.st0{fill:#FFFFFF;}

Ouder worden hoeft niet minder fit te betekenen 

Door Christophe Bouten (KetoHuis)

Tien jaar geleden ging ik af en toe naar de fitness. Door mijn scoliose had ik vaak rugpijn en ik wist dat het me goed deed.

Herinner me nog altijd dat ik tijdens één van die sessies op de middag aangesproken werd door een fitness coach, met de opmerking dat ik ‘maar passief’ was. ‘Ik weet het’, zei ik, ‘heb net gegeten maar heb geen energie om meer te doen dan wat lopen op de loopband en dit soort gewichten’.

In die tijd had ik nog geen kinderen. En was de fitness vooral de loopband.

Fast forward ongeveer tien jaar. Heb al lang geen rugpijn meer. Lopen heeft een vitamine D focus gekregen.

Ons ochtendprogramma is net achter de rug: kinderen van eten voorzien, aankleden lunchbox klaarmaken, naar school brengen. Al een paar maanden probeer ik af en toe meteen aansluitend te gaan fitnessen. Zelf heb ik nog niet gegeten. Geen voeding, wel véél energie. Maximum 30 minuten. De gewichten die ik kan tillen waren nooit zo hoog.

Ouder worden hoeft niet minder fit te betekenen…

december 1, 2017  geschreven

Christophe Bouten (KetoHuis)

Over de auteur

Christophe (1977) is een eeuwige student, keto coach, held in zijn eigen gezondheidsavontuur en een pro in een leven opbouwen met maximale vrijheid. Hij is verslaafd aan zijn verfrissende duik in de zee in de ochtend, koffie en koude douches. Wil je je eigen keto-avontuur starten of optimaliseren? Hij kan je coachen.
Het boek "Ketoman - Bevrijd van alle onzin: eetstrategieën voor sceptici" schrijven was zijn eerste stap als auteur.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontdek ons volledig keto starterspakket

Pak die gezonde keto-levensstijl meteen goed aan!

Met het advies uit onze 2 boeken, tientallen recepten, inspirerende eetweken en een motiverend 21-dagen programma bieden we je alle ingrediënten om keto meteen zelf goed te starten.

Abonneer je op onze ketohuis nieuwsbrief

>