Keto Huis

Ouder worden hoeft niet minder fit te betekenen

fitness

Tien jaar geleden ging ik af en toe naar de fitness. Door mijn scoliose had ik vaak rugpijn en ik wist dat het me goed deed.

Herinner me nog altijd dat ik tijdens één van die sessies op de middag aangesproken werd door een fitness coach, met de opmerking dat ik ‘maar passief’ was. ‘Ik weet het’, zei ik, ‘heb net gegeten maar heb geen energie om meer te doen dan wat lopen op de loopband en dit soort gewichten’.

In die tijd had ik nog geen kinderen. En was de fitness vooral de loopband.

Fast forward ongeveer tien jaar. Heb al lang geen rugpijn meer. Lopen heeft een vitamine D focus gekregen.

Ons ochtendprogramma is net achter de rug: kinderen van eten voorzien, aankleden lunchbox klaarmaken, naar school brengen. Al een paar maanden probeer ik af en toe meteen aansluitend te gaan fitnessen. Zelf heb ik nog niet gegeten. Geen voeding, wel véél energie. Maximum 30 minuten. De gewichten die ik kan tillen waren nooit zo hoog.

Ouder worden hoeft niet minder fit te betekenen…

Keto Huis (Christophe)

Christophe Bouten (1977) loopt traag en verdiept zich graag.

Als vader van twee jonge kereltjes probeert hij open van geest door het leven te stappen. Op zijn dertigste nam hij zijn gezondheid weer in eigen handen.

Samen met zijn partner Sofie Desmedt is hij op zijn veertigste het Keto Huis gestart. De keto levensstijl is voor hem een boeiend leerproces, waarover hij met plezier zijn eigen bevindingen deelt.

Hij schreef onlangs het boek "Ketoman - Bevrijd van alle onzin: eetstrategieën voor sceptici". Verder bezit hij twee coaching diploma's (voetbal & gezondheid) waarmee hij nog veel te weinig doet.

Bestel ons boek ‘Ketoman’

Ketoman heeft een geheim dat de traditionele kijk op voeding op zijn kop zet!

Bestel het boek
(+gratis startersgids)

Keto Workshop – Voor Starters

Graag de voordelen van de keto levensstijl ontdekken en praktisch leren hoe je er snel mee aan de slag kunt?

Schrijf je in

Over ons


We willen van het Keto Huis een inspirerende en informerende plek maken voor iedereen die een keto levensstijl beter wil begrijpen maar niet de moed, zin of tijd heeft om alles alleen uit te dokteren.
>

'START TO KETO' (start elke zaterdag)
21 DAGEN
21 MOTIVATIE- MOMENTEN

%d bloggers liken dit: