.st0{fill:#FFFFFF;}

Pindakaas 

Door Sofie Desmedt (KetoHuis)

Pindakaas kan je in bijna elke supermarkt terugvinden, maar er zijn slechts weinig merken die 100% pure pindakaas aanbieden. Heel vaak is de pindakaas vermengd met extra suikers, slechte oliën en meer van dat. En dat wil je uiteraard vermijden wanneer je keto gezond aanpakt.

Daarom proberen we onze keto pindakaas altijd zelf klaar te maken. Het is heel eenvoudig te bereiden, maar ook verslavend lekker. Opgepast dus!

keto pindakaas

Pindakaas

No ratings yet
Porties 1 pot pindakaas

Ingrediënten
  

  • 250 gr ongezouten en geroosterde pindanoten
  • 2 el kokosolie

Instructies
 

  • Kies zoals steeds voor de meest kwalitatieve ongezouten en geroosterde pindanoten.
  • Plaats de pindanoten, samen met wat kokosolie, in je foodprocessor. Mix het geheel op de hoogte stand. Het kan wel tot 4 à 5 minuten duren vooraleer de pinda’s helemaal verbrijzeld zijn. Langzaamaan krijg je een lekkere smeuïge pasta.
    keto pindakaas
  • Smakelijk !
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons weten wat je ervan vindt!
maart 30, 2020  geschreven

Sofie Desmedt (KetoHuis)

Over de auteur

Sofie Desmedt (1984) reist graag de wereld af. Haar creativiteit kan ze kwijt door dingen te maken: lekkere gerechtjes, nieuwe juwelen, doe-opdrachten voor haar jongens. Haar doel met ketohuis is om andere mensen met heerlijke snel te bereiden recepten & praktische ondersteuning te helpen keto te integreren in hun leven. Met 'Ketohuis Kookt' realiseerde ze haar eerste boek.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontdek ons volledig keto starterspakket

Pak die gezonde keto-levensstijl meteen goed aan!

Met het advies uit onze 2 boeken, tientallen recepten, inspirerende eetweken en een motiverend 21-dagen programma bieden we je alle ingrediënten om keto meteen zelf goed te starten.

Abonneer je op onze ketohuis nieuwsbrief

>