze persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke verdieping in een keto levensstijl. Voor elke verandering in dieet of levensstijl is steeds een medische check-up aangewezen. 

>