.st0{fill:#FFFFFF;}

Ouder worden hoeft niet minder fit te betekenen 

december 1, 2017

Door Christophe Bouten (KetoHuis)

Tien jaar geleden ging ik af en toe naar de fitness. Door mijn scoliose had ik vaak rugpijn en ik wist dat het me goed deed.

Herinner me nog altijd dat ik tijdens één van die sessies op de middag aangesproken werd door een fitness coach, met de opmerking dat ik ‘maar passief’ was. ‘Ik weet het’, zei ik, ‘heb net gegeten maar heb geen energie om meer te doen dan wat lopen op de loopband en dit soort gewichten’.

In die tijd had ik nog geen kinderen. En was de fitness vooral de loopband.

Fast forward ongeveer tien jaar. Heb al lang geen rugpijn meer. Lopen heeft een vitamine D focus gekregen.

Ons ochtendprogramma is net achter de rug: kinderen van eten voorzien, aankleden lunchbox klaarmaken, naar school brengen. Al een paar maanden probeer ik af en toe meteen aansluitend te gaan fitnessen. Zelf heb ik nog niet gegeten. Geen voeding, wel véél energie. Maximum 30 minuten. De gewichten die ik kan tillen waren nooit zo hoog.

Ouder worden hoeft niet minder fit te betekenen…

december 1, 2017  geschreven

Christophe Bouten (KetoHuis)

Over de auteur

Christophe Bouten (1977) is eeuwig ondernemende student, keto coach, held in zijn eigen gezondheidsavontuur en steeds op zoek naar meer vrijheid. Het boek "Ketoman - Bevrijd van alle onzin: eetstrategieën voor sceptici" schrijven was zijn eerste stap als auteur. Je kan hem inhuren als je persoonlijke coach, maar besef dat hij serieus verslaafd is aan koffie en koude douches. Met steak & eieren doe je hem altijd plezier!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{"fe4c8":"Royal Blue"},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

Ontdek ons volledig keto starterspakket

Pak die gezonde keto-levensstijl meteen goed aan!

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"55c7c":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"55c7c":{"val":"var(fe4c8)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"55c7c":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Meer info >

Met het advies uit onze 2 boeken, tientallen recepten, inspirerende eetweken en een motiverend 21-dagen programma bieden we je alle ingrediënten om keto meteen zelf goed te starten.

Abonneer je op onze ketohuis nieuwsbrief

>

(Nieuw!) Keto Optimalisatie Programma

Start to Keto was het startschot. Met ons Keto Optimalisatie Programma trekken we je over de finishlijn