vasten & autofagie

Vermeld je het woord ‘vasten’ aan iemand, dan kijkt die ongetwijfeld angstig of verschrikt op. Een aantal uren niet eten is nog altijd voor velen ‘not done’. Hoogstens een religieuze verplichting. En toch is het een heilzaam instrument in je gereedschapskist van hulpmiddelen om een keto levensstijl te handhaven. Vasten en autofagie zorgen ervoor dat je lichaam de productie van ketonen gaat verhogen. Je kan het zien als een zuiveringskuur voor je lichaam. We helpen je er op de juiste manier naar te kijken. 

E-book Autofagie: Periodiek Vasten om beter te presteren en langer te leven (PDF - 34 pagina's)

In dit E-book bespreken we de gezondheidsvoordelen van autofagie en hoe het je kan helpen om op een natuurlijke manier van je overgewicht af te geraken. 

Vasten en autofagie als onderdeel van een gezonde keto levensstijl

Wij aanzien vasten als 'slim niet-eten'.  Een goede manier om er naar te kijken, is vasten als een meetinstrument voor je ‘keto fitness’ te beschouwen. In deze artikels duiken we hier dieper op in. 

Het belang van intermittent fasting (vasten)

De biologische klok en autofagie: hoe aanpakken

Praktische implementatie van autofagie: het vasten-experiment van ketoman

Afwisseling in routine: 2 keto-maaltijden per dag

Geloof je net als wij in keto als levensstijl? 


Lees dan zeker ons Ketoman boek

Download gratis E-book "Mijn ideale dag"

Heel wat mensen die over keto levensstijl horen, denken dat je karakter moet hebben om het te doen. En vol te houden. De switch vereist absoluut geen 'karakter'. Wel wat meer eetplanning, je eigen ego (identiteit) een tijd lang wat opzij schuiven en aankunnen dat je 'sociale omgeving' je wat vreemd vindt in je keuzes. Maar als je die transitieperiode door bent, is het piece of cake. 

Het voordeel van een keto levensstijl en keto-aangepast te zijn, is dat je in plaats van verslaafd aan suiker, stapsgewijs een efficiënte vetverbrander wordt. Of met andere woorden: je bent niet meer afhankelijk van maaltijden rijk aan koolhydraten voor je energie, humeur en cognitieve focus! 

CONTACT

Sofie & Christophe
Lange Leemstraat 224b
2018 Antwerpen 
ketohuis@gmail.com

> Lees meer over onze filosofie

Keto Huis Logo

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Ontvang alle laatste nieuwe recepten en artikels. 


© Copyright 2020 KetoHuis  - Alle Rechten Voorbehouden -
Keto Huis & privacy | Algemene voorwaarden
We zijn geen voedingsdeskundigen of artsen. Alle informatie op deze website is gebaseerd op onze persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke verdieping in een keto levensstijl. Voor elke verandering in dieet of levensstijl is steeds een medische check-up aangewezen. 

>