snelle verzending

We schieten snel in actie

veilige betaling

Je gegevens zijn veilig

Leef gezond, winkel gezond


Aanbieding!

Start To Keto

21.00

Elke zaterdag starten we een nieuwe keto-uitdaging:

  1. 21 mails – Elke dag één uitgebreide e-mail met motiviatie, tips & tricks, recepten, strategieën en misvattingen, wetenschappelijke verdieping en nog veel meer!
  2. 3x volledige eetweek met recepten
  3. Toegang tot KetoHuis kennis en expertise
- +

Uitgebreide keto info & motivatie per mail om je gezonde levensstijl op gang te brengen.
21 dagen lang dagelijkse begeleiding, recepten, motivatie, verdieping en toegang tot feedback van KetoHuis.

—–

ELKE OCHTEND NAAR UITGEKEKEN

Ik keek elke ochtend uit naar een nieuw mailtje. Leuk en interessant geschreven! Fijn om zoveel info meegekregen te hebben. Toch nog nieuwigheden die erin stonden want ik las ook al het boeiende interessante boek Ketoman. De 21 dagen uitdaging heeft me ook gestimuleerd om verder te doen en mij de voordelen van ‘keto gaan’ nog meer in te laten zien. Ik ben enorm blij met mijn nieuwe levensstijl en zal er zeker mee doorgaan! Bedankt! (Sofie)

GEHOLPEN MIJN VOEDING AAN TE PASSEN

De 21 dagen hebben me super geholpen om mijn voeding aan te passen. Ik heb lekker gegeten en keek steeds uit naar jullie mailtjes. Ook nu na de 21 dagen lukt het me super goed om mijn manier van eten zodanig aan te passen dat het mogelijk lijkt dit blijvend te kunnen doen. Heb ook niet het gevoel dat ik zaken moet laten en dit omdat ik zo lekker gegeten heb tijdens die 21 dagen. Mss schaf ik me jullie kookboek nog aan en ondertussen blijf ik jullie volgen op FB. Alvast bedankt om me met mijn nieuwe levenwijzen op weg te hebben geholpen. Groetjes (Cynthia)

snelle levering

7 dagen/week

3 jaar ervaring

Tevreden klanten

100% Veilige checkout

je gegevens zijn veilig

In jouw buurt

je shopt lokaal

>