snelle verzending

We schieten snel in actie

veilige betaling

Je gegevens zijn veilig

Leef gezond, winkel gezond


  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • ‘Ketohuis Kookt’ Boek (Paperback)
Aanbieding!

‘Ketohuis Kookt’ Boek (Paperback)

16.00

Auteurs: Sofie Desmedt & Christophe Bouten

Uitgever: Pukha Bvba
Nederlands
Druk: 1 – januari 2020
176 pagina’s
- +

Je gezondheid in eigen handen nemen en nog heerlijk eten ook? Met keto is dat absoluut haalbaar. De overgang naar een koolhydraatarme, vetrijke levensstijl hoeft bovendien niet moeilijk, tijdrovend of duur te zijn. Sofie Desmedt en Christophe Bouten zijn al jaren geen “suikerverbranders” meer, maar sterke en gezonde “vetverbranders”. In dit boek laten ze zien hoe en waarom zij hun favoriete gerechten hebben vervangen door gezonde, lekkere alternatieven, ook voor hun zoontjes.

In 2017 richtten ze Ketohuis op, inmiddels uitgegroeid tot een kennisplatform waar fysiek ambitieuze mensen elkaar vinden op het gebied van keto, ook bekend als lchf (low carb high fat). Ketohuis gaf ook een boek uit, Ketoman (2018), dat uitstekend werd ontvangen. Ketohuis Kookt is het langverwachte vervolg, dit keer met 45 praktische recepten. Neem een kijkje in de pure keto-keuken van Christophe en Sofie. Keto-pizza, quiche of cake anyone?

Ik ben super enthousiast over jullie nieuwe boek “Ketohuis kookt”. Een fantastisch mooi boek boordevol interessante informatie, heerlijke gerechten met heel mooie foto’s ! Het is inspirerend, eenvoudig, een levensstijl voor jong en oud! Meer dan 100% een aanrader! Een dikke proficiat Sofie en Christophe voor jullie creativiteit en inspiratie ! (Christine)

Genoten van jullie nieuw boek! Mooie recepten! Heldere uitleg! Gaan we zeker opnemen in ons advies aan patiënten! Heb nu al zin om recepten te gaan proberen! (Anna)

Het boek leest heel gemakkelijk. De recepten zijn heerlijk en perfect te combineren met een drukke agenda. Ik ben ondertussen 2 jaar keto bezig en zou nooit niks anders meer willen. (Sofie)

Mijn eerste stap naar een ketogene levensstijl was het aanschaffen van het Ketoman boek en het keto huis receptenboek. Dit boek geeft een super goed inzicht!! Vele malen makkelijker en prettiger te lezen dan andere informatiebronnen. En duidelijker, want het is in het begin echt wel even een omschakeling. Tevens is het boek een goed naslag werk en ik lees er nog regelmatig dingen in na en verwacht dit ook nog wel vaak te blijven doen. 😁 Na eerst 2 weken gestart te zijn met Keto en gerechten gemaakt uit het receptenboek toch ook de 21 dagen Challenge aangegaan. Dit geeft nog veel beter inzicht! En extra motivatie, en de support van jullie is super! Je kunt vragen stellen en krijgt keurig en snel antwoord. Ik kan het iedereen aanraden die start met Keto. De recepten zijn lekker en makkelijk te breiden. Zelfs mijn man houdt het vol zonder enige moeite😉! Nu 7 weken verder is het eigenlijk al heel gewoon geworden en we voelen ons goed! Bedankt Sofie & Christophe 👍🏻 (Annemieke)

Andere suggesties…

snelle levering

7 dagen/week

3 jaar ervaring

Tevreden klanten

100% Veilige checkout

je gegevens zijn veilig

In jouw buurt

je shopt lokaal

>