snelle verzending

We schieten snel in actie

veilige betaling

Je gegevens zijn veilig

Leef gezond, winkel gezond


Aanbieding!

Kinder Keto

12.00

Elke zaterdag starten we een nieuw keto-gezinsprogramma:

  1. 12 mails – Elke dag één uitgebreide e-mail met motiviatie, tips & tricks, kinderrecepten, strategieën en misvattingen, wetenschappelijke verdieping en nog veel meer!
  2. Super praktisch zodat je stapsgewijs leert hoe het juist aan te pakken
  3. Toegang tot KetoHuis kennis en expertise
- +

Een ideale manier om keto op een onderbouwde manier stapsgewijs te introduceren in je familie van jonge kinderen.
12 dagen lang dagelijkse begeleiding, kindergerechtjes, motivatie, verdieping en toegang tot feedback van KetoHuis.

 

Bedankt Sofie en Christophe. Heerlijke tips, leuke film om met de jongens te delen. Geeft inderdaad moed om het op lange termijn te zien. Top! (Geertrui)
De mailtjes zijn leuk om te lezen, niet te zwaar en toch heel informatief. Mijn man en ik zijn 9 weken geleden aan onze keto levensstijl begonnen. We voelen ons er heel goed bij en hebben al veel van jullie lekkere receptjes gemaakt. Ook het kinder keto programma gaf me heel wat stof tot nadenken. Onze kinderen zijn 1 en 4 jaar, hoewel ik vond dat ze eigenlijk gezond aten, is er toch nog wat ruimte voor verbetering. Ik probeer nu stelselmatig wat kleine veranderingen aan te brengen; ‘s ochtends vaker eitjes maken voor de kinderen in plaats van havermout, fruitijsjes maken van kokosmelk en aardbei, minder pasta aanbieden, meer in de zon zitten (we wonen in het Midden-Oosten en hebben over de jaren geleerd om de zon te mijden). Dankjewel voor jullie toffe programma’s! (Jasmijn)

snelle levering

7 dagen/week

3 jaar ervaring

Tevreden klanten

100% Veilige checkout

je gegevens zijn veilig

In jouw buurt

je shopt lokaal

>