Beter slapen

Goed slapen is moeilijk. Alles en iedereen concurreert tegenwoordig met je slaap: Netflix, je smartphone, laat eten, alcohol, om er maar een paar te benoemen. Slaap is nochtans essentieel. En kwaliteitsvol slapen is een belangrijk ingrediënt voor een gezond leven. Wil je tips om je slaap te optimaliseren? Dan ben je op de juiste plek. 

Op zoek naar correct online advies over keto? 

We staan je graag via Skype of Whatsapp te woord & bieden je een antwoord op al je vragen

Een gezonde keto levensstijl en de impact op slaap

Het slaapadvies dat we krijgen is niet altijd het juiste. Hoe vaak hebben we niet gehoord dat je acht uur ononderbroken slaap nodig hebt. Het wordt zo vaak gezegd dat het een platitude is geworden. Terwijl het op zijn best behoorlijk stressvol advies is. Hieronder een aantal artikels om je op weg te helpen.

Kan jij 30 dagen geen koffie drinken?

Betere slaap door je eetraam in te korten bij keto

Om hoe laat ga je best slapen?

De biologische klok en autofagie: hoe aanpakken

Slaap beter vanavond: 5-tal manieren om meer diepe slaap te krijgen

Geloof je net als wij in keto als levensstijl? 

Lees dan zeker ons Ketoman boek

Download gratis E-book "Mijn ideale dag"

Heel wat mensen die over keto levensstijl horen, denken dat je karakter moet hebben om het te doen. En vol te houden. De switch vereist absoluut geen 'karakter'. Wel wat meer eetplanning, je eigen ego (identiteit) een tijd lang wat opzij schuiven en aankunnen dat je 'sociale omgeving' je wat vreemd vindt in je keuzes. Maar als je die transitieperiode door bent, is het piece of cake. 

Het voordeel van een keto levensstijl en keto-aangepast te zijn, is dat je in plaats van verslaafd aan suiker, stapsgewijs een efficiënte vetverbrander wordt. Of met andere woorden: je bent niet meer afhankelijk van maaltijden rijk aan koolhydraten voor je energie, humeur en cognitieve focus! 
>